Select Page

Smartly Alarm

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Smartly gir deg smarthus

Smartly er et produkt som gir deg smarthus fra Lyse Smart AS (org.nr. 999 323 928). Med stadig mer avansert teknologi har også boligalarmene blitt mer avanserte. Det har ført til at det smarthus har blitt en trend – og sannsynligvis én som har kommet for å bli.

Smartly bruker en ny teknologi som gjør at du kan fjernstyre boligen din – alt fra alarm, temperatur, lys og elektriske apparater. Her har Smartly utviklet en løsninger der du kan gjøre alt dette kun via en app på mobiltelefonen.

Smartly alarmselskap

Smartly var tidligere et alarmselskap som også tilbød en egen alarmtjeneste og boligalarm. På grunn av dårlig lønnsomhet ble denne alarmtjenesten nedlagt i 2016. De Smartly-kundene som da hadde alarm, ble solgt videre til Verisure.

Smartly Produktpakke og pris

Hos Smartly kunne man finne et stort spekter av produkter. Det var syv forskjellige pakker, alt ettersom hvilke tjenester man ønsket å bruke. Dette produktet til Smartly var kun tilgjengelig i Stavanger-området, og hovedsakelig satset de mest på installasjon i nybygg.

Alarmselskapet Smartly hadde også en totalpakke som inkluderte boligalarm, varme- og lysstyring. Denne pakken hadde en høy pris, da installasjonen av alarmsystemet i seg selv kostet 16 970 kroner og kostet 477 kroner per måned.

Historien om Smartly

Lyse Smart kommer fra alarmvirksomheten til Lyse-konsernet; hovedsakelig Altibox. Smartly sin løsning for smarthus var i utgangspunktet tiltenkt å være en del av satsningen til Altibox. Dette kan man også se på logoen, for denne er ganske lik. Likevel, ble Smartly opprettet som et selvstendig datterselskap av Lyse i 2013.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!