Select Page

BÅTFORSIKRING

Med riktig båtforsikring kan du nyte båtlivet med god samvittighet! Da kan du med trygghet vite at de økonomiske konsekvensene vil bli tatt hånd om ved eventuelle uhell. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign båtforsikring

Båtforsikring

Er du glad i et avslappet liv på sjøen? Båtsesongen i Norge er kort, men man kan aldri vite når en ulykke kan inntreffe. Har du en god båtforsikring kan du nyte båtlivet og også være trygg på og vite at du får hjelp til også de økonomiske konsekvensene dersom et uhell skulle skje.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Pris på båtforsikring

Det er store prisforskjeller mellom de ulike forsikringsselskapene når det kommer til båtforsikring. For å finne det beste og rimeligste alternativet til båtforsikring, kreves det mye tid og energi. Tjenestetorget har laget en tjeneste for å gjøre det enkelt for deg. Gjennom denne tjenesten kan du enkelt motta tilbud fra flere forsikringsselskaper. Det du trenger å gjøre er å fylle ut ett enkelt skjema der du velger hvilke forsikringsselskaper du ønsker å motta tilbud fra. Du vil deretter motta uforpliktende tilbud fra hvert enkelt selskap, dermed kan du enkelt sammenligne selskapene og velge det beste tilbudet.

Båtforsikring kasko

En kaskoforsikring til båt dekker det meste som kan skje med din båt. Den dekker brann, tyveri, sammenstøt, grunnstøtning og synking.

Hva dekker kasko-båtforsikring?

Kaskoforsikring dekker en god del mer enn ansvarsforsikring, den dekker skade ved:

 • Tyveri
 • Brann og lynnedslag
 • Grunnstøtning og sammenstøt
 • Synking og kantring
 • Transport, slipp og løft
 • Hærverk
 • Brudd på mast og bom
 • Infisert drivstoff (dieseldyr)

Den dekker også personlig løsøre inntil 15 000 kroner.

Lynnedslag i båt

Båten utgjør ofte det høyeste punktet på flat sjø, så man utsatt dersom uværet skulle komme. Til tross for dette, er det sjelden lynnedslag i båt. Når det har skjedd tidligere, har det som regel vært uten død eller personskader. Dersom du skulle være uheldig og oppleve lynnedslag i båten, er du dekket av båtforsikringen hvis du har kasko eller delskasko.

Ansvarsforsikring båt

For å kunne kjøre båt lovlig må du i det minste ha ansvarsforsikring. Ansvarforsikring er den billigste båtforsikringen. Denne forsikringen dekker ikke skader du påfører din egen båt, men den dekker skader du påfører andre. Dersom du har en båt med lav verdi, kan ansvarsforsikringen være tilstrekkelig.

Hva dekker ansvarsforsikring for båt?

Det mest nødvendige er dekket ved en ansvarsforsikring:

 • Personskade
 • Skade på andre sine båter eller gjenstander
 • Rettshjelp

Du må ikke velge kaskoforsikring dersom du ønsker en bedre dekning enn ansvarsforsikring. En mulighet til å få bedre dekning på forsikringen er å kjøpe en eller flere tilleggsforsikringer. Tilleggsforsikringer som tilbys er:

 • Fører- og passasjerulykke
 • Brann
 • Maskinskade

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!