Sikkerhetsalarm

Få en tryggere og enklere hverdag med sikkerhetsalarm. Om noe skulle skje hjemme hos deg kan du være sikker på at det varsles videre til en alarmstasjon. Prisene på boligalarm varierer fra leverandør til leverandør. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud. Sammenlign sikkerhetsalarm
i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Spar penger på boligalarm

Få et tryggere liv med boligalarm. Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!
Få beste tilbud på boligalarm
Share This