Select Page

LIVSFORSIKRING

En livsforsikring gir økonomisk trygghet, forutsigbarhet og stabilitet. Det er veldig viktig å sikre familiens økonomi ved dødsfall. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign livsforsikring

Livsforsikring

Ved å ha en livsforsikring kan du sikre dem du er glad i. Det kan være ubehagelig å tenke på, men er det viktig å tenke på hvilke konsekvenser som kan forekomme dersom du skulle falle fra, slik at du kan sikre dine nærmeste.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Økonomisk trygghet

Dersom noe skulle skje med deg, er det ekstra viktig for de etterlatte med en økonomisk trygghet og forutsigbarhet. Dine etterlatte får muligheten til å beholde samme levestandard som tidligere, dersom du har tegnet en livsforsikring. Dette innebærer at de kan nedbetale boliglån som før og unngå å måtte flytte, noe som gjør at barna kan fortsette på samme skole og ha sine fritidsaktiviteter.

Mindre utgifter – enda mindre inntekt

Dersom det skulle skje et dødsfall, er det ofte slik at utgiftene reduserer med 20 %, mens inntekten reduseres betraktelig mer enn dette. Du kan selv velge hvem som skal motta forsikringssummen og de etterlatte kan som oftest disponere utbetalingen fritt.

Pris på livsforsikring

Når det gjelder pris og vilkår på livsforsikring er det store forskjeller mellom forsikringsselskapene. Det anbefales derfor alltid at du undersøker priser og vilkår fra ulike selskaper før du tar et valg, noe som vil kreve tid og energi og mange utsetter det ofte grunnet dette. Ved hjelp av Tjenestetorget sine tjenester kan du raskt og enkelt motta tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du fyller kun ut et skjema som sendes til de ulike selskapene du har valgt å motta tilbud fra. Deretter vil du få flere uforpliktende tilbud fra selskapene slik at du enkelt kan sammenligne. Du velger så den livsforsikringen som er best for deg.

Utbetaling ved dødsfall

De etterlatte vil få en engangsutbetaling ved dødsfall som følge av ulykke eller sykdom, dersom du har tegnet en livsforsikring. På den måten vil de etterlatte få en skattefri utbetaling dersom du skulle falle fra.

Hvor høy dekning på livsforsikring?

Her finnes det ikke et fasitsvar. Man kan ta utgangspunkt i gjelden du og din familie har og velge en utbetaling som er stor nok til å nedbetale denne og også noe ekstra for å kunne erstatte tapt inntekt. Det er flere faktorer å ta hensyn til: Klarer din samboer/ektefelle å betjene gjelden med en inntekt? Ønsker du å sikre barna dine en økonomisk fremtid?

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!