Select Page

Sikkerhetsalarm

Få en tryggere og enklere hverdag med sikkerhetsalarm. Om noe skulle skje hjemme hos deg kan du være sikker på at det varsles videre til en alarmstasjon. Prisene på boligalarm varierer fra leverandør til leverandør. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign sikkerhetsalarm

Vurderer du sikkerhetsalarm?

I en travel hverdag tenker de fleste lite over hvor mange muligheter det kan være for brann i hjemmet, hvor farlig det kan være å glemme å skru av kaffetrakteren, eller hvor stor skade en lekkasje på baderommet faktisk kan gjøre i løpet av får sekunder. I en krisesituasjon er hvert sekund dyrebart. En sikkerhetsalarm har som hensikt å gi deg en trygg og sikker hverdag i din bolig. Det beste av alt med sikkerhetsalarm, er at alt kan integreres i ett system, sik at du lett kan ha kontroll over alt fra brannalarm og tyverialarm til en rekke tilleggssystemer som smarte låsesystemer av boligen.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Sikkerhet i hvert rom

Med sikkerhetsalarm i ditt hjem blir hjemmet ditt utstyrt med kameradetektorer og sentralkoblede brannalarmer, som er koblet opp til en døgnbemannet alarmstasjon. I tillegg kan du koble til fuktskadedetektor og sentrallåser. Alt er integrert i et system som tilrettelegger for høy sikkerhet i alle rom av din bolig. Sikkerhetsalarmer gjør ikke bare hverdagen lettere, men kan være avgjørende i tilfeller der det brenner eller boligen får besøk av tyver.

Sikkerhet med smart kontroll av hjemmet ditt

Sikkerhetsalarmen din kobles i et system som kan styres via din app. Dette gir deg anledning til å styre både brannalarmen, tyverialarm og ander tilleggsfunksjoner gjennom appen. Det er en løsning som ikke bare er sikker, men også praktisk. Med en sikkerhetsalarm kan du koble smarte låseløsninger til ditt alarmsystem. Dette gjør at du kan sjekke hvem som kommer og går og låse opp døren via appen din.

Kobles mot elektriske apparater

Sikkerhetsalarmen kan også kobles opp imot dine elektriske apparater. Dermed kan du sjekke om elektriske apparater er skrudd av. Med tanke på at feil i elektriske apparater er en hovedgrunn til boligbranner i Norge, vil smart styring av ditt hjem via appen kunne avverge en potensiell brann. Dersom du er på jobb og oppdager at strykejernet ikke er avslått, kan du sørge for at det skjer før skaden er skjedd.

Brannsikker bolig

Den viktigste årsaken til boligbrann i norske hjem er feil på det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske anlegg. Selv om mye handler om sunn fornuft, kan en dum forglemmelse forårsake destruktive utfall i løpet av få sekunder. En stor andel av boligbranner oppstår ved at mobilen lader over natten, eller at det er feil i elektrisk anlegg. En stor brøkdel av boligbranner oppstår også ved distré adferd, som for eksempel å glemme å skru av kaffetrakteren eller tildekking av en ovn for å tørke klær. Boligbranner starter ofte på kjøkkenet; enten at man glemmer at platen var skrudd på, eller at frossenpizzaen blir glemt i ovnen etter en bytur.

Det viktigste tiltaket for å forhindre brann, er å ha seriekoblede røykvarslere. Da varsles du automatisk når et uhell oppstår og alarmstasjonen får også automatisk beskjed via sikkerhetsalarmen.

Med en sikkerhetsalarmen kobles de seriekoblede røykvarslerne til en alarmstasjon, som igjen er direkte i kontakt med brannstasjonen. Når brannvarsleren utløses, får alarmstasjonen automatisk beskjed, og de kan umiddelbart se hva som er grunnen til at alarmen ble utløst. Videodetektorer og seriekoblede røykvarslere gjør at de ansatte ved alarmstasjonen med sikkerhet kan si hva som er årsaken til at alarmen har blitt utløst. Røykvarslere er alltid aktive og sikrer deg tidlig varsling. I tilfeller der det faktisk brenner, vil en brannbil bli sendt i løpet av få minutter. En brannalarm med direkte tilkobling til en alarmstasjon er den beste måten å proaktivt sikre din bolig mot brann.

Ved at du har en sikkerhetsalarm i din bolig, slipper du å gå rundt og være redd for at en brann skal starte. Med et integrert sikkerhetssystem er du i trygge hender.

Tyverisikker bolig

Innbrudd i norske hjem er dessverre fortsatt et utbredt problem. Noen områder og boliger kan være mer utsatt enn andre, men det er helt umulig å forutsi hvor en tyv kan slå til. Ofre for innbrudd vil alltid bli overrasket og i verste fall, dersom hjemme, traumatiserte i lang tid. Derfor anbefales det å gjøre det du kan for å øke sikkerheten i din bolig, slik at tyveri ikke blir en realitet.

Tyverisikring av bolig er et enkelt grep du kan ta for å øke sikkerheten i din bolig. Tall for statistisk sentralbyrå viser at tyverialarmer er et svært viktig tiltak for å redusere innbrudd i hjem. Tyverialarm gjør både at tyvene holder seg unna boligen din, og en tyverialarm bidrar til at tyven blir tatt dersom noen prøver seg. For din sikkerhet, er det uansett en vinn-vinn situasjon å beskytte dine eiendeler med en tyverisikker bolig. Forsikringsselskaper oppfordrer til å installere sikkerhetsalarm – nettopp av denne grunnen.

En tyverialarm varsler alarmstasjonen i sekundet tyven bryter inn. Ved å installere tyverialarm kan du slippe å være redd for at uventede gjester skal komme på besøk. En tyverialarm sikrer både dine eiendeler og personene som bor der.

Undersøk sikkerhetsalarmer på markedet

Markedet kryr av ulike tilbud innen sikkerhetsalarmer. Brann – og tyverialarm er ofte hovedmotivasjonen for å installere en sikkerhetsalarm, men ved å utnytte andre muligheter som låsesystemer med smartlåser og smartstyring av elektronikk, kan du tilføre ekstra sikkerhet og til og med kanskje forhindre en mulig brann eller et innbrudd. Det er derfor lurt å ha oversikt over hvilke tilbud som finnes på markedet. Undersøkelser viser at det er stor prisvariasjon mellom ulike firmaer. Du kan spare mye penger å velge rett tyverialarm. Og ikke minst: velger du det alarmsystemet som gir deg best mulig sikkerhet, så vil du få et trygt og sikkert hjem, hvor du ikke behøver å bekymre deg for innbrudd eller brann. Undersøk markedet godt, slik at du ender opp med løsningen som er optimal for deg og ditt hjem.

Finn riktig alarm for deg

Velg rett sikkerhetsalarm for deg! Da vil du kunne stille inn alle funksjonene i ditt system slik at de aktiveres i takt med din hverdag. Målet er å oppnå best mulig sikkerhet med de mest praktiske løsningene for ditt hjem, til best pris. En sikkerhetsalarm kan integrere en rekke type alarmer, inkludert brannalarm, tyverialarm og andre sikkerhetsfunksjoner.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!