Hesteforsikring

Hester kan være noe av det kjæreste vi har. Ved å skaffe deg en god hesteforsikring vil du unngå store veterinærutgifter hvis uhellet skulle være ute. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud. Sammenlign hesteforsikring

Dyreforsikring

Det er ulike typer av dyreforsikring. De største forskjellene gjelder områdene forsikringen dekker, for eksempel; veterinær-, livs- eller avlsforsikring. Så er det innholdet i forsikringen; hvilke skader dekker forsikringen? Hvilke skader erstatter ikke forsikringen? Til slutt har du erstatningsrammen og kostnader slik som egenandel, premie og forsikringsbeløp. For å finne forsikringen som er riktig for deg, er det viktig å ta med alle faktorer for å sammenligne de ulike forsikringene, da det vil være forskjeller fra de ulike forsikringsselskapene.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Hesteforsikring

Kjøper du en hest er det en dyrebar investering. Det er trygt å vite at du har en forsikring som vil hjelpe deg økonomisk dersom hesten skulle bli skadet, syk eller dør. Dersom du har en hesteforsikring, kan denne hjelpe deg med å dekke kostnader i forbindelse med enten ulykke eller sykdom. Det er ulike forsikringer du kan velge mellom som kan dekke ditt behov. Det er for eksempel ofte egne forsikringer til aktive trav-, galopp- og montèhester.

Spar penger på forsikring

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!
Få beste tilbud på forsikring
Share This