Select Page

SECURITAS DIRECT

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Securitas Direct boligalarm

Securitas Direct AS (org.nr. 929 120 825) operer også under navnet Verisure, og er et av Norges største alarmselskap.

Tore Staveland er administrerende direktør og svenske Jan Anders Ernfrid Lockner er styreleder i tillegg til å være administrerende direktør for virksomheten i Sverige.

Historien bak Securitas Direct

Alarmselskapet Securitas Direct har opphav fra AS Norsk Vaktselskap – et selskap som ble etablert i 1929 og drevet med boligalarm siden slutten av andre verdenskrig.

Det selskapet Securitas Direct er i dag, med spesialisering på boligalarm, ble først til i 1988. Og da som et datterselskap av det svenske selskapet Securitas. Securitas Direct ønsket å utvide og i 1995 startet ekspansjonen ut i Europa for alvor. Alarmselskapet ble børsnotert på Nasdaq OMX Stockholm som et eget selskap i 2006, etter å ha bygget opp datterselskape til å bli Europaledende som tilbydere av boligalarm.

I 2008 ble alarmselskapet kjøpt opp av det svenske risikokapitalfondet EQR som valgte å ta det av børsen igjen. En del av avtalen var at det nye selskapet måtte gå vekk ifra Securitas-navnet.

I 2011 valgte EQR å selge alarmselskapet videre til Bain Capital og Hellmann & Friedmann – to utenlandske risikokapitalfond. Firmaet ble da solgt for omkring 19 milliarder kroner. Det er fortsatt en plan at alarmselskapet skal endre navn, men endelig dato for å slutte å bruke merkevarenavnet Securitas er ikke bestemt.

De siste årene har firmaet hatt gode resultater. I tillegg har de mange fornøyde boligalarmkunder. Det har gjort at de har vunnet Norsk Kundebarometers pris for mest fornøyde og lojale alarmkunder, både i 2014 og 2015.

Securitas Direct Internasjonalt

I Norge ligger hovedkontoret til Securitas Direct på Skøyen i Oslo. Selve alarmstasjonen til alarmselskapet er å finne i Trondheim.

Securitas Direct operer i ti land i Europa, foruten om Norge. Disse landene er: Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Nederland, Belgia, Frankrike, Italia, Spania og Portugal. Alarmselskapet opererer også utenfor Europa i Chile, Brasil og Peru i Sør-Amerika.

Økonomi hos alarmselskapet

Securitas Direct fikk en stor oppsving i bedriftsøkonomien etter at EQT kjøpte alarmselskapet. I 2014 viser tallene at alarmselskapet hadde et resultat før skatt på så mye som 152 millioner kroner og omsetningen var på hele 832 millioner kroner. Det er en stor forbedring fra tallene i 2008, da alarmselskapet hadde et negativt resultat på -11 millioner kroner i oppkjøpsåret. Omsetningen samme år var på 296 millioner kroner.

Den store økningen i omsetningen til alarmselskapet fra 2008 til 2014, har blant annet en sammenheng med at Securitas Direct kjøpte Hafslund Sikkerhet sin boligalarmportefølje i 2008. Økningen skylder også så klart en sterk organisk vekst og ikke minst restrukturering. En sterk organisk vekst og restrukturering var også viktige faktorer.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!