Select Page

Å lykkes i et tregt marked

Å lykkes i et tregt marked
Rate this post

Hva skal man gjøre når boligmarkedet er tregt og det er vanskelig å få kjøpt og solgt bolig?

Noen ganger det slik at det er ekstremt tregt marked, og det kan skje når som helst på året. For eksempel når det er trange tider økonomisk er boligmarkedet plassen det gjerne viser kjappest. Det å kjøpe og selge bolig er dyrt i seg selv, og da vil man kanskje sørge for at man får gjort det som står i ens makt for å få det man skal ha for boligen.

Finn det rette markedet

En ettroms midt i Oslo sentrum har andre salgspunkter enn en treroms som ligger på Kalbakken. En ettroms kan man selge til single som kommer til byen for å jobbe eller gå på skole og som har muligheter til å kjøpe bolig selv, gjerne med hjelp fra foreldre. Så når boligen skal selges må man sørge for at den treffer den unge og urbane kjøperen som liker ting litt trendy og at leiligheten er praktisk med flott beliggenhet.

Når det kommer til treroms leiligheten på Kalbakken så er det en perfekt familiebolig. Så denne kan man selge på at det passer perfekt til nyetablerte med barn. Det er gjerne lekeplass utenfor og i nærhet av kollektiv transport som går inn til Oslo Sentrum på 20 minutt. Det er familievennlig område og boligene hører gjerne til i et borettslag. Her gjelder det å få leiligheten til å appellere til nettopp denne kjøpegruppen.

Hvordan appellere til rett kjøper?

Ikke vær redd for å bruke styling når du skal selge bolig. En ettroms som skal selges til trendy og urbane mennesker bør ikke være full av skrot, familiebilder og masse upraktisk bruk av rommet. Style leiligheten enkelt, med fokus på praktiske løsninger og trendy detaljer, så treffer du blink. I treroms leiligheten kan du benytte noe av det samme, men her skal du treffe en familie, så fokus på enkle detaljer og styling uten masse rot og familiebilder. Familien skal se seg selv i boligen, ikke deg.

Finn beste eiendomsmegler

Ønsker du å finne den beste megleren for deg og din bolig? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere eiendomsmeglere. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!