Select Page

DYREFORSIKRING

Dyrene våre er noe av det kjæreste vi har. Ved å skaffe deg en god dyreforsikring vil du unngå store veterinærutgifter til dyret ditt hvis uhellet skulle være ute. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
sammenlign dyreforsikring

Dyreforsikring

Et kjæledyr gir mye kos og glede og er som et familiemedlem. Det kan bli kostbart om kjæledyret blir skadet eller sykt og en operasjon for en hund kan fort komme opp i 50 000 kroner. Det er lurt å ha en dyreforsikring, eller husdyrforsikring som det også blir kalt, for å unngå å få en økonomisk smell. Ved å ha en dyreforsikring beskytter denne eier av kjæledyret mot store utgifter knyttet til behandlinger hos veterinæren, operasjoner, medisiner, kastrering eller fødselshjelp. Det vil gi både deg og kjæledyret ditt en trygghet dersom kjæledyret er forsikret.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Forsikre ditt kjæledyr?

Du kan forsikre flere typer dyr; katt, hest, hund og papegøye. Mange veterinærer opplever ofte at det kan bety forskjell mellom liv og død når det kommer om dyret er forsikret eller ikke forsikret. Et eksempel er om en hund blir påkjørt av en bil. Behandlingen av hunden kan ha en pris som er så høy at eier av hunden ikke har råd til å betale. I en slik situasjon er det noen som velger å avlive dyret, til tross for at det er en brutal avgjørelse.

Dyreforsikring

Det er ulike typer av dyreforsikring. De største forskjellene gjelder områdene forsikringen dekker, for eksempel; veterinær-, livs- eller avlsforsikring. Så er det innholdet i forsikringen; hvilke skader dekker forsikringen? Hvilke skader erstatter ikke forsikringen? Til slutt har du erstatningsrammen og kostnader slik som egenandel, premie og forsikringsbeløp. For å finne forsikringen som er riktig for deg, er det viktig å ta med alle faktorer for å sammenligne de ulike forsikringene, da det vil være forskjeller fra de ulike forsikringsselskapene.

Egenandel medisiner i dyreforsikring

Hva du må betale av egenandel avhenger av hvilken forsikring du har valgt. Dersom du har valgt en forsikring som dekker veterinærutgifter, gjelder også denne ofte utgifter til materiell og medisiner.

Hundeforsikring

Det skal føles både enkelt og trygt å forsikre din hund. Mange forsikringsselskaper tilbyr omfattende hundeforsikringer som vil gi trygghet gjennom hele hundens levetid. Dersom du eier en hund som er spesialtrent, anbefales det at man forsikrer hundens bruksegenskaper, for eksempel avlsevne. Hvis du ønsker det kan du få en livslang veterinærforsikring uten aldersgrense, direkte skadeoppgjør der du kun betaler egenandel og du kan selv velge den dekningen du har behov for.

Hva koster hundeforsikring?

Hva en hundeforsikring koster påvirkes av hvilken type forsikring du velger, hvilket forsikringsbeløp, hvilken egenandel du har valgt og hva slags rase hunden er. Det vil komme et seniortillegg i prisen dersom du forsikrer hunden din etter at den har fylt seks år. Prisene vil også variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap, det vil derfor lønne seg å sammenligne både priser og vilkår fra ulike selskap.

Hva dekker hundeforsikring?

Dekningen til en hundeforsikring avhenger av hvilken type forsikring du velger. Det er opp til deg å sette deg inn i de ulike forsikringsvilkårene.

Egenandel ved dyreforsikring

Egenandelen du må betale ved eventuelle behandlinger, operasjoner eller medisiner er noe av det viktigere ved en dyreforsikring. Det er viktig at egenandelen ikke er for høy, slik at det blir enklere for deg som eier å håndtere kostnadene. Størrelsen på egenandelen er det du selv som velger. Et veterinærbesøk kan bli en dyr affære. I de fleste situasjoner kan det lønne seg å velge en lav egenandel, da vil du betale litt mer per måned.

Hesteforsikring

Kjøper du en hest er det en dyrebar investering. Det er trygt å vite at du har en forsikring som vil hjelpe deg økonomisk dersom hesten skulle bli skadet, syk eller dør. Dersom du har en hesteforsikring, kan denne hjelpe deg med å dekke kostnader i forbindelse med enten ulykke eller sykdom. Det er ulike forsikringer du kan velge mellom som kan dekke ditt behov. Det er for eksempel ofte egne forsikringer til aktive trav-, galopp- og montèhester.

Katteforsikring

Det er vanlig at rasekatter forsikres, men huskatter bør også forsikres. Katten kan bli rammet av sykdommer og skader innendørs, selv om den er en innekatt og beskyttes dermed fra katteslagsmål og trafikkskader ute. Innekatter kan for eksempel få skader hvis de faller ut fra et vindu eller balkong, de kan også få problemer med urinveiene. Katter kan også svelge gjenstander som må opereres bort fordi de setter seg fast.

Hva koster en katteforsikring?

Hva en katteforsikring koster påvirkes av hvilken type forsikring du velger, hvilket forsikringsbeløp, hvilken egenandel du har valgt og om det er en rasekatt eller huskatt. Det vil komme et seniortillegg i prisen dersom du forsikrer katten din etter at den har fylt seks år. Ofte vil katter som er ID-merket får rabatt.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!