Katteforsikring

Katter kan være noe av det kjæreste vi har. Ved å skaffe deg en god katteforsikring vil du unngå store veterinærutgifter hvis uhellet skulle være ute. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud. Sammenlign katteforsikring

Dyreforsikring

Det er ulike typer av dyreforsikring. De største forskjellene gjelder områdene forsikringen dekker, for eksempel; veterinær-, livs- eller avlsforsikring. Så er det innholdet i forsikringen; hvilke skader dekker forsikringen? Hvilke skader erstatter ikke forsikringen? Til slutt har du erstatningsrammen og kostnader slik som egenandel, premie og forsikringsbeløp. For å finne forsikringen som er riktig for deg, er det viktig å ta med alle faktorer for å sammenligne de ulike forsikringene, da det vil være forskjeller fra de ulike forsikringsselskapene.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Katteforsikring

Det er vanlig at rasekatter forsikres, men huskatter bør også forsikres. Katten kan bli rammet av sykdommer og skader innendørs, selv om den er en innekatt og beskyttes dermed fra katteslagsmål og trafikkskader ute. Innekatter kan for eksempel få skader hvis de faller ut fra et vindu eller balkong, de kan også få problemer med urinveiene. Katter kan også svelge gjenstander som må opereres bort fordi de setter seg fast.

Hva koster en katteforsikring?

Hva en katteforsikring koster påvirkes av hvilken type forsikring du velger, hvilket forsikringsbeløp, hvilken egenandel du har valgt og om det er en rasekatt eller huskatt. Det vil komme et seniortillegg i prisen dersom du forsikrer katten din etter at den har fylt seks år. Ofte vil katter som er ID-merket får rabatt.

Egenandel medisiner i dyreforsikring

Hva du må betale av egenandel avhenger av hvilken forsikring du har valgt. Dersom du har valgt en forsikring som dekker veterinærutgifter, gjelder også denne ofte utgifter til materiell og medisiner.

Spar penger på forsikring

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!
Få beste tilbud på forsikring
Share This