Select Page

NOKAS ALARM

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Nokas alarm

Det er en lang liste med alarmselskaper der ute, og mange lurer på hvilket selskap de skal velge. Et godt råd på veien er å sjekke ut flere av selskapene som er på markedet før du bestemmer deg. Et av alarmselskapene som du bør vurdere er Nokas. Nokas startet opp i 1987 og var tidligere kjent som ”Vakt Service”. De har derfor lang erfaring i bransjen. Lang erfaring har ført til mange fornøyde kunder.  Nokas er et av de store alarmselskapene i Norge, og driver i tillegg til sikkerhet og trygghet i boliger en rekke andre tjenester innen sikkerhet.

Nokas som alarmselskap

Ettersom Nokas er en av de store alarmselskapene i Norge har mange hørt om dem og har et visst forhold til selskapet. Nokas har også blitt nevnt i en rekke overskrifter, blant annet da de kjøpte inn alarmkundene til G4S. Flere overskrifter ble det da de solgte disse kundene videre, noe som førte til at de tjente gode penger, samtidig som det bidro til at Nokas vokste ytterligere.

I tillegg har mange i Norge hørt om Nokas gjennom det store ”Nokas-ranet”. Dette forgikk i Stavanger i 2004 da en politimann mistet livet. Nokas er derfor et selskap med mye kunnskap, sjel og en lang historie. Erfaringer som selskapet har hatt har ført til at selskapet har vokst og utviklet seg.

Trygg med boligalarm fra Nokas

Du kan derfor føle deg trygg og beskyttet med en alarm fra Nokas. Nokas tilbyr mange ulike alarmpakker til ulike priser, og du vil derfor enkelt finne noe som passer dine behov og din økonomi. Dersom du ønsker kameradetektorer i hjemmet ditt er også dette noe Nokas tilbyr. Kameradetektorer brukes til å finne ut av årsaken til at alarmen ble utløst, og gjør at sentralen kan tilkalle riktige nødetater raskt.

Tilbyr vaktservice

Når man skaffer seg en boligalarm er det å anbefale at man skaffer seg en alarm med tilhørende alarmsentral. Både dette og vaktservice-tjeneste tilbyr Nokas. Det vil si at du kan få vektere fra Nokas til å gjøre ditt nabolag tryggere. Dersom du har barn, og nabolaget generelt sett har mange barn boende, er absolutt dette noe som bør vurderes. Nokas sine vektere vil da patruljere nabolaget, og kan hjelpe til med oppgaver som skulle oppstå. Dersom noe uheldig skulle skje eller det er skader på boligen din, vil vekterne kunne assistere deg. I tillegg kan du også tilkalle dem dersom det skulle være noe spesielt, slik som at uvedkommende kommer på besøk. Om vekterne ser behov for støtte tar de raskt kontakt med nødetatene. Denne vaktservicen gir både deg og din familie en god trygghet.

Kameraovervåkning

En av tjenestene Nokas tilbyr er kameraovervåking. Dette er fint å kombinere med innbruddsalarm for at du skal følge deg enda tryggere. Kameraovervåking er noe Nokas har satset på, og de har derfor gode innarbeidede rutiner. Dersom du velge å kombinere innbruddsalarm med kameraovervåking fra Nokas vil du være sikker på at nødvendige tiltak blir gjort raskt dersom noen skulle bryte seg inn. Nokas vil da raskt kunne finne ut av hva som foregår og iverksette handling deretter. I tillegg vil kameraovervåking virke avskrekkende for innbruddstyver, noe som gjør din bolig mindre attraktiv å bryte seg inn i. Mange situasjoner blir derfor avverget på grunn av kameraovervåking. Dersom du først skal kjøpe deg en husalarm er kameraovervåking noe du bør vurdere å skaffe deg.

Sikringstiltak

Nokas tenker på sikkerhet som en helhet, og tilbyr sine private kunder en god boligalarm i tillegg til andre sikkerhetstiltak. Det vil si at Nokas også tilbyr beslag og låssystemer av god kvalitet som en del av tjenesten de leverer. Dersom du velger Nokas som ditt alarmselskap vil du få den låsen som er best for akkurat din bolig. Låsen er tross alt svært viktig fordi det er blant annet ytterdøra som skal kunne tåle mest, som for eksempel dersom innbrudd oppstår.

Sikkerhet og trygghet

Er du på jakt etter sikkerhet, er alarmselskapet Nokas en av de selskapene du bør vurdere. De gir deg trygghet og tilbyr mange ulike tjenester som du kan velge mellom. Du velger selv hva slags sikring du trenger, men ta gjerne kontakt med de så kan de hjelpe deg til å finne riktig alarmsystem til akkurat deg og din bolig. Ikke vær redd for å spørre, de er der for å hjelpe deg, og dette kan de mye om! Du kan altså være sikker på at du bli godt tatt vare på hos Nokas.

Nokas alarm pris

Prisen er noe mange tenker over når de skal skaffe seg en alarm. Mange er på jakt etter den rimeligste alarmen de kan finne på markedet, men dette bør du nok tenke gjennom noen ganger. Trygghet bør komme før pris, og sikkerheten er tross alt det viktigste. Når det er sagt, kan du likevel finne alarmsystemer til en god pris. Dersom du tar kontakt med flere alarmselskaper på markedet og ber om å få et pristilbud, vil du enkelt kunne sammenligne både pris og sikkerhetspakkene. Etter en helhetlig vurdering av de ulike selskapene kan du enklere ta en avgjørelse på hvilket selskap som er best for deg. Det vil ofte lønne seg å gå for en pakke som gir god sikkerhet i boligen din, og la prisen være en faktor lenger ned på prioriteringslisten som påvirker valget ditt. Du kan også forhandle frem en god pris dersom du lar selskapet vite at du vurderer andre alarmselskaper. Det er tross alt mange alarmselskaper der ute, og alle kjemper om deg som kunde. Ta gjerne kontakt med Nokas for å få et tilbud på boligalarm i dag.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!