Select Page

TRYGG VAKT ALARM

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Trygg Vakt – Et alarmselskap fra Tromsø

Trygg Vakt AS (org.nr. 968 487 728) er et vakt- og sikkerhetsselskap basert i nordlige Tromsø som tilbyr vakt- og alarmtjenester. Blant dette tilbyr de boligalarm, og de har fokus på vakt- og alarmtjenester til både private, bedrifter og borettslag.

Trygg Vakt legger størst vekt på levering og salg av bedriftsalarmer og boligalarmer. I tillegg har de et stort spekter av produkter og tjenester. Alt fra privat innbruddsalarm og brannalarm, til overvåking av bygninger og vakthold ved arrangementer.

Trygg Vakt sin økonomi og markedsposisjon

Nasjonalt sett er Trygg Vakt en liten aktør sammenlignet med større alarmselskap som Verisure og Sector Alarm. Lokalt i Tromsø derimot, har de en sterk markedsposisjon.

Per i dag har Trygg Vakt omkring 2000 kunder. Disse er fordelt på det private markedet, borettslag, bedrifter og de offentlige. Omsetningen til selskapet ligger på omtrent 14 millioner i året.

Trygg vakt sin historie og eierskap

Historien til Trygg Vakt går ikke så langt tilbake som med andre selskaper, men logoen deres er inspirert av offentlige vaktmenn i Tromsø fra gamle dager. De patruljerte byen med en vekterstav med en morgenstjerne på toppen. Trygg Vakt ble etablert som et privat selskap i 1987. De har med andre ord vært i brasjen en stund. I 1994 ble Trygg Vakt gjort om til et aksjeselskap. Den største aksjonæren i firmaet er Ernest Myrbakk.

De første ansatte i alarmselskapet Trygg Vakt, hadde sin bakgrunn fra politiet, forsvaret eller andre vaktselskap. Fra 2001 valgte de å fokusere på å ansette faglærte vektere. De faste vekterne i selskapet har en gjennomsnittlig erfaring på 14 år.

For noen år tilbake, i januar 2014, inngikk alarmselskapet en skriftlig avtale med sitt lokale brannvesen om utrykning på Trygg Vakt sine private brannalarmer.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!