Select Page

Skadeforsikring

Føl deg trygg med riktig skadeforsikring, og vær sikker på at du er dekket hvis uhellet skulle være ute. Det er viktig å ha skadeforsikring på bil, hus, båt og andre eiendeler. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign skadeforsikring

Skadeforsikring

Dersom ulykken skulle ramme, vil en forsikring gi deg økonomisk trygghet og dermed unngår du og ruineres personlig. Mange av oss har skadeforsikring på hus, bil, båt, innbo og andre dyre eiendeler. Vi forsikrer også alderdom, helse og våre liv gjennom livs-, pensjons- og ulykkesforsikringer. Man kan hovedsakelig dele inn forsikringene i forsikringer for liv og helse, forsikringer for hjem og fritid, samt forsikringer for bil og kjøretøy.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Bli totalkunde

De fleste forsikringsselskaper vil kunne gi deg gode rabatter dersom du velger å bli totalkunde. Rabatter vil du få ut fra at du da inngår et totalkundeforhold. Om du har tre eller flere forsikringer innenfor samme forsikringsselskap, er det vanlig at du vil få en viss prosent rabatt på forsikringene dine. I enkelte tilfeller, vil det likevel være billigere om du har forsikringene dine hos ulike forsikringsselskap, selv med totalkunderabatt. Først og fremst bør du få en oversikt over hvilke forsikringer du ønsker å ha og så kan du se hva som lønner seg for deg. Neste steg vil være å få tilbud fra ulike forsikringsselskap. Gjennom Tjenestetorget kan dette gjøres enkelt. Hos Tjenestetorget fyller du enkelt ut et skjema og der velger du hvilke forsikringsselskaper du ønsker å sende det til. Deretter vil du bli kontaktet med uforpliktende tilbud fra hvert enkelt selskap. Med andre ord vil denne tjenesten spare deg for både tid og penger.

Sikre liv og helse

Disse forsikringene bør du ha:

Reiseforsikring
En reiseforsikring er noe alle bør ha. Hvis du har en reiseforsikring er du sikret uansett reise, både i hverdagen og på ferie. De mindre reisene, som en helgetur på hytta eller en tur på stranda, vil også være dekket av en god reiseforsikring.
Livsforsikring
Det er viktig, men ubehagelig, å tenke på hva som kan skje med familiens økonomi hvis du dør. Har du en livsforsikring vil den sikre en økonomisk trygghet, stabilitet og forutsigbarhet, noe som er veldig viktig for de etterlatte. En livsforsikring vil gi familien din muligheten til å kunne beholde den samme levestandarden som tidligere.
Barneforsikring
Barn trenger trygghet og en barneforsikring vil gi en økonomisk trygghet. Forsikringen sikrer barnet og familien ved alvorlig sykdom, ulykke og uførhet. Det kan få langsiktige konsekvenser dersom barnet rammes av en ulykke eller sykdom. Dersom barnet ditt blir ufør i ung alder, kan han/hun risikere å være minstepensjonister hele livet. Det er derfor viktig at barnet ditt er forsikret gjennom barndomstiden, ungdomstiden og studenttilværelsen.
Uføreforsikring
Opplever man ulykke og langvarig sykdom, vil dette føre til en betydelig nedgang i både inntekt og levestandard. Det er hele 40 prosent av menn og kvinner som blir uføre mellom 35 år og pensjonsalder. Du kan sikre deg en økonomisk trygghet hvis du har en uføreforsikring. Du vil motta en månedlig utbetaling dersom du skulle bli arbeidsufør og du har en uførepensjon.

Sikre hjem og fritid

Disse forsikringene må du ha:

Innboforsikring
Man kan aldri vite når noe uheldig og uforutsett skjer og det er i disse øyeblikkene det er viktig å ha forsikringene sine på plass. Innboforsikring er noe alle har behov for. Dersom du ikke har innboforsikring på plass når det skjer noe, vil dette få store økonomiske konsekvenser. Forsikringen gjelder alt av innbo, det vil si alt du eier, og du er sikret ved brann, tyveri, vann og naturskade.
Husforsikring
Noe av det vi verdsetter høyest er hjemmet vårt, stedet der vi føler oss mest trygge. Likevel kan det forekomme uforutsette hendelser. Du har behov for en husforsikring enten du eier rekkehus, enebolig, rekkehus, tomannsbolig eller vertikaldelt tomannsbolig. Husforsikringen sikrer boligen din mot naturskade, brann, vannskade, skadedyr og tyveri.
Hytteforsikring
Elsker du roen og stillheten på hytta? Du har behov for hytteforsikring enten du eier hytte eller fritidsbolig på fjellet eller ved sjøen. Hytteforsikringen sikrer deg mot små og store skader og dekker brannskade, vannskade, naturskade, tyveri og lignende.
Dyreforsikring
Kjæledyr gir mye kos og glede og er et kjært familiemedlem. Det kan bli dyrt dersom kjæledyret blir sykt eller skadet. En operasjon av en hund kommer fort opp i 50 000 kroner. Kjært barn har mange navn; husdyrforsikring, dyreforsikring, hundeforsikring og katteforsikring. Du kan tegne dyreforsikring for katt, hest, hund og papegøye.

Sikre bil og moped

Disse forsikringene må du ha:

Bilforsikring
For at du skal kunne kjøre lovlig på veien, må du ha en lovpålagt forsikring og denne må være betalt. Det finnes hovedsakelig tre typer bilforsikring; ansvar, delkasko og kasko. Hos flere av forsikringsselskapene får du også tilbud om en ekstra god kasko. Hvilken du bør velge, er opp til deg selv å vurdere. Du bør basere avgjørelsen ut fra hvilken bil du har og hva du må ha dekket av forsikringen.
MC-forsikring
Har du et MC-kjøretøy kan du nyte opplevelsen og friheten langs veien. Motorsykler har en kort sesong, men til gjengjeld er denne dyrebar. Derfor er det viktig å ha forsikret MC-kjøretøyet hos et forsikringsselskap som raskt sikrer deg plass på et verksted om uhellet skulle være ute. Det er tre forsikringer du kan velge mellom; ansvar, delkasko og kasko.
Mopedforsikring
Har du en mopedforsikring, vil denne gi trygghet til deg som kjører moped. Selv på en moped, kan stygge ulykker skje og det er derfor viktig å ha forsikringene i orden. Hovedsakelig kan du mellom tre forsikringer; ansvar, delkasko og fullkasko.
Veteranbilforsikring
Dersom du er en veteranbileier, er vi sikre på at du gir bilen din mye kjærlighet. Veteranbilen blir fort noe av det kjæreste man eier og vi synes derfor at bilen fortjener litt ekstra trygghet. Er bilen 30 år eller eldre og i original og god stand, kan en veteranbilforsikring tegnes. Hovedsakelig kan du velge mellom tre forsikringer; ansvar, delkasko og ansvar.

Sikre annet kjøretøy

Disse forsikringene må du ha:

Båtforsikring
Er du en av de som elsker det avslappende båtlivet? Båtsesongen er kort, men en ulykke kan oppstå når som helst. Du har hovedsakelig både ansvar og kasko. Har du en god båtforsikring, vil du kunne nyte båtlivet og samtidig være trygg på at du vil få hjelp til de økonomiske konsekvensene dersom et uhell skulle skje.
Snøscooterforsikring
Det kan oppstå alvorlige snøscooterulykker selv om en snøscooter i utgangspunktet kan virke uskyldig. Har du en snøscooter med skilter, er det lovpålagt å i det minste ha ansvarsforsikring. Forsikringen dekker snøscooteren din ved sammenstøt, velt, utforkjøring, eksplosjon, brann og tyveri eller tyveriforsøk.
Traktorforsikring
Traktorforsikring gjelder for norskregistrerte traktorer, samt ATV som er registrert som traktor (inntil 40 km/t) som er til privat bruk og eie. Traktoren må eies av gårdbruker, privatperson, idrettslag eller borettslag. Hos enkelte forsikringsselskaper, går traktor under arbeidsmaskinforsikring, men det er ikke store forskjeller mellom disse forsikringene. Hovedsakelig finnes det tre typer traktorforsikringer; ansvar, delkasko og kasko.
Campingvognforsikring
I en campingvogn kan du nyte friheten med å kunne reise rundt, men samtidig være hjemme. Har du en campingvognforsikring, vil du få erstatning på skader på campingvogn og fortelt. Det er opp til deg selv å velge hvor mye du ønsker at forsikringen skal dekke. Vanligvis kan du velge mellom tre forsikringer; delkasko, kasko og super.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!