Forsikring

Det er viktig å ha forsikringene sine i orden. Pass på at du er dekket og få ekstra trygghet i hverdagen. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Du kan spare flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud. Sammenlign forsikring

Finn beste forsikring

Har du sjekket forsikringene dine i det siste, og sikret at du har de beste vilkårene til den beste prisen. Det å ha en forsikring på ting som er viktige, er faktisk ganske nødvendig. Hva gjør man om man mister eller blir frastjålet for eksempel kofferter når du er på reise, blir ufør selv eller at en i familien blir det, mister huset i brann eller opplever et innbrudd i huset hvor verdifulle ting forsvinner? En ting er de materielle tingene som har verdi, men i noen tilfeller kan det være at man mister ting som har affeksjonsverdi også, dette er gjerne verre å få erstattet.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Bruk tid og ta et godt valg

Det finnes mange forskjellige forsikringer og de har alle forskjellige vilkår, noe som gjør det hele til en vanskelig jungel å navigere om man ikke kjenner de forskjellige forsikringene. Dette er nok også en av grunnene til at mange velger å bli værende i det forsikringsselskapet de har og kanskje også har de fleste andre forsikringene der. Samler man forsikringer et sted får man gjerne bonuser og lavere priser. Men det lønner seg faktisk å følge med på priser og velge nytt forsikringsselskap om man finner bedre priser og bedre vilkår andre steder. I noen tilfeller kan du spare mer på det enn å samle alle forsikringene i ett selskap.

Få en oversikt over forsikringene

Det som kan være greit er å gjerne ha alt som har med bolig å gjøre en plass, altså bolig forsikring og innboforsikring. Har du mer enn en bilforsikring eller forsikring på andre former for kjøretøy så ha gjerne de også på samme plassen. Alt som har med helse å gjøre er det greit å ha samlet på en plass. For eksempel reise, dyreforsikring, ufør, helse og livsforsikring. Med mindre du da faktisk får et veldig godt tilbud på alle forsikringene du trenger på en plass.

Undersøk forsikringer

Du kan jo begynne med å høre hva kollegaer, venner og familie har gjort i forbindelse med sine forsikringer. Har de hatt forsikringsoppgjør og har de gått smertefritt for seg eller har det stått veldig mye med liten skrift som har gjort at forsikringsoppgjøret har blitt veldig komplisert eller faktisk uteblitt. En ting er at man forsikrer verdiene man har, men en annen er hvordan forsikringsselskapet behandler deg når du faktisk har et krav å komme med. Noen forsikringsselskaper kan det føles som om leter etter grunner til å betale deg minst mulig, mens andre tar sitt ansvar på alvor og sørger for et lett og ikke minst kjapt oppgjør. Når du står i Goa uten noen ting, er du avhengig av at du får tilgang på midler så raskt som overhode mulig. Du får ikke mat, tak over hode eller penger til å hjelpe til med nødpass og andre reisedokumenter uten. Da nytter det ikke med 2 ukers saksbehandlingstid.

En trygghet

Det å ha en forsikring skal være en trygghet for deg som forbruker. Derfor bør du finne ut hva andre mener om forsikringsselskapet som du vurderer. Dette kan du gjøre med enkle søk på nettet og gjerne på Facebook. Velger du å legge ut dine forsikringer på anbud, så kan du få tilbudene skriftlig slik at du kan vurdere vilkår opp imot pris og eventuelle egenandeler. Er det et mindre og mer ukjent selskap som gir deg beste tilbudene, så bør du også se på Brønnøysund registrene og gjerne se på regnskapstall. Men på anbudstjenestene kan du også sjekke de andre kundenes tilbakemeldinger. Er det slik at de har fått veldig mange negative tilbakemeldinger er det kanskje greit å styre unna. Har de derimot fått gode tilbakemeldinger så kan du trygt gå videre i prosessen.

Et forsikringsselskap som har fått veldig mange klager på at de drenerer sakene og har lang saksbehandlingstid, har sannsynligvis det. Riktignok kan det være at noen av kundene har urealistiske forventninger og klager på grunnlag av dette, men det er noe av det du må ta med i vurderingen din. Tidligere kunder kan også ha et aldri så lite hevnbehov om saken har blitt dårlig behandlet eller de ikke har fått kravet sitt igjennom. Her gjelder det å se på mengdene av positive og negative tilbakemeldinger og gjerne se dem opp imot hverandre.

Avtalen

La aldri en avtale om forsikring gå u påaktet hen. Det er ditt ansvar som forbruker å sette deg inn i den avtalen du er i ferd med å inngå og sørge for at den er riktig i forhold til det du og forsikringsselskapet har blitt enige om og at det ikke er lagt til nye ting som du ikke er informert om. Sjekk spesielt vilkår når det kommer til egenandeler, vilkår og pris. Er det endringer her som ikke har blitt presentert til deg før, bør du ta kontakt med forsikringsselskapet og informere om dette. Enten endrer de papirene, eller så bør du finne et nytt selskap. Et seriøst selskap vil ikke endre avtalen uten beskjed.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!
FÅ BESTE TILBUD PÅ FORSIKRING
Forsikring
4.5 (90.91%) 11 votes
Share This