Select Page

STANLEY SECURITY

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Stanley Security

Stanley Security er et alarmselskap som er lokalisert i Oslo. Dersom du vurderer ulike alarmselskaper vil du her kunne lese mer om Stanley Security, og finne ut om dette er det riktige selskapet for din bedrift.

Stanley som alarmselskap

Stanley Security er en stor aktør innen boligalarm-markedet i Norge. Du finner deres lokaler i Urtegaten i Oslo. Selskaper er nok aller mest kjent blant næringslivet og for ulike bedrifter, ettersom de ikke leverer alarmtjenester til private kunder – enda. De leverer likevel noen tjenester til det private markedet, noe vi kommer tilbake til.

Deres hovedfokus ligger på bedrifter, og nettopp derfor velger mange store norske bedrifter Stanley Security når de skal skaffe alarmtjenester. Når det er snakk om bedrifter betyr også dette at det er store bygg med mye verdier. Da er det viktig å benytte seg av et alarmselskap som vet hva de driver med.

I tillegg til bedrifter, leverer også Stanley Security tjenester til borettslag, sameier og offentlige organisasjoner.

En del av Stanley

Ikke alle har hørt om Stanley Security, men kanskje Stanley Black & Decker ringer en bjelle. Stanley Black & Decker er det globale konsernet som Stanley Security er en del av. Ettersom det globale konsert har en stor omsetning, har Stanley Security en god økonomi som gir muligheter til blant annet stadig utvikling.

Boligalarm fra Stanley

Vi blir stadig flinkere på å sikre boligene våre, men også bedrifter har behov for alarmtjenester. Gode alarmer gir trygghet for alle de ansatte som jobber der.

Som skrevet så operer Stanley Security innen bedriftsmarkedet. Likevel leverer de noen få tjenester innen det private markedet. Dette gjelder for de som har spesielle behov og ønsker et enda større og tryggere alarmsystem. Det vil si at du må være på jakt etter en alarmtjeneste for å dekke ditt høye sikkerhetsbehov, samt ha et høyt budsjett. I så fall er det bare å ta kontakt med Stanley Security.

Dersom du eier et næringsbygg eller er på jakt etter en bedriftsalarm for ditt selskap, kan du ta kontakt med Stanley Security for å finne ut hvilke tjenester de kan tilby deg eller din bedrift.

Alarm mot innbrudd og tyveri

Tjenestene Stanley Security leverer er innen topp moderne alarmsystemer som skal sikre mot innbrudd og tyveri. Når noen prøver å ta seg inn i en bedrift er det utrolig viktig i første omgang å prøve å forhindre det. Dersom innbruddstyven(e) likevel klarer å ta seg inn i næringsbygget er det viktig å få kontroll over situasjonen og få stoppet det. Her kommer Stanley Security inn i bildet. Alarmselskapet har en alarmstasjon og utrykningstjenesten som vil passe på din bedrift. Dersom en situasjon skulle oppstå jobber de raskt for å få løst situasjonen.

I tillegg til å levere alarmsystemer har de også en rekke ande smarte tjenester for sikkerhet. Dersom du eller din bedrift blir kunde hos Stanley Security er det mange muligheter til å også gjøre lokalet smartere teknologisk sett. Dette kan blant annet være at prosessen med ID-kort blir optimalisert til å gå både raskere og bedre.

Innbruddsalarm

Innbruddsalarmen som Stanley Security leverer er en god alarm som har mulighet til å bruke to signalveier. I praksis vil dette si at alarmsystemet ikke er avhengig av en mobiltilkobling som fungerer hele tiden. Bakgrunnen for at alarmen virker gjennom to signalveier er fordi mobilnettet kan falle ut. Ved å ha to signalveier vil alarmstasjonen likevel få beskjed om en situasjon oppstår. Dette gir større sikkerhet, og Stanley Security vil raskt finne ut om det er en falsk alarm eller feil i bruken, eller om det faktisk er nødvendig med rask utrykning. Faktisk hele 9 av 10 alarmer som slår ut skyldes feil bruk, noe som kan være svært kostbart for bedriftene. Disse to signalveiene vil altså være til fordel både for bedriftene og alarmselskapet.

Brannalarm

Stanley Security leverer ikke bare tjeneste innen innbruddsalarm. De har også et stort fokus på å være best innen brannalarm. Selskapet ønsker å hjelpe til med både forebyggende tiltak og når det faktisk oppstår brann i næringslokalene. Fordi brannalarmene kan kobles direkte opp til brannvesenet, gjør dette at dersom det faktisk begynner å brenne vil brannvesenet kunne rykke ut raskt. Dette gjør at man raskt får kontroll over brannsituasjonen.

Varesikring

Når man snakker om bedriftskunder er det ofte store verdier inne i bildet, der blant annet varelageret er en viktig del. Mange bedrifter opplever problemer rundt svinn, og Stanley Security tilbyr sine kunder tjenester og produkter som kan hjelpe til med problemene rundt sinn, samt effektivisering. Ved å benytte seg av varesikring vil man også kunne få økt kontroll over bedritens varelager.

Stanley Security pris

Dersom din bedrift er på jakt etter en ny alarm og ønsker å øke sikkerheter er det bare å ta kontakt med Stanley Security. Nøyaktig pris er vanskelig å si ettersom det er flere faktorer som virker inn på de totale kostandene. Prisen vil variere ut ifra hva slags bedrift det er snakk, hvor stor bygning det er, og hvor mye sikkerhet som ønskes.

Et godt råd på veien er for deg eller din bedrift å ta kontakt med flere ulike alarmselskaper for å be om pristilbud, samt sikkerhetstilbud. Dette vil gjøre at du både kan sammenligne sikkerhetstilbudene og forhandle frem en god pris. Det er tross alt flere aktører på markedet som kjemper for nettopp deg eller din bedrift som kunde. På denne måten finner du raskt ut hva totalprisen blir og hva som lønner seg både prismessig og sikkerhetsmessig.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!