Select Page

Panasonic Varmepumpe

Med Panasonic varmepumpe er du sikret god innetemperatur – hele året. Ikke nøye deg med å kun få tilbud på varmepumpe fra én leverandør. Da går du fort glipp av et kupp. Ved å sammenligne tilbud fra flere sikrer du deg riktig merke, til best mulig pris.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Varmepumpemerker

Sammenlign flere varmepumpemerker. Raskt og enkelt.

Toshiba varmepumpe
Panasonic varmepumpe
IVT varmepumpe
Bosch varmepumpe
Sharp varmepumpe
Nibe varmepumpe
Fujitsu varmepumpe
Sanyo varmepumpe
Mitsubishi varmepumpe
Fuji varmepumpe
Samsung varmepumpe
LG varmepumpe
Daikin varmepumpe

Panasonic varmepumpe

Panasonic er et av mange merker som finnes dere ute på varmepumpemarkedet. De produserer varmepumper av høy kvalitet, og dette kan du være sikker på – de tilbyr nemlig en svært god garantiavtale. Du bør derfor sjekke ut Panasonic dersom du nå skal skaffe deg en varmepumpe.

Norge opplever kalde vintre, og ved å skaffe deg en varmepumpe vil du sikre deg godt mot kulden. I tillegg til å kunne redusere strømregningene, vil varmepumpen bidra til et godt inneklima – året rundt.

Varmepumpe

Lurer du på hva som er så smart med en varmepumpe? Eller lurer du på om det er verdt investeringen? Det er i hvert fall få som angrer etter innkjøp av en varmepumpe. Som kjent gjør en varmepumpe inneklimaet behagelig og godt – og det påvirket humøret og hverdagen!

I tillegg vil en varmepumpe holde deg varm gjennom hele vinteren, og innetemperaturen vil være varm og behagelig, uansett hvor kaldt det måtte være ute. Når sommeren kommer, kan du reversere varmepumpen, altså bruker du varmepumpen som en air condition. Du får altså et godt inneklima året rundt!

Om du fremdeles lurer på om du skal gå til innkjøp av en varmepumpe eller ikke, så bør du vite at du også kan spare lommeboken en hel del. Du vil nemlig raskt merke forskjell på strømregningene dine. Med andre ord, til tross for at en varmepumpe er en utgift i starten, vil du kunne tjene dette inn igjen på sikt. En varmepumpe har en lang levetid, og du bør derfor se på innkjøp av en varmepumpe som investering i egen hverdag! I tillegg blir du mer miljøvennlig med en varmepumpe i boligen din.

Beste varmepumpe

Det er mange modeller og typer varmepumper der ute. For å finne den aller beste varmepumpen til din bolig og en som dekker dine behov, bør du bruke litt tid på å sjekke ut ulike merker og leverandører. Selv om du kanskje ønsker en som er rimelig, bør du la kvalitet gå fremfor prisen. Vider kan du gjerne sjekke ut ulike tester som har blitt gjort. Disse vil gi deg et godt innblikk i hva som er å finne der ute, samt hvilke modeller som ligger på topp. Husk å lese de ulike testene med et kritisk blikk, for de vektlegger ulike kriterier forskjellig og markedet endrer seg raskt. Ettersom varmepumper nærmest har blitt en trend, kommer det stadig nye produkter ut på markedet for å dekke ulike behov. Det er derfor viktig at du finner en varmepumpe som dekker dine behov, ikke nødvendigvis den som gjorde det best i en test.

For at du skal finne den beste varmepumpe for deg, bør du ta kontakt med en leverandør. De kan veilede deg til hva som kommer til å passe boligen din best og dekke dine behov. Derfor er det viktig at du gir de all den informasjonen de trenger for å finne modeller som passer deg, slik som boligens størrelse, planløsning, ditt budsjett og lignende. Selv om du har et budsjett, bør du være noe fleksibel her. En varmepumpe er tross alt investering i egen hverdag, og den skal holde i mange år fremover.

Lyst på en Panasonic varmepumpe?

En av de klart største fordelene med å velge Panasonic sine varmepumper, fremfor andre merker, er deres fem års garanti. Panasonic tilbyr nemlig minimum fem års garanti på varmepumpen din. Dette er nok også noe mange raskt legger merke til.

OBS! For at du skal være sikker på at garantien gjelder må varmepumpen være installert av en godkjent montør/leverandør.

Videre er det andre fordeler med å sjekke ut Panasonic sine nettsider og deres varmepumper. Panasonic produserer et godt utvalg av varmepumper, der de legger til rette for en rekke ulike behov og begrensninger boligen eventuelt måtte ha. Det vil si at du kan være sikker på at du finner en varmepumpe som egner seg godt i ditt hjem dersom du går for Panasonic. Bare ta en titt på hjemmesidene deres så får du et godt innblikk i deres produkter.

Hvordan fungerer Panasonic varmepumper?

Panasonic har en rekke modeller på markedet, og begrunnelsen er enkel – det skal være noe for enhver. I tillegg har de varmepumper av ulik virkemåte. Ulike virkemåter betyr at det er ulike varmepumpetyper, der du vil finne fra Panasonic: luft-til-luft varmepumper, luft-til-vann varmepumper og multisplitt.

Den varmepumpetypen som helt klart skiller seg ut som den mest populære er luft-til-luft varmepumpen. Denne er enkel, og passer for de aller fleste, noe som også er grunnen til at så mange går for akkurat denne typen. En luft-til-luft varmepumpe fungerer ved at det hentes luft fra utsiden, som føres gjennom en varmepumpeprosess (enten til oppvarming eller nedkjøling), og deretter føres luften videre inn i boligen. På vinteren er det kald luft utenfra som blir gjort om til varm luft, mens på sommeren vil det fungere motsatt. Da blir varmepumpen brukt som en air condition. Du får altså et godt inneklima året rundt!

Når det gjelder selve produktet, så består en varmepumpe av to deler. Den ene delen skal monteres ute, og den andre skal monteres inn. Det finnes en rekke ulike varmepumper med designerpreg dersom du ønsker at varmepumpen skal synes minst mulig. I tillegg kan du ha et varmepumpehus på utedelen for at denne delen skal synes enda mindre. Det kan godt være du har lagt merke til naboens ute-del? Eller at du har sett utedelen på et air condition anlegg på ferie i et varm land?

Ekstrautstyr til din varmepumpe fra Panasonic

I tillegg til selve varmepumpen har flere produsenter en rekke tilleggsprodukter som kan kombineres med varmepumpen. Panasonic tilbyr blant annet varmepumpehus i furu for utedelen. Som nevnt vil et varmepumpehus skjule varmepumpen og dermed virke mindre skjemmende, men det vil også verne utedelen mot vær og vind. I tillegg finnes det også ulike tak som kan monteres over utedelen. Videre har man et teknologisk tilbehør, der man kan styre varmepumpen fra en app på smarttelefonen din. Dette gjør hverdagen enklere, og du slipper å komme hjem til et kaldt hjem eller å la varmepumpen stå på hele tiden!

En annen teknologisk virkning er SMS-tjeneste. Denne kan installeres dersom man har en eldre mobiltelefon. Prinsippet er det samme, nemlig fjernstyring av varmepumpen. Forskjellen her er at i istedenfor en applikasjon så sender man tekstmelding til varmepumpen. Dette er også en tjeneste som Panasonic leverer.

Om dette virker fristende anbefaler vi deg å ta kontakt med en varmepumpeleverandør for å høre hvilke modeller de har på lager. Dersom du ønsker fjernstyring, enten gjennom SMS eller app, bør dette kjøpes som en pakke. I hvert fall om du ønsker en god pris, for slike ekstratjenester kan bli kostbart å skaffe seg i senere tid.

Varmepumpe pris

Når du nå har bestemt deg for å gå til innkjøp av en varmepumpe, så lurer du nok på dette md pris og hvor du skal sette budsjettet ditt. Ettersom det finnes så mange modeller å velge mellom på markedet, finner du en varmepumpe i en hver prisklasse – og forskjellen er stor mellom den dyreste og den rimeligste. Du bør likevel tenke kvalitet fremfor pris, for en varmepumpe skal du ha i mange år frem i tid. Da er det dumt å skulle spare noen tusenlapper, når inneklima ikke blir slik du egentlig ønsket det.

Du må ikke gå for den dyreste varmepumpen for å få kvalitet, men det er nok å anbefale å styre unna de aller billigste. Videre kan du enkelt påvirke prisen noe, ved å la leverandørene konkurrere om deg som kunde. Henvende deg derfor til flere leverandører og hent inn flere pristilbud. Slik får du en god oversikt, slik at du sparer deg selv for både tid og penger.

Panasonic HE9PKE

Vi ønsker å trekke frem denne modellen fra Panasonic, fordi den sies å være en av toppmodellene der du får mye for pengene. Med mange fornøyde kunder, er det flere leverandører som selger denne modellen – altså får du lett tak i den. Grunnen til at så mange har valgt akkurat denne varmepumpen, er fordi den har innebygget et utrolig godt system som renser luften, der filteret tar tak i alt fra pollen, mugg og bakterier. Dette gjør at du får et godt inneklima, og rensesystemet er særlig til fordel for allergikere.

Videre kan du enkelt skaffe ekstrautstyr som fjernstyring fra en applikasjon på mobilen eller nettbrettet ditt. Og sist men ikke minst, det som skiller seg ut med denne modellen er ”stillemodus”. Varmepumper har en tendens til å gi fra seg litt lyd, noe som kan virke veldig irriterende for noen – men med” stillemodus” slipper du å plages av støy!

Denne modellen har det meste, og er selvsagt tilpasset klimaet vi har i Norden. Ved å velge Panasonic HE9PKE får du en varmepumpe som gir deg det meste du trenger. Du får et godt inneklima med behagelig temperatur, vinter som sommer.

Hvorfor velge Panasonic?

Panasonic er bare et av merkene du kan velge, så hvorfor skal du gå for dem? Du velge selvsagt hvilket merke og leverandør du ønsker, vi er kun her for å veilede deg og gi deg informasjon slik at valget ditt blir enklere.  Panasonic har en rekke modeller å velge mellom, og er du i tvil så bør du ta kontakt med en leverandør som kan råde deg og informere deg om likheter og ulikheter.

Panasonic er et godt etablert merke som tilbyr varmepumper der du får hva du betaler for. Det vil si at dersom du finner en god modell fra Panasonic som passer dine behov – ja da bør du absolutt gå for den!

Gå for varmepumpe Panasonic

Om du nå har bestemt deg, er det bare å gå til innkjøp av en varmepumpe. Finn den modellen du ønsker og ta kontakt med ulike leverandører. Ved å henvende deg til flere vil du kunne påvirke prisen noe, og kanskje klarer du å presse prisen enda lenger ned. Husk likevel å gå for kvalitet, slik at du får et godt og behagelig inneklima året rundt!

Ønsker du en varmepumpe fra Panasonic? Da bør du først finne ut hvilke leverandører som leverer Panasonic, deretter kan du ta kontakt med en av de for å avtale en tid for montering. Deretter er det bare å lene seg tilbake og nyte det gode inneklimaet!

Finn beste varmepumpe

Vurderer du å installere varmepumpe? Varmepumpe kan brukes både til varme og avkjøling. Sjekk hos flere leverandører hva det vil koste for deg. Sammenlign tilbud fra flere leverandører og velg det som passer for deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Hvordan fungerer varmepumpe?

Varmepumper fordeler varme som blir transportert fra en lavere til en høyere temperatur utover hele rommet og huset. Varmen blir hentet ut fra luft, vann, fjell eller jord. Du vil senke kostnadene du bruker på strøm med en slik løsning fordi det blir brukt mindre elektrisitet på oppvarmingen. Ved å installere varmepumpe kan man faktisk halvere strømforbruket. For vanlige boliger er det stort sett uteluften som brukes som varmekilde. Fordelen med å bruke uteluften er at den ikke koster deg en krone, og den finnes overalt.

Forskjellig typer varmepumper

Det finnes flere typer varmepumpe. Det er viktig at du forhører deg med fagfolk før du bestemmer deg for hvilken type pumpe du skal gå for. De vil kunne hjelpe deg å finne ut hvilken som er best egnet for din bolig.

Luft/luft-varmepumpe

Luftvarmepumper er veldig gunstig hvis du har en lang fyringssesong. Luft/luft-varmepumpe har en utedel montert på utsiden av huset, men denne kan skjules med et varmepumpehus, som henter uteluft som varmes opp. Denne type pumpe passer også et sted med milde vintre og i en bolig som har en åpen planløsning slik at varmen fordeles lett i rommene som skal varmes opp. Med denne varmepumpen bør man også ha alternative varmekilder til de kaldeste periodene.

Luft/vann-varmepumpe

Her blir varmen hentet fra ute- eller avtrekksluft og blir så distribuert via vannbåren gulvvarme eller radiator inne i boligen. Fordelene med denne typen varme er at det blir bedre distribusjon og jevnere temperatur. Bruker du varmepumpen til oppvarming av tappevann og oppvarming får du lavere energiforbruk og sparer penger. Denne typen pumpe passer for deg som har vannbåren varmefordeling, og et stort forbruk av tappevann, i tillegg til milde vintre eller lang fyringssesong. Du bør også ha en annen kilde til oppvarming.

Væske/vann-varmepumpe

En væske/vann-varmepumpe henter varme fra sjøvann, jord eller fjell og distribuerer denne varmen i boligen via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Her brukes naturens naturlig varme til å varme opp boligen din. Varmen kan hentes fra solenergi dom er lagret i fjellet, solenergi fra jord eller myr, eller energi som er lagret i havet. Denne type pumpe passer best for deg som har vannbåren varme i boligen og har et stort forbruk av tappevann.

Avtrekksvarmepumpe

En avtrekksvarmepumpe bruker energien fra avtrekksluften. Denne luften er normalt varmet opp til over 20 °C. Den gjenvinner altså den varme luften og du taper ikke en masse energi. Avtrekksvarmepumpe egner seg best til ettermontering på et bygg med kun avtrekksventilasjon for å passe på at det er nok energi igjen til varmepumpen. Denne pumpen er avhengig av kontinuerlig luftstrøm gjennom pumpen slik at den fungerer stabilt.

Fordeler med varmepumpe

Du vil automatisk spare penger på strømregningen ved korrekt bruk, montering og oppsett på lang sikt. Dette er fordi en varmepumpe lager mye varme på lite elektrisitet. Varmepumpen kan styres på en effektiv måte som kan gi økt besparelse. Du kan få en varmepumpe med tidsstyring og temperaturkontroll. I tillegg kommer de fleste varmepumper nå med mulighet for kjøling eller aircondition.

Med en varmepumpe blir det lavere CO2-utslipp og er derfor mer miljøvennlig. Du vil også få et bedre inneklima enn hvis du skulle brukt en gammel vedovn. Det er viktig å ha rette innstillinger på varmepumpen for å utnytte den maks. Det er ikke like lurt å skru den av på nettene da den kommer til å bruke mye mer energi på å varme opp rommet igjen enn det den hadde brukt hvis den hadde stått på lavt kontinuerlig.

 

Tips til bruk

På ekstra kalde dager kan det være nødvendig med varme fra en ekstra varmekilde i huset, til tross for at en luft-til-luft varmepumpe som regel klarer å holde boligen varm ned til -25 grader. Det er viktig å ikke skru av varmepumpen helt om du bruker andre varmekilder. Ved å la den stå på holder du maskineriet i gang og du vil få litt luftsirkulasjon som kan hjelpe til å spre varmen fra de andre kildene også. Ikke sett varmepumpen på ”auto” på disse kalde dagene. Da kan du risikere at pumpen begynner å kjøle ned lufta. Les bruksanvisningen nøye for å få mest mulig ut av slike dager.

På varme dager på vår- og sommertid kan det være fristende å sette pumpen på auto. Det bør man ikke gjøre da den kan begynne å varme og avkjøle om hverandre. Da vil strømregningen bli dyrere uten at dere får noe nytte ut av varmepumpen. De fleste varmepumper kan også kjøle ned boligen. Hør med din leverandør hvordan varmepumpen din fungerer.

 

Panasonic Varmepumpe

På nettsidene til Panasonic,  finner du et utvalg Panasonic varmepumper.