Select Page

INNBOFORSIKRING

Med en innboforsikring forsikrer du alt du eier hjemme om det skulle bli stjålet, utsatt for vannskade, brann og mye mer. Husk at du faktisk har en del verdier hjemme. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign innboforsikring

Innboforsikring

Du kan aldri vite når en uheldig hendelse skjer. Det er derfor viktig at man har forsikringene på plass. Når det kommer til en innboforsikring, er dette noe så og si alle har behov for. En innboforsikring sikrer deg ved brann, tyveri, vann og naturskade.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Hvorfor innboforsikring?

Innboforsikringen dekker skade på innbo og løsøre ved brann, tyveri, vann og naturskade. Har du lite eller mye klær og sko, eier du en billig eller dyr sofa, sykkel eller TV? Du kan aldri vite når et uhell vil inntreffe og har du heller ingen forsikring, vil dette kunne føre til store økonomiske konsekvenser. Uavhengig av hva du har av innbo, så burde du beskytte og sikre deg en trygg fremtid ved å ha en innboforsikring. Rettshjelp inngår også i forsikringen, så dekker altså utgifter til advokat og lignende om du skulle bli en part av en tvist som privatperson, etter gjeldende rett.

Hva er innbo og løsøre?

Innbo og løsøre er begrep mange synes kan være forvirrende og er usikre på hva de faktisk innebærer. Enkelt forklart, er innbo og løsøre ting som naturlig hører til i et hjem og som man tar med seg når en flytter fra en bolig eller til en ny bolig. Typiske innbo-gjenstander er eksempelvis møbler, klær, inventar, bruksgjenstander, pyntegjenstander og sportsutstyr.

Hvem trenger innboforsikring?

Enten du bor i et hus eller leilighet, så har alle hjem behov for en innboforsikring. Alle som bor på adressen er dekket av innboforsikringen, så sant de har samme registrert adresse i folkeregisteret. Dette betyr at forsikringen også ofte dekker borteboende studenter som har sin hjemmeadresse som folkeregistrert adresse.

Egenandel i innboforsikring

En egenandel ved bruk av innboforsikring er det beløpet du selv må betale ved skade. Det finnes mange alternativer man kan velge mellom, men vanligvis er det fra 2000 kr og oppover. Dersom du velger en høyere egenandel, vil det blir en reduksjon i prisen på forsikringen. Det er likevel noen hendelser som har spesielle egenandeler.

Pris på innboforsikring

Hva er det en innboforsikring egentlig koster? Først og fremst avhenger prisen av hvilken dekning du velger. Prisen vil også variere i forhold til hvor høy egenandel du velger å betale om det skulle forekomme en skade. Flere av forsikringsselskapene har egne forsikringskalkulatorer der man kan beregne pris på innboforsikring.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!