Select Page

CAMPINGVOGNFORSIKRING

Med riktig campingvognforsikring kan du trygt nyte livet på veien. Da vet du at skulle det skje noe på turen er du dekket av forsikringen din. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
sammenlign campingvognforsikring

Campingvognforsikring

Når man har friheten til å reise rundt og samtidig være “hjemme” i en campingvogn er det lett å kjenne på lykken. Det er viktig å huske på å ha sikkerheten i orden før du reiser hjemmefra. Dersom du skulle oppleve å skade campingvogn og/eller fortelt vil en campingvognforsikring gi deg erstatning for dette. Hvor mye du vil forsikringen skal dekke er opp til deg selv. Hovedsakelig er det tre forsikringer du kan velge mellom; delkasko, kasko og super.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Hva dekker en campingvognforsikring?

Forsikringen gjelder campingvogn som er eid av deg som forsikringstaker, eventuelt ektefelle, og som er til privat bruk. Fortelt er også dekt av forsikringen. Forsikringen dekker også fortelt på campingvognen i tillegg til campingvognen.

Delkasko

Delkasko dekker skader som blir påført andre og den dekker også enkelte skader på campingvognen, slik som tyveri, brann, glasskader, veihjelp og løsøre/ekstrautstyr. Forsikringen dekker også skader på fortelt og campingvogn som skyldes brann, tyveri eller tyveriforsøk.

Kasko

En kaskoforsikring har en bedre dekning enn delkaskoforsikring. Har campingvognen din høy verdi, er det kasko du bør ha. Kasko koster litt mer i måneden, men dersom noe skulle skje, vil du få dekt en god del mer enn ved delkasko. I tillegg til å dekke det samme som ved delkasko, dekkes også skade ved:

  • – Utforkjøring
  • – Kollisjon
  • – Hærverk
  • – Skade på glassruter
  • – Kollisjon

Du har den beste dekningen for campingvogn når du har kaskoforsikring. Det finnes likevel også flere forsikringsselskaper som tilbyr en enda bedre forsikring til campingvognen som vil gi den aller beste dekningen, de kalles ofte “super” eller “ekstra”.

Pris på campingvognforsikring

Det varierer mye fra forsikringsselskap til forsikringsselskap hva en campingvognforsikring koster. Det anbefales derfor alltid at du sjekker priser fra ulike forsikringsselskaper før du tar et valg.
Ved hjelp av Tjenestetorget kan du enkelt innhente tilbud fra flere selskaper. Du fyller kun ut ett skjema og velger der hvilke selskaper du ønsker å motta tilbud fra. Deretter vil du bli kontaktet av de ulike selskapene som kommer med et tilbud til deg. Dette gjør at du enkelt kan sammenligne og velge det tilbudet som er best for deg. Det beste av alt er at tilbudene er helt uforpliktende. Dette betyr at du kan velge og ikke akseptere noen av tilbudene om du ikke skulle like dem.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!