Select Page

Fuji Varmepumpe

Med Fuji varmepumpe får du en god innetemperatur – hele året. Ikke nøye deg med å kun få tilbud på varmepumpe fra én leverandør. Da går du fort glipp av et kupp. Ved å sammenligne tilbud fra flere sikrer du deg riktig merke, til best mulig pris.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Varmepumpemerker

Sammenlign flere varmepumpemerker. Raskt og enkelt.

Toshiba varmepumpe
Panasonic varmepumpe
IVT varmepumpe
Bosch varmepumpe
Sharp varmepumpe
Nibe varmepumpe
Fujitsu varmepumpe
Sanyo varmepumpe
Mitsubishi varmepumpe
Fuji varmepumpe
Samsung varmepumpe
LG varmepumpe
Daikin varmepumpe

Fuji varmepumpe

Om du ønsker deg et godt og varmt inneklima, uten de høye strømregningene bør du tenke på å skaffe deg en varmepumpe. Merket Fuji har mange, gode modeller du kan velge mellom.

Fuji Electric

Fuji, eller Fuji Electric, er et stort selskap og distribuerer teknologi til hele verden. De startet opp i Tokyo allerede i 1923, og har derfor mange års erfaring bak seg.

Bør du vurdere Fuji varmepumper?

Det er en rekke aktører på markedet for varmepumper i dag. Fuji er et av disse selskapene, og med blant annet tre store varmepumper finner du nok en som passer akkurat deg.

  • «Nordic SuperHeat Nasjonal»
  • «Nordic SuperHeat Design»
  • «Nordic SuperHeat Gulv»

De tre navnene skal gjøre det enkelt å skille mellom varmepumpene og velge en for deg som forbruker. Dersom du ønsker en som har et designerpreg går du selvsagt for den med navnet «Nordic SuperHeat Design». Er du en av de som ikke har mulighet til å feste varmepumpen på veggen, går du for den som er gulv-montert og har navnet «Nordic SuperHeat Gulv». Om du på den andre siden leter etter en generelt god varmepumpe som egner seg for de fleste og over hele landet, ja da går du for «Nordic SuperHeat Nasjonal».

Varmepumpe

Nå er vi på nytt inne i vinterhalvåret, og mange tenker over hvorfor de ikke tenkte på kulden før gradene sank nedover. Norge er preget av kalde vintre, på godt og vondt. Det er på en side koselig med snø ute og ta skiene på beina for en tur i marka. På den andre siden betyr det et kaldt inneklima, eller svært høye strømregninger. Du vil derfor gjøre det lurt i å tenke på å skaffe deg en varmepumpe. Det er en investering som vil redusere strømregningen og sikre et godt inneklima. Du får altså et behagelig, varmt inneklima også på vinterhalvåret.

Varmepumpe tilbud

Om du allerede har kommet så langt i tankeprosessen at du er fast bestemt på å skaffe deg en varmepumpe, vil vi anbefale deg å ta kontakt med flere av leverandørene på markedet. Dette vil sikre at du får flere tilbud, der du enkelt kan sammenligne både tilbud og pris. Du velger selvsagt bare å akseptere ett av tilbudene du mottar, men slik sikre du deg i å finne den beste aktøren og en varmepumpe til den beste prisen!

Varmepumpe Fuji

Det er som nevnt mange selskaper der ute, og de kjemper for deg som kunde. Om du ikke allerede har favorisert et merke, kan du med fordel vurdere merket Fuji. Med sin satsning innen de tre store modellene ovenfor, har du som forbruker et enklere valg uten å måtte droppe kvaliteten. Nordic SuperHeat er spesiallaget for de kalde vintrene vi har i Norge, og selv på de aller kaldeste dagene vil du ha det godt og varmt inne.

Når det gjelder prisen på denne serien så ligger den på rundt 23 000 kroner og opp til rundt 30 000 kroner. Nøyaktig kostnad vil variere med akkurat den modellen du velger (nasjonal, design eller gulv), hvor du kjøper den og monteringskostnader.

Finn beste varmepumpe

Vurderer du å installere varmepumpe? Varmepumpe kan brukes både til varme og avkjøling. Sjekk hos flere leverandører hva det vil koste for deg. Sammenlign tilbud fra flere leverandører og velg det som passer for deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Hvordan fungerer varmepumpe?

Varmepumper fordeler varme som blir transportert fra en lavere til en høyere temperatur utover hele rommet og huset. Varmen blir hentet ut fra luft, vann, fjell eller jord. Du vil senke kostnadene du bruker på strøm med en slik løsning fordi det blir brukt mindre elektrisitet på oppvarmingen. Ved å installere varmepumpe kan man faktisk halvere strømforbruket. For vanlige boliger er det stort sett uteluften som brukes som varmekilde. Fordelen med å bruke uteluften er at den ikke koster deg en krone, og den finnes overalt.

Forskjellig typer varmepumper

Det finnes flere typer varmepumpe. Det er viktig at du forhører deg med fagfolk før du bestemmer deg for hvilken type pumpe du skal gå for. De vil kunne hjelpe deg å finne ut hvilken som er best egnet for din bolig.

Luft/luft-varmepumpe

Luftvarmepumper er veldig gunstig hvis du har en lang fyringssesong. Luft/luft-varmepumpe har en utedel montert på utsiden av huset, men denne kan skjules med et varmepumpehus, som henter uteluft som varmes opp. Denne type pumpe passer også et sted med milde vintre og i en bolig som har en åpen planløsning slik at varmen fordeles lett i rommene som skal varmes opp. Med denne varmepumpen bør man også ha alternative varmekilder til de kaldeste periodene.

Luft/vann-varmepumpe

Her blir varmen hentet fra ute- eller avtrekksluft og blir så distribuert via vannbåren gulvvarme eller radiator inne i boligen. Fordelene med denne typen varme er at det blir bedre distribusjon og jevnere temperatur. Bruker du varmepumpen til oppvarming av tappevann og oppvarming får du lavere energiforbruk og sparer penger. Denne typen pumpe passer for deg som har vannbåren varmefordeling, og et stort forbruk av tappevann, i tillegg til milde vintre eller lang fyringssesong. Du bør også ha en annen kilde til oppvarming.

Væske/vann-varmepumpe

En væske/vann-varmepumpe henter varme fra sjøvann, jord eller fjell og distribuerer denne varmen i boligen via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Her brukes naturens naturlig varme til å varme opp boligen din. Varmen kan hentes fra solenergi dom er lagret i fjellet, solenergi fra jord eller myr, eller energi som er lagret i havet. Denne type pumpe passer best for deg som har vannbåren varme i boligen og har et stort forbruk av tappevann.

Avtrekksvarmepumpe

En avtrekksvarmepumpe bruker energien fra avtrekksluften. Denne luften er normalt varmet opp til over 20 °C. Den gjenvinner altså den varme luften og du taper ikke en masse energi. Avtrekksvarmepumpe egner seg best til ettermontering på et bygg med kun avtrekksventilasjon for å passe på at det er nok energi igjen til varmepumpen. Denne pumpen er avhengig av kontinuerlig luftstrøm gjennom pumpen slik at den fungerer stabilt.

Fordeler med varmepumpe

Du vil automatisk spare penger på strømregningen ved korrekt bruk, montering og oppsett på lang sikt. Dette er fordi en varmepumpe lager mye varme på lite elektrisitet. Varmepumpen kan styres på en effektiv måte som kan gi økt besparelse. Du kan få en varmepumpe med tidsstyring og temperaturkontroll. I tillegg kommer de fleste varmepumper nå med mulighet for kjøling eller aircondition.

Med en varmepumpe blir det lavere CO2-utslipp og er derfor mer miljøvennlig. Du vil også få et bedre inneklima enn hvis du skulle brukt en gammel vedovn. Det er viktig å ha rette innstillinger på varmepumpen for å utnytte den maks. Det er ikke like lurt å skru den av på nettene da den kommer til å bruke mye mer energi på å varme opp rommet igjen enn det den hadde brukt hvis den hadde stått på lavt kontinuerlig.

 

Tips til bruk

På ekstra kalde dager kan det være nødvendig med varme fra en ekstra varmekilde i huset, til tross for at en luft-til-luft varmepumpe som regel klarer å holde boligen varm ned til -25 grader. Det er viktig å ikke skru av varmepumpen helt om du bruker andre varmekilder. Ved å la den stå på holder du maskineriet i gang og du vil få litt luftsirkulasjon som kan hjelpe til å spre varmen fra de andre kildene også. Ikke sett varmepumpen på ”auto” på disse kalde dagene. Da kan du risikere at pumpen begynner å kjøle ned lufta. Les bruksanvisningen nøye for å få mest mulig ut av slike dager.

På varme dager på vår- og sommertid kan det være fristende å sette pumpen på auto. Det bør man ikke gjøre da den kan begynne å varme og avkjøle om hverandre. Da vil strømregningen bli dyrere uten at dere får noe nytte ut av varmepumpen. De fleste varmepumper kan også kjøle ned boligen. Hør med din leverandør hvordan varmepumpen din fungerer.

 

Fuji Varmepumpe

På nettsidene til Fuji,  finner du et utvalg Fuji varmepumper.