Select Page

REISEFORSIKRING

Føl deg trygg på ferieturen med reiseforsikring, og vær sikker på at du er dekket hvis uhellet skulle være ute. Med reiseforsikring får du den hjelpen du trenger uansett hvor du er. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign reiseforsikring

Reiseforsikring

De mindre reisene bør også dekkes. Derfor bør du ha en god reiseforsikring. Du kan også ha behov for en slik forsikring om du skal ned på stranda etter jobben, eller om du skal reise på hytta i helga. Hvilken forsikring du burde velge avhenger blant annet av hvor du skal reise og hvor lenge du har planer om å være borte. Som regel har de fleste reiseforsikringer en aldersgrense på enten 70 eller 75 år, så er du eldre enn dette må du kjøpe tilleggsdekning.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Pris på reiseforsikring

Du er ikke nødt til å kjøpe reiseforsikringen i det selskapet som du har andre forsikringer i. Det kan derimot lønne seg å ha alle forsikringene i samme selskap, da du ofte vil få rabatter og bedre priser når forsikringene er samlet. Prisene på forsikringene vil variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap, spesielt med tanke på om du skal forsikre kun deg selv eller deg og din familie. Tjenestetorget anbefaler alltid at man sammenligner priser og vilkår fra flere ulike forsikringsselskaper. Hos Tjenestetorget kan du enkelt fylle ut et skjema og velge hvilke selskaper du ønsker å motta tilbud fra. Deretter vil du motta tilbud som du kan velge og vrake i etter ditt eget ønske!

Hvem gjelder forsikringen?

Dette varierer fra forsikring til forsikring. Du kan ofte velge om forsikringen kun skal gjelde seg, eller deg og din familie. Reiseforsikring man har gjennom kredittkort gjelder ofte deg selv og inkluderer også inntil tre andre personer.

Hva dekker en reiseforsikring?

Reiseforsikringen gjelder ferie-, fritids- og tjenestereiser. Det er som oftest ikke noe krav til at reisen må skje utenlands, eller at det må være en viss avstand for at forsikringen skal gjelde. Det vil si at du kan være like godt dekket selv om du kun skal en tur i butikken, en helgetur på hytta eller dra på en lengre utenlandsreise. Har du en reiseforsikring vil den gi deg økonomisk trygghet den dagen du enten står og venter på bagasjen som ikke har kommet eller om du skulle bli syk på reisen. I utlandet kan en sykehusinnleggelse fort bli kostbar og få store konsekvenser. Det er også godt å kunne få erstatning ved avbestilling om du skulle bli syk før du skal ut og reise.

Vilkår i reiseforsikring

Du vil finne ulike vilkår i hos de ulike forsikringsselskapene. De vilkårene som du bør sette deg godt inn i og som også er de viktigste vilkårene er følgende:

  • Pris
  • Service i utlandet
  • Reisegods
  • Avbestilling
  • Sykdom
  • Søksmål

Avbestillingsforsikring

Avbestillingsforsikringen gjelder ikke dersom du allerede har planlagt et sykehusopphold, og som av en eller annen grunn skulle bli forlenget. Forsikringen dekker heller ikke mindre skader på reisegods eller reisegods som møbler eller flyttegods. Det er derfor viktig å sette seg inn i vilkårene hos de ulike selskapene for å vite hva som dekkes og ikke og innenfor hvilke rammer.

Forsinket bagasje

Om bagasjen din blir forsinket, er det flyselskapet som har ansvaret. Det vil være mest praktisk å bruke reiseforsikring om dette skulle skje. Forsikringsselskapene vil få beløpet de utbetaler til deg, fra flyselskapet. Dersom reiseforsikringen din ikke skulle være tilstrekkelig må du sende erstatningskravet til flyselskapet om beløpet. Etter fire timers bagasjeforsinkelse, er standarden at du har rett til erstatning på reiseforsikringen. Erstatningsbeløpet vil variere fra 2000 til 3500 kroner per person. Det gis ikke kompensasjon for hjemreise selv om du får erstatning for forsinket bagasje. Ved hjemreisen regner forsikringsselskapet med at du ikke får ekstra kostnader grunnet forsinkelsen.

Egen reiseforsikring for unge

Frem til du har fylt 20 år er du dekket av familien sin reiseforsikring. Etter du har fylt 20 år er det opp til deg selv å sørge for at reiseforsikringen din er på plass. Forsikringsselskapene har ofte en egen reiseforsikring for unge mellom 20 og 30 år.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!