Select Page

Katteforsikring

Katter kan være noe av det kjæreste vi har. Ved å skaffe deg en god katteforsikring vil du unngå store veterinærutgifter hvis uhellet skulle være ute. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign katteforsikring
Finn beste katteforsikring

Beste Katteforsikring

Det koster å eie katt og skulle uhellet være ute, kan veterinærutgifter ved skade eller sykdom fort koste deg flere tusen kroner. Det vil være en god investering å forsikre din katt, for på den måten kan du slippe de økonomiske bekymringene. Både en innekatt og utekatt kan kommet til å skade seg. På denne måten vil du dekket uansett hva som skulle skje.

 

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Forsikre din katt?

Å forsikre katten din skal føles enkelt og ikke minst trygt. Det finnes mange forsikringsselskap som tilbyr katteforsikringer som vil gi deg og katten din trygghet hele kattens levetid. Du kan velge mellom veterinær- og livsforsikring til katten din. Du velger seg hvordan du ønsker å tilpasse forsikringen og prisen etter ditt eget behov, ved og selv velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandel. Selv om du har en innekatt som er beskyttet fra trafikk og slagsmål, kan den likevel bli syk og rammes av skader innendørs og det anbefales derfor å forsikre katten uavhengig om den er ute- eller innekatt. Hva forsikringene dekker, hvilke forsikringsvilkår de har og hva forsikringene vil koste vil variere hos de ulike forsikringsselskapene. Det er opp til deg selv å sette deg inn i de ulike forsikringsvilkårene og det anbefales derfor at du sjekker flere selskap før du tar et valg.

Veterinærforsikring til katt

Har du forsikret katten din vil dette gi deg en trygghet gjennom hele kattens levetid. Hva en veterinærforsikring til katt dekker, vil variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap, det er derfor viktig at du leser deg grundig opp hos de ulike selskapene så du velger det forsikringsselskapet og den forsikringen som er riktig for deg og din katt.

En veterinærforsikring kan gi deg erstatning for kostnader når veterinæren undersøker og behandler katten din for en skade eller sykdom. Veterinærforsikringen kan tegnes fra katten er seks uker gammel og hele kattens liv. Denne forsikringen har ingen aldersbegrensning og forsikringssummen vil gjelde hele kattens liv.

Veterinærforsikringen dekker veterinær- og behandlingsutgifter og hos flere av forsikringsselskapene inngår dette:

  • Medisiner
  • Rehabilitering
  • Keisersnitt
  • Tannresorpsjon
  • Skjulte feil
  • Utredning og behandling av allergi
  • Kreftbehandling

FORSIKRING katt

Det er også mulig å kjøpe livsforsikring til katten din. Livsforsikringen kan gi deg erstatning, dersom katten din sitt liv skulle gå tapt i løpet av forsikringstiden som følge av ulykke eller sykdom. Denne forsikringen kan du tegne allerede fra katten er seks uker gammel og den vil gjelde frem til katten er fylt 13 år. Etter at katten har fylt seks år, vil det ikke lenger være mulig å tegne livsforsikring. Hva summen på livsforsikringen til katt er, avhenger av kattens markedsverdi og den fastsettes vanligvis på bakgrunn av innkjøpspris og meritter. Livsforsikringen kan også gi erstatning dersom det skulle oppdages skjulte feil. Det er viktig at du sjekker forsikringsvilkårene hos ulike selskaper, da disse vil variere.

Egenandel

Egenandelen er den delen av veterinærutgiftene du må betale selv. Har du en høyere egenandel vil gi det gi deg en lavere årspremie for veterinærforsikringen. Det er muligheter for å få egenandelsrabatt etter to skadefri år.  Du kan selv påvirke prisen på forsikringen ved valgene av faste egenandeler og bevegelige egenandeler. Eksempel på faste egenandel er 1000 kroner, 1500 kroner, 2000 kroner og 4000 kroner og eksempler på bevegelige egenandeler er 15 % og 20 %.

Tilleggsforsikring til katt

Ønsker du å utvide hva forsikringen skal dekke, kan du velge tilleggsforsikringer som vil gi deg ekstra dekning:

  • Avl veterinær
  • Avl Liv
  • Skjulte feil

Hva koster katteforsikring?

Kostnaden, med andre ord premien, for katteforsikring vil være påvirket av hvilket forsikringsbeløp du velger, hvilken type forsikring og egenandeler du velger. Premien vil også påvirkes av om du har en hus- eller rasekatt. Det vil også tilkomme et seniortillegg for de kattene som forsikres etter at de har fylt seks år.

Pris katteforsikring

Har du flere forsikringer i samme selskap, vil det også kunne være muligheter til å få rabatt og en pakkepris. Bestiller du forsikring på nettsiden til forsikringsselskapet kan du også få internettrabatt. Det vil også være mulig å få rabattert pris om katten er ID-merket. Det vil lønne seg å sammenligne priser og vilkår hos de ulike forsikringsselskapene, da dette varierer fra selskap til selskap.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!