Select Page

SECTOR ALARM

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Sector Alarm

Stadig flere får opp øyne og hører på anbefalingene om boligalarm og hvor viktig det er. Det er også derfor stadig flere ser etter markedets beste alarm og hvilket alarmselskap de kan følge seg trygge hos. Sector Alarm er det rette valget for mange, og kan også være det riktige alarmselskapet for deg.

Mange velger Sector Alarm

Boligalarmer redder liv og beskytter. Dette vet Sector Alarm og deres kunder. Sector Alarm er et av alarmselskapene som mange velger fordi man vet at de rykket ut dersom alarmen går. Om valget faller på dette alarmselskapet kan du derfor sove godt om natten.

For at kundene til Sector Alarm skal gjøre tiltak som sikrer dem enda bedre, legger selskapet ut en rekke nyttig tips og triks på deres hjemmeside. Et eksempel på dette er at Sector Alarm minner om å gjennomføre en brannøvelse hjemme. Dersom du har barn kan det være desto viktigere å gjennomføre en brannøvelse og avtale et møtested som er i en trygg avstand fra huset. Da er man bedre forberedt og unngår å få panikk om det skulle begynne å brenne.

Sector Alarm vet at det er mye ansvar å passe på, og de tilbyr derfor mange ulike, gode produkter og tjenester som skal passe et hvert behov de ulike kundene måte ha. Du som potensiell kunde bør derfor bruke litt tid på å finne ut om dette er det alarmselskapet du skal gå for, og gjerne se på de ulike forsikringspakkene. Det gjør du lurt i!

Et trygt alarmselskap

Sector Alarm har flere ganger scoret høyt oppe på listen som et av de beste alarmselskapene. Nettopp fordi de jobber med å perfeksjonere både kundesenter og de kundebehandlerne som arbeider der. At de scorer så bra gjelder både tester og priser slik som ”kundeserviceprisen”. Du kan derfor stole på at selskapet et trygt og godt, og som tar sine kunder på alvor.

Boligalarm fra Sector Alarm

I dag har de aller fleste fått med seg poenget med å ha en boligalarm, nemlig at det gir en sikkerhet og trygghet. Det er derfor en god investering å installere boligalarm i hjemmet.

Det er ikke bare at boligen inneholder store verdier, men også at menneskeliv er uvurderlig. Når de man er glad i befinner seg i boligen er det en god trygghet å ha en boligalarm og alarmselskap i ryggen som passer på, både på dagtid og kveldstid. Dersom du er en av de som enda ikke har investert i en boligalarm, så har du nå mange gode grunnen til at du bør gjennomføre å ta dette valget. Dersom du tenker gjennom mange ganger kommer du nok fort til konklusjonen om at å skaffe en boligalarm er en svært lur ide.

Vurderer du husalarm?

Om du allikevel fremdeles sitter å vurderer om du skal investere i en husalarm eller ikke, bør du ta kontakt med Sector Alarm om dette er et av alarmselskapene du vurderer. Du kan gjerne be om et tilbud fra de, så kan du enkelt sammenligne pris og innhold. Ha i bakhodet at kvalitet er viktigere enn pris på akkurat dette området. Det er tross alt boligalarmen som skal passe på deg og dine kjære. Noen hundrelapper opp eller ned spiller tross alt liten rolle for å være sikker på at alarmselskapet holder det de lover og rykker ut i nødstilfeller. Særlig ved brann betyr hvert sekund og minutt mye!

Tilbyr brannalarm

Mange tror at en boligalarm kun handler om en innbruddsalarm. Dette er derimot feil. I tillegg til tyverialarm så har man brannalarm som fungerer godt sammen. Boligalarmen kan være koblet opp med røykvarslere, sensorer og kameraer som er plassert rundt i huset.  Når alarmen begynner å ule, gir dette beskjed både til de som befinner seg i huset og de som sitter på sentralen. Dersom noen er inne i boligen får man kommet seg raskt ut, mens sentralen tar kontakt med nødetatene og får sendt ut en brannbil raskt. Som nevnt betyr hvert sekund og minutt mye, og da er det fint at du og din familie kan fokuserer på å komme dere ut av boligen, mens alarmselskapet får sendt ut brannmenn til å slukke brannen og redde verdier som er i huset.

Alarmstasjon

Når du skaffer en boligalarm bør du vite at det ikke bare er selve alarmapparatet som er viktig. Det er essensielt at alarmen er tilkoblet en sentral-stasjon som fungerer. Stasjonen gjør alt de kan for å avverge situasjonen når krisesituasjoner oppstår. Sector Alarm fokuserer derfor på at de skal kunne gi alle sine kunder en alarmstasjon som alltid passer på og hjelper til. Ved å velge Sector Alarm får du tilgang til et nettverk av vektere i ditt nærmiljø, som alltid er der for å passe på deg og kan rykke ut med en gang alarmen går. Dette vil gi deg en enorm trygghet, å vite at noen alltid passer på og at de aldri er langt unna om noe skulle oppstå.

I tillegg til at alarmstasjonen finner raskt ut av hva som har skjedd, særlig dersom det er kameraer som er tilkoblet alarmen. Disse slås på med en gang alarmen går, og alarmsentralen får raskt et overblikk over situasjonen. Dette gjør også at de er forberedt før de kommer og kan kontakte riktig nødetat med en gang.

Smarthus med Sector Alarm

Sector Alarm leverer også mange smarthus løsninger som du kan kombinere med en boligalarm. Dette gjør at du nå kan skaffe deg for eksempel en dørlås som kobles sammen med alarmsystemet ditt, og du kan slippe å gå rundt med nøkler. Dersom noen i familien har en tendens til å glemme nøkkelen, er dette utrolig praktisk. I tillegg vil du også slippe å måtte dra hjem fra jobb en dag fordi en håndverker skal komme på besøk. Ved bruk av smartlås kan du enkelt åpne og låse døren gjennom å bruke mobiltelefonen din.

Sector Alarm pris

Til slutt så er det dette med pris. Prisen er ikke det viktigste, men spiller selvsagt en rolle når det kommer til økonomien din. Husk likevel å tenke kvalitet, for det handler tross alt om din og din families sikkerhet. Da er det dumt å gå for noe som er en halvveis løsning.

Det vil alltid lønne seg å sjekke markedet når det gjelder pris, og finne ut hvilke priser de ulike selskapene tilbyr. Alle alarmselskaper kjemper for å få deg som kunde, og du kan derfor enkelt sammenligne pris og forhandle frem et godt tilbud. Ta derfor kontakt med samtlige alarmselskaper og sammenlign både alarmpakkene og de ulike prisene du får tilbudt. Om du vurderer å benytte deg av Sector Alarm, så ta kontakt med de!

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!