Select Page

VERISURE ALARM

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Verisure alarm

Verisure er en av de største aktørene innen boligalarmer i Norge. Dersom du nå har bestemt deg, eller fremdeles vurderer, å skaffe deg en boligalarm, er Verisure et godt valg og et selskap du absolutt bør vurdere. Derfor skal du nå få lese en del nyttig informasjon som er verdt å ta med seg når du skal ta valget om hvilket alarmselskap du skal velge.

Mange velger Verisure når de skal skaffe seg boligalarm blant annet fordi det er et godt kjent selskap, med et godt rykte på seg. Verisure som selskap har flere ganger kommet høyt opp på listen som et av de beste selskapene innen boligalarmer. Det er ikke rart når selskapet stadig utvikler seg, og kundene får tilbud om flere funksjoner og nytt ekstrautstyr. Den teknologiske utviklingen går raskt fremover, og hjemmet ditt kan i dag bli smartere og hverdagen tryggere.

Boligalarm fra Verisure

Dersom du velger en alarm fra Verisure vil du sikre deg og boligen din mot tyveri og innbrudd, brann, vannskader og skadedyr. I tillegg til å gjøre hverdagen enklere med smart-funksjoner. Uheldige hendelser skjer dessverre, og da er det godt å ha noen til å passe på og minimere skadene som for eksempel ved å stoppe brannen eller vannlekkasjen så fort det oppstår. Samt utvilsomt det viktigste, redde liv!

Stadig flere får i dag boligalarm, og det er ikke rart. Resultater av å skaffe seg en boligalarm viser seg å lønne seg. Det er en viktig og en god investering å gjøre!

Ved å skaffe deg en boligalarm fra Verisure vet du at noen passer på boligen din, både i hverdagen og når du er på reise. Dersom en brann oppstår når noen befinner seg i boligen, vil brannvarslere ule for å varsle deg og dine kjære at dere må komme dere ut. Særlig på nattestid når man ligger og sover er dette viktig, for det er slett ikke sikkert at du vil våkne om en brann oppstår. I verste fall kan det føre til at noen omkommer.

Dersom en innbruddstyv tar seg inn i boligen, vil alarmen kunne skremme de vekk før de rekker å ta med seg noe særlig av verdisaker. Å bare ha installert en boligalarm vil kunne virke avskrekkende fordi dette er opplyst om ved hjelp av klistrelapper ved inngangsdøren og på terrassedører eller vinduer.

Det vil si at uavhengig av om du bor i en stor eller liten bolig, så bør du ha en boligalarm installert. Det gir deg også en rekke andre fordeler, som blant annet redusert forsikringspremie.

Få et smarthus

I dagens samfunn med våre nye teknologiske oppfinnelser har smarthus blitt en stor hit. Smarthus, også kaldt smarte hjem, blir stadig mer populært fordi mange i dag ønsker en enklere hverdag. Ved hjelp av denne teknologien kan man installere smartkamera, smartkontakter og smartlåser, som alle enkelt kontrolleres gjennom en applikasjon på mobilen. Alle disse funksjonene og mer leverer Verisure.

Det aller viktigste er at du har en boligalarm som fungerer godt, men om du ønsker ekstrautstyr og smarthus-løsninger for en tryggere og morsommere hverdag står ingen ting i veien for deg som kunde hos Verisure.

En smart husalarm

Dersom du synes at smarthus høres interessant ut, skal du vite at det ikke bare handler om en enklere hverdag. Det vil også bidra til økt sikkerhet for din bolig. Blant annet kan du skaffe deg smartlås. Dette gjør at du slipper nøkler, og om du har barn som til tider kan glemme nøkkelen, slipper du nå å dra hjem fra jobb for å låse dem inn. Inngangsdøren åpnes nå enkelt ved hjelp av en kode.

En annen smarthus-funksjon er kontakter som gjør at du har mulighet til å ta av og på strømmen. Dette vil gjøre boligen din sikrere, fordi du har full kontroll rett fra mobilen din. Dersom du til tider glemmer å ta av kaffetrakteren, kan du nå enkelt gjøre dette på vei til jobb om du har glemt det. I tillegg kan du få påminnelser om dette er noe du trenger.

Et solid alarmselskap

Alarmer og ekstrautstyr er fint det, men når alt kommer til alt trenger du et selskap som stiller opp og rykker ut raskt når det trengs. Du må kunne stole på selskapet du velger! Verisure har gjort mange kunder svært fornøyde, og er en av de pålitelige aktørene på markedet innen boligalarmer. De har lang erfaring og har folk som jobber på alarmsentralen som vet hva de skal gjøre i ulike situasjoner. I tillegg samarbeider Verisure med Securitas, noe som for deg betyr at dyktige vektere raskt rykker ut for å gjenopprette sikkerhet dersom fare er på ferd.

At Verisure er et pålitelig selskap er det ingen tvil om, for de vinner stadig eller kommer svært høyt opp, på en rekke tester som blir gjennomført.

Kundeservice hos Verisure

Kundeservice hos alarmselskapet du velger er også et viktig punkt. Du trenger et selskap som kan gi deg informasjonen du har behov for, og som tar deg på alvor om du har noen spørsmål. Hos Verisure vil du få raskt svar uten å måtte anstrenge deg. Selskapet jobber for at kundene skal bli fornøyde, og kundeservice er derfor alfa og omega for dem. Du kan derfor henvende deg til Verisure uansett hva du måtte lure på – ingen spørsmål er for dumme. De sitter på mye kunnskap og hjelper deg gjerne med å finne det tryggeste og beste valget for akkurat din bolig. Uavhengig om du velger å ta kontakt per telefon eller e-post, så svarer de deg. Dersom du heller er typen til å lese deg opp selv, så er det bare å gå inn på hjemmesidene deres. Der vil du finne den informasjonen du er på jakt etter, samt tilbud og nyheter. I tillegg finner du også brukerveiledninger på hjemmesiden om du har behov for det.

Verisure pris

Til slutt er det dette med prisen. Når du skal velge en boligalarm bør du tenke kvalitet fremfor pris. Likevel har du mange måter å påvirke prisen på. Prisen vil variere i forhold til hva slags alarmpakke du velger, og om du ønsker ekstrautstyr eller ikke. Dersom du ønsker et smarthjem vil selvsagt også totalprisen bli høyere. For å få et godt tilbud kan du ta kontakt med Verisure og be om et pristilbud. Enten om det er per telefon eller epost så bør du opplyse om hva du er ute etter og hvor stor bolig det er snakk om.  For å få den beste prisen kan du ta kontakt med flere ulike selskaper. Da har du også muligheten til å sammenligne både pris og pakketilbudene. For å gjøre prosessen kortere og spare deg selv for mye tid, kan du benytte deg av anbudstjenester. Uansett så kan du være sikker på at Verisure er et godt selskap å velge!

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!