Select Page

Innbruddsalarm

En innbruddsalarm vil gi deg økt trygghet og sikkerhet i hjemmet. Du kan være sikker på at den vil varsle det videre til en alarmstasjon om noe skulle skje. Prisene på boligalarm varierer fra leverandør til leverandør. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign innbruddsalarm

På jakt etter innbruddsalarm?

Sjekker du ut markedet for innbruddsalarmer? Vi har gode tips til hva du bør se etter i jakten på den perfekte innbruddsalarmen for deg. Har du opplevd et innbrudd? Har noen du kjenner opplevd ett innbrudd? Dette er typiske situasjoner hvor folk gjerne blir bevist på at de burde ha innbruddsalarm. Men det går jo faktisk an å vurdere innbruddsalarm før det har gått så langt hos deg selv. Hvorfor vente til skaden er skjedd?

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Hvordan finne beste innbruddsalarmen?

Først og fremst bør du snakke med kollegaer, naboer, venner og familie for å se hva de kan fortelle om de forskjellige alarmselskapene i ditt område. Har de hatt noen gode eller dårlige erfaringer med noen bestemte selskap som de vil dele? Du bør spørre spesielt om hvilke alarmpakker de har, hva slags prisnivå deres leverandør har og hva som er inkludert i pakkene. Du bør spørre om hva som har skjedd når alarmene eventuelt har gått og hvordan vaktselskapet har håndtert det. Om de føler seg trygge med de alarmene som de har i huset. Du kan også bruke tid på nettet, for å sjekke forskjellige selskap som er tilgjengelige i ditt område.

 

Sammenlign leverandører

Men en av de beste og minst tidkrevende måtene å gjøre det på, er å bruke anbudstjenester. Der legger ut ditt ønske om innbruddsalarm, og hvorvidt du er interessert i å sikre hjemmet med andre former for alarmer også. De forskjellige vaktselskapene tar kontakt med deg med forskjellige anbud på nettopp ditt oppdrag. Så er det opp til deg å sjekke ut hvilket om noen av selskapene som frister deg å benytte. Når du har funnet for eksempel 3 stk. som er aktuelle kandidater, så kan du be dem om befaring hjemme hos deg for å finne eksakt pakke til eksakt pris. De fleste vil gjerne tilby installasjonen gratis og gjerne noen små tilleggstjenester. Da må du se om det er ting du ønsker eller vil velge bort. Husk at kjøp av alarmtjenester også kan gi deg gode rabatter på forsikringspremier i forhold til forsikring på bolig og innbo.

Før du drar på ferie

Skal du på ferie så ikke gjør de feilene som så mange andre gjør. Ikke la et lys i huset stå på gjennom hele ferien, ikke la postkassen fylles opp med haugevis av post og reklame. Ikke la avisbudet dumpe aviser på trappa hver eneste dag. Sørg for å alliere deg med naboen slik at søppeldunken fylles opp, posten blir hentet inn og om du ikke stanser avisene, la naboen ta dem inn. Er det på sommeren kan det for eksempel også være lurt å få naboen til å sette på vanning i hagen så det ser ut som om folk er hjemme. Men noe av det viktigste du bør gjøre er å skaffe deg innbruddsalarm.

 

Bare innbruddsalarm?

De fleste som tilbyr innbruddsalarm tilbyr gjerne også brannalarm og andre tjenester som kan sikre deg og din familie om noe skulle skje. Det handler ikke nødvendigvis bare om å beskytte når dere er borte, det handler også om å gjøre boligen trygg når dere er til stede også.

Når det gjelder brann er det utrolig viktig at man oppdager det og faktisk kommer seg ut av boligen raskt, med unntak av om man bor i en blokk hvor hver leilighet er en egen branncelle. Med en pakke hvor du også har brannalarm kan familien bli vekket før boligen er full av røyk, og man da har bedre sjanse på å komme seg ut, uten å bli kulosforgiftet på veien.

Ja takk, begge deler

Så et godt råd herfra er at om du først skal investere i en innbruddsalarm, så bør du vurdere brannalarm med uttrykning også, ettersom brann kan være like skadelig om ikke mer skadelig en et innbrudd. Kostnadene behøver ikke stige så voldsomt om du velger begge alarmene, det gjelder bare å finne det vaktselskapet som akkurat det tilbudet på forskjellige alarmer som du ønsker, og til den prisen du ønsker for at du skal kjøpe alarmen.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!