Select Page

Tyverialarm

Med en tyverialarm vil du få en tryggere og enklere hverdag. Om noe skulle skje hjemme hos deg kan du være sikker på at det varsles videre til en alarmstasjon. Prisene på boligalarm varierer fra leverandør til leverandør. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign tyverialarm

Vurderer du tyverialarm?

En tyverialarm holder hjemmet ditt trygt og sikkert. Mange nordmenn frykter innbrudd, særlig i ferietider. En tyverialarm er den mest effektive løsningen på dette problemet. Moderne løsninger innen tyverialarm gir deg en rekke andre fordeler som sikrer et trygt hjem og en praktisk hverdag.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Øker sikkerhet

Erfaring fra Politiet samt undersøkelser viser at tyverialarmer er svært viktig for å forhindre tyveri samt fange tyven dersom et innbrudd skulle skje. Politiet ser en tydelig trend: Tyver unngår boliger og boligstrøk der husene er utstyrt med tyverialarm. En tyverialarm fungerer derfor både for å forhindre tyveri, men også å oppdage og avverge når det skjer. Av denne grunnen er det også anbefalt av forsikringsfirmaer å ha en tyverialarm i din bolig.

Direkte tilkoblet alarmstasjon

Tyverialarmen er dirket koblet til en alarmstasjon. På alarmstasjonen sitter det operatører som tar tak i situasjonen dersom alarmen går. Alarmstasjonen er alltid bemannet. Med moderne teknologi, får operatøren umiddelbar signal om det er røyk eller innbrudd, eller om det er falsk alarm, og de handler deretter. Fordi tyverialarmen er utstyrt med bevegelses – og kameradetektor, vil operatørene raskt kunne få en oversikt over hva som har skjedd når alarmen utløses. Ved et nødstilfelle, vil operatøren dermed ta grep innen sekunder etter at innbruddet inntreffer.

Hjelpen et tastetrykk unna

Du kan betale for ulike løsninger av tyverialarm, avhengig av hvilket alarmselskap du velger. En løsning for den som er litt engstelig, er en panikkalarm. Med en slik tyverialarmløsning, betaler du for at hjelpen alltid bare er et tastetrykk unna. Du vil da ha fri utrykning også i tilfeller av falsk alarm. Med en panikkalarm behøver du ikke være redd for å tilkalle hjelp og bekymre deg for at kostnader vil løpe ved falsk alarm. Da kan du tilkalle hjelp ved mistanke. Det er tross alt bedre å melde ifra en gang for mye enn en gang for lite, og på denne måtene er hjelpen kun ett tastetrykk unna.

Kombiner med brannalarm

Moderne tyverialarmer tilbyr langt mer enn kun en alarm for tyveri. Tyverialarm kan kombineres med en brannalarm. I likhet med tyverialarmen vil en alarmstasjon automatisk bli varslet når alarmen går. Dersom det ikke er falsk alarm, men brann eller røyk, vil brannvesenet rykke ut middelbart. Fordi alarmene er seriekoblede, vil det være fort gjort å bekrefte på om det brenner i boligen din eller om alarmen var falsk. Dersom to eller flere alarmer rapporteres på samme tid, vil det regnes som en verifisert brann. I slike tilfeller fører det til en automatisk utrykning av brannvesenet. En slik automatisk utrykning redder ikke bare hus og dyrbare, men viktigst av alt; Det redder liv.

Kundeservice er viktig

Kundesenteret som tar imot henvendelser når tyverialarmen går, spiller en viktig rolle for å opprettholde din sikkerhet. Når du undersøker hvilket tyverialarmselskap du skal velge, er det lurt å sjekke hvilke firmaer som har fått gode tilbakemeldinger og vunnet priser for kundeservice. Operatørene som sitter på kundesenteret, bør være spesialisert, det vil si at de har god kunnskap om tyveri – og brannsituasjoner.

Utvid tyverialarmen med smarte løsninger

Dersom du ønsker å utvide tyveri – og brannalarmløsning, finnes det en rekke praktiske tilleggsfunksjoner som kan integreres i tyverialarmen. Ved å integrere smartløsninger; både smartkontakt og smartlås, vil sikkerheten i hjemmet ditt økes. Da kan du han kontroll over all elektronikk uansett hvor du befinner deg.

Kontroller fukt

Smartfunksjonene kan også integreres til å oppdage og avverge fuktskader. Ved å installere detektorer, som er tilkoblet tyverialarmen, vil du få beskjed på appen dersom fryserne eller oppvaskmaskinen lekker. Fuktskader kan skape enorme skader på kort tid og fuktdetektoren er et unikt verktøy som hjelper deg med å avverge krisen før vannlekasjoen tar overhånd.

Kontroller varme

I tillegg kan smartkontaktene kobles opp til varmepumpen i huset, slik at varmen kan styres. Dette gir deg muligheten til å styre varmen når du ikke er hjemme. Når du er bortreist, kan du skru ned varmen for å spare mens huset står tomt. Noen timer før du skal hjem igjen, kan du skru opp varmen fra din app. Dermed kommer du hjem til et varmt og godt hjem, samtidig som du kan spare mye penger på å la varmen stå på lavere styrke når du ikke er der.

Fjernstyr låsen

Ved å styre tyverialarmen fra din mobil vil du med smartlås ha anledning til å låse opp døren til huset ditt når du ikke er hjemme. Å slippe inn naboen for å mate katten når du er på ferie, eller åpne døren til elektrikeren uten å være hjemme, krever kun et tastetrykk. Dette gir deg frihet til å rekke mer i en travel hverdag, samtidig som det sparer deg bryderiet med å dele ut ekstra nøkler og reise fra jobben midt på dagen. Med smartlås har du kontroll på hvem som kommer og går, og når døren låses og åpnes.

Styr hjemmet hvor som helst

Ved å integrere tyverialarmen med brannalarm, fuktskadealarm, og smartalarm for alle stikkontakter vil du ha god oversikt over hjemmet ditt. Du vil kunne sitte på jobben og se når barna kommer hjem, og du kan avverge en fuktskade i lunsjen. Tyverialarmen gir trygghet av sikkerhetsmessige årsaker, samtidig som det gir en rekke praktiske fordeler.

Styr alt fra mobilen

En tyverialarm er det lett å ha kontroll over, da alt kan styres fra en app på din telefon. På denne måten kan du ha full kontroll over hva som skjer i huset ditt, uansett hvor du befinner deg. Du vil ha kontroll over hele hendelsesloggen fra din mobil, noe som gir deg hundre prosent kontroll over hjemmet ditt til all tid.

Undersøk mulighetene

Ulike leverandører tilbyr ulike pakkepriser og har varierende tilleggsfunksjoner. Før du går til innkjøp av en tyverialarm, bør du derfor tenke nøye gjennom hvilke funksjoner som du har behov for. Hva er hovedgrunnen til at du ønsker alarm, og hvilke funksjoner ønsker du å inkludere for å tilrettelegge for sikkerhet og effektivitet i hverdagen din? Ta utgangspunkt i behovene til deg og din familie og sammenlign priser deretter.

Finn beste løsning for deg

Tilbudene på markedet oppdateres stadig. Dersom det er mange år siden du installerte tyverialarmen, kan det være at det finnes et bedre alternativ for deg på markedet i dag. Ulike tilbydere kan ha varierende priser, servicenivå og pakkeløsninger. Undersøk derfor markedet godt, med utgangspunkt i hva du trenger, før du bestemmer deg for hvilken leverandør for tyverialarm du vil benytte deg av.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!