Select Page

G4S ALARM

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

G4S

G4S er et alarmselskap som har endret seg med årene. De startet opp som et alarmselskap som leverte tjenester til både private kunder og til bedriftskunder. Dette forandret seg og etter 2011 har de fokusert på bedriftskunder. Det vil si at dersom du leter etter en alarm til bedriften din er G4S et godt selskap å lese om og få tilbud fra. Er du på den andre siden en privatkunde og skal ha boligalarm til hjemmet ditt, bør du lete videre.

Mange har hørt om selskapet G4S fordi de var en stor aktør innen boligalarmmarkedet. Rettere sagt så var de store innen boligalarmer helt frem til slutten av 2011. Da solgte de nemlig alle sine private kunder til Nokas, som igjen videresolgte kundene til Sector Alarm. I dag leverer derfor ikke G4S boligalarm og sikkerhetstjenester til det private markedet. Fokusområdet ligger i dag på bedriftskundene sine, der de driver både vaktholds- og alarmtjenester.

G4S i Norge

G4S har vært lenge i Norge, men slik selskapet opererer i dag er relativt nytt. Det er på grunn av deres historie at flere har hørt om selskapet, særlig fordi de tidligere også var en aktør på det private markedet innen boligalarmer. Selv om de ikke lenger tilbyr tjenester her, har deres historie ført til mye god kunnskap om alarmer og sikkerhet generelt sett.  Uavhengig om vi er hjemme eller på arbeidsplassen ønsker nok så godt som alle en trygg hverdag.

G4S alarm

G4S tilbyr flere ulike produkter, men det er helt klart en som skiller seg ut som den mest populære. Alarmen går under navnet heter «G4S eyesecure», og er en FG-godkjent alarmpakke som er trådløs og tilbyr vektertjeneste 24 timer i døgnet. Altså er det noen som passer på hele tiden.

Andre produkter G4S leverer er videoovervåking, der flere kameraer blir plassert rundt i bedrifter og ansatt som overvåker disse til en hver tid.

Tilbydde boligalarmer

Da G4S leverte boligalarmer hadde de en stor kundeportefølje. Ved å selge den private kundeporteføljen videre, har de fått et økt fokus på bedrift alarmer som har gitt nye muligheter. De nye mulighetene innebærer blant annet å virkelig fordype seg i bedriftskunder og gjøre tilstrekkelige rettinger for å optimalisere tjenesten de leverer. Du kan derfor være sikker på at G4S gjør alt de kan for å levere en så god alarm- og sikkerhetstjeneste til din bedrift som mulig.

Ble solgt til Sector Alarm

Da G4S solgte sin kundeportefølje til Nokas (som igjen videresolgt til Sector Alarm) ble det mye omtalt i media. Da Nokas kjøpte opp alarmkundene til G4S, satt de på rundt 20 000 alarmkunder fra før. Plutselig satt Nokas på over 76 000 kunder på sine lister, og passerte Sector Alarm som var største aktør med 70 000 kunder på dette tidspunktet. Dette første imidlertid til at Nokas måtte vende seg om og heller videreselge kundene til Sector Alarm – som igjen ble største aktør.

Et videresalg bare knappe 4 uker etter oppkjøpet skapte overskrifter og kommentarer. Til tross for dette, lønte det seg for Nokas å selge kundene videre. Hele 100 millioner kroner over det tidligere kjøpsbeløpet fikk Nokas betalt. Nokas tjente derfor godt på både oppkjøp og salget.

I avtalen om videresalget fra Nokas til Sector Alarm, var det flere punkter som fulgte med i avtalen. Et av disse var avtalen om å bytte partner av vektertjeneste fra Securitas til Nokas.

G4S beskytter og avskrekker

Selskapet G4S leverer alarmer og tjenester med mål om å beskytte, men også å virke avskrekkende. I praksis vil det si at alarmen er tilkoblet en alarmstasjon som raskt kan skremme bort eventuelt innbruddstyver, enten gjennom en ulende alarm eller raskt utrykning og tilstedeværelse. G4S leverer også flere andre tjenester og en rekke utstyr som kan hjelpe til med dette. Ettersom G4S leverer flere løsninger, finnes det stort sett alltid en løsning som passer godt akkurat din spesifikke bedrift.

Pris på G4S

Å komme med et estimert prisbeløp vil alltid være vanskelig. Som mange andre sikkerhetsselskaper, leverer G4S en rekke løsninger. Det vil også si at prisen vil variere ut ifra hvilken pakke man velger. I tillegg til eventuelt ekstrautstyr utover det pakkene tilbyr. Du bør likevel ha i bakhodet at en optimal pakke for ditt firma bør gå foran pris.

Totalprisen vil altså varierer med hvilken pakke man velger, ekstra verktøy og utstyr, samt andre tjenester som sikrer ansatte, verdier og varer. Videre til også størrelsen på selve bygningen spille inn på pris, fordi dette avgjør hva slags sikkerhetstiltak som bedriften har behov for.

Få tilbud fra flere alarmselskap

Boligalarm er kostbart, og for å finne det mest optimale alarmsystemet til en god pris anbefales det å hente inn flere pristilbud. Slik vil ditt selskap unngå å måtte betale for mye, samtidig som man finner det beste sikkerhetstilbudet. Husk igjen å tenke kvalitet fremfor pris, for det handler tross alt om trygghet for alle dine ansatte.

Ved å benytte deg av anbudstjenester, eller å ta kontakt med ulike alarmselskaper vil du kunne sammenligne pakkeinnhold og pris. Husk at når du tar kontakt med de ulike aktørene bør du opplyse om sikkerhetsbehov, bygningsstørrelse og ellers informasjon som du tenker er relevant for å finne den mest optimale sikkerhetspakken til ditt firma. Etter du har sammenlignet de ulike tilbudene, er det bare å bestemme seg.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!