Select Page

Husalarm

Gjør hverdagen din enklere med husalarm. Med ny teknologi kan du fjernstyre lås, temperatur og lignende i boligen din. Prisene på boligalarm varierer fra leverandør til leverandør. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign husalarm
Finn beste husalarm

På tide med husalarm?

Her i Norge er ikke mindre enn 16% av alle boliger utstyrt med husalarm ifølge NHO Service. Det er ikke rart at så mange velger å utstyre boligen med husalarm ettersom det har mange fordeler. I første omgang kan det virke preventivt ved at tyvene velger seg en annen bolig uten alarm når de skal begå innbrudd. Om de allikevel velger nettopp din bolig, vil alarmen som går vekke de som bor i huset og samtidig sørge for at en vekter kommer til boligen. Det betyr i praksis at innbruddstyvene får begrenset tid til å raide hjemmet ditt og eventuelt skade de som er tilstede.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Smart alarm i smart hus

En husalarm er ikke det den en gang var, den er blitt så uendelig mye bedre! Husalarmen har gjerne mange forskjellige funksjoner og de fleste selskap som leverer husalarmer har tilleggsfunksjoner som kan brukes til å sikre boligens beboere. For eksempel er det mulig å velge elektroniske låser som åpnes ved hjelp av koder. Da nytter det ikke hvor mange nøkler innbruddstyven har fått filet til det prosjektet. Disse låsene kan også som det meste andre faktisk styres via app på mobiltelefon, nettbrett og PC. Slik at det er alltid muligheter for deg som eier å få åpnet døren, for eksempel om barn kommer hjem og har mistet eller glemt nøklene og behøver komme seg inn.

Husalarm med kamera

Husk dette før du reiser bort

Alle vet at det er bander av innbruddstyver som går rundt i forskjellige nabolag her i Norge og leter etter hus som det kan være lønnsomt å gjøre innbrudd i. Men hva ser de egentlig etter? De ser etter alle tegn som tilsier at boligen er ubevoktet enten fordi eier ikke er hjemme eller fordi det ikke er alarm. Det kan være så enkelt som å følge med på søppeldunken for å se om den fylles av søppel som normalt, det indikerer at folk er hjemme. De kan se på lys og lyd i boligen, er det noen lys som alltid står på eller lyd? Hvis det er lyd er det som regel folk. Det samme gjelder om det er lys som står på, med mindre eier faktisk har et bestemt lys stående på når de er borte fra boligen. Her kommer smart alarmen inn igjen. Disse tingene kan du faktisk fjernstyre mens du ligger på en strand på Mallorca, slik at det ser ut til at dere faktisk er hjemme.

HusAlarm Best i test

Når det kommer til alarm til hus, så er det jo opp til hver enkelt hva man ønsker at pakken skal inneholde, for de fleste alarmselskap selger husalarmer med forskjellige pakker. Du kan ha den mest basic pakken som inneholder selve alarmen og enkel oppfølging når alarmen går. Eller du kan velge en større pakke med bedre alarmsystem, mer oppfølging av alarm og smarte løsninger. En måte du kan sjekke ut hvilken alarm du vil ha er å sjekke hvilke som er best-i-test-alarm. Da får du også en mulighet til å se på tilbudene til de forskjellige selskapene slik at du får litt oversikt og kan sette sammen den pakken dere ønsker til den prisen dere ønsker.

Spar penger på forsikringen

Selv om dette ikke er plassen der du bør knive for å spare noen skarve kroner, er det greit å ha en oversikt over pris i forhold til de forskjellige pakkene. Men du bør også uten tvil sjekke dine forsikringer og se hvor mye du kan spare på innbo- og husforsikring ved å ha husalarm. Dette kan nemlig spare deg ganske mye! De fleste forsikringsselskaper gir bedre tilbud på forsikringspremiene om du har sikret boligen din så godt som mulig. Det vil si at forsikringspremien blir lavere, og du får bedre betingelser på selve forsikringen.

Sammenlign tilbud på husalarm

Finnes det måter du kan spare penger på selve husalarmen? Ja, selvfølgelig gjør det det! Foruten det å sjekke best i test alarmer, bør du også sjekke ut anbudstjenester. Det er en genial måte å la boligalarmselskapene kjempe om deg som kunde. Du legger ut informasjon om din bolig og informerer om at du ønsker anbud på husalarm. De forskjellige selskapene vil da sende deg et uforpliktende tilbud på husalarm til din bolig. Du kan så sette deg ned og se over de forskjellige tilbudene og finne ut eksakt hvilket tilbud som ser best ut for deg. Husk å se godt over betingelsene slik at du ikke ubevisst velger et selskap med dårligere betingelser på grunn av beste pris. Se også over de tilleggstjenester som legges inn er det noe der du virkelig ikke trenger?

Hva når alarmen går?

Ja, det er faktisk noe av det viktigste når du velger en husalarm. Hva er det faktisk som skjer når alarmen går? I fra alarmen går til vaktselskapet er på plass, kan det ta opp til 10-15 minutter. Er du selv i huset, eller får du alarmen tilsendt via APP, så kan du også ringe politiet i dette tidsrommet. Ikke bare kan du, du bør fordi vekterne fra selskapet kun kan stoppe det som er i ferd med å skje, de har ikke myndighet til å foreta arrest av gjerningspersonene. Dette kan politiet når de kommer.

Dokumenter verdier

Er det slik at du har mye verdigjenstander i huset er det viktig at du har dokumentert det meste slik at du lett kan gi beskjed om hva som er savnet og hvilke verdier tingene faktisk har. Dette kan gjøres enkelt ved å ta bilder av verdigjenstandene slik at du har alt dokumentert. Det gjør det lettere å få levert anmeldelse kjappere om du har alt dokumentert allerede og slipper å lete frem informasjon om det du tror kanskje er savnet. Får man levert anmeldelsen fort, blir det også lettere å få levert krav til forsikringsselskapet kjappere og du får oppgjøret kjappere.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!