Select Page

Forsikring

Det er viktig å ha forsikringene sine i orden. Pass på at du er dekket og få ekstra trygghet i hverdagen. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Du kan spare flere tusen kroner i året på å bytte forsikringsselskap. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign forsikring
Finn beste forsikring

Finn beste forsikring

Har du sjekket forsikringene dine i det siste, og sikret at du har de beste vilkårene til den beste prisen. Det å ha en forsikring på ting som er viktige, er faktisk ganske nødvendig. Hva gjør man om man mister eller blir frastjålet for eksempel kofferter når du er på reise, blir ufør selv eller at en i familien blir det, mister huset i brann eller opplever et innbrudd i huset hvor verdifulle ting forsvinner? En ting er de materielle tingene som har verdi, men i noen tilfeller kan det være at man mister ting som har affeksjonsverdi også, dette er gjerne verre å få erstattet.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Bruk tid og ta et godt valg

Det finnes mange forskjellige forsikringer og de har alle forskjellige vilkår, noe som gjør det hele til en vanskelig jungel å navigere om man ikke kjenner de forskjellige forsikringene. Dette er nok også en av grunnene til at mange velger å bli værende i det forsikringsselskapet de har og kanskje også har de fleste andre forsikringene der. Samler man forsikringer et sted får man gjerne bonuser og lavere priser. Men det lønner seg faktisk å følge med på priser og velge nytt forsikringsselskap om man finner bedre priser og bedre vilkår andre steder. I noen tilfeller kan du spare mer på det enn å samle alle forsikringene i ett selskap.

Beste forsikringsselskap

Alt du må vite om forsikring

Ofte kan det føles nærmest umulig å vite hva man skal gjøre med forsikringer, både gamle og nye. Dette må du vite for å gjøre gode valg som merkes på lommeboka.

ANBUD Forsikring

La oss ta det viktigste først: Forsikringer handler om trygghet. Om å sove godt om natta vel vitende om at fremtiden ser lys ut selv om noe uforutsett skulle skje. Dessverre vet vi aldri når en ulykke, et uhell, sykdom eller andre brå hendelser skjer. Ting kan oppstå plutselig og det er ingen av oss som vet hvem som havner i en uheldig eller vanskelig situasjon. Pass på at du har riktige og viktige forsikringer som sikrer deg og fremtiden din, og som passer på at du ikke havner i en vanskelig økonomisk situasjon der du har få muligheter.

Bruk en forsikringskalkulator

På nettet kan man finne en del ulike kalkulatorer som er knyttet til ulike typer forsikringer. Da kan du for eksempel finne ut av hvor mye du kan spare, hvor mye det vil koste eller hvor stor forskjell det vil gjøre i en gitt situasjon. Slike forsikringskalkulatorer kan gi deg en pekepinn på hva som er lurt og hva som ikke er like lurt.

Setter man opp et regnestykke (noe slike kalkulatorer i mange tilfeller kan gjøre for deg) finner man ganske fort ut at en forsikring definitivt lønner seg dersom noe skjer. Mange har ikke muligheten økonomisk til å rydde opp på samme måte som det en forsikring kan.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig lurt å tenke på både økonomi og budsjett også når det kommer til valg av forsikringer. Du skal finne de som er billigst og best for lommeboken og som i tillegg gir deg den dekningen du trenger for å føle deg trygg. Bruk gjerne litt tid på å finne ut av hvor du kan få forsikringene til rimeligste pris.

Undersøk forsikringer

Du kan jo begynne med å høre hva kollegaer, venner og familie har gjort i forbindelse med sine forsikringer. Har de hatt forsikringsoppgjør og har de gått smertefritt for seg eller har det stått veldig mye med liten skrift som har gjort at forsikringsoppgjøret har blitt veldig komplisert eller faktisk uteblitt. En ting er at man forsikrer verdiene man har, men en annen er hvordan forsikringsselskapet behandler deg når du faktisk har et krav å komme med. Noen forsikringsselskaper kan det føles som om leter etter grunner til å betale deg minst mulig, mens andre tar sitt ansvar på alvor og sørger for et lett og ikke minst kjapt oppgjør. Når du står i Goa uten noen ting, er du avhengig av at du får tilgang på midler så raskt som overhode mulig. Du får ikke mat, tak over hode eller penger til å hjelpe til med nødpass og andre reisedokumenter uten. Da nytter det ikke med 2 ukers saksbehandlingstid.

Få en oversikt over forsikringene

Det som kan være greit er å gjerne ha alt som har med bolig å gjøre en plass, altså bolig forsikring og innboforsikring. Har du mer enn en bilforsikring eller forsikring på andre former for kjøretøy så ha gjerne de også på samme plassen. Alt som har med helse å gjøre er det greit å ha samlet på en plass. For eksempel reise, dyreforsikring, ufør, helse og livsforsikring. Med mindre du da faktisk får et veldig godt tilbud på alle forsikringene du trenger på en plass.

Kanskje du bør bytte forsikring?

Dessverre er det en god del av oss som blir altfor vant til å la forsikringene våre «støve ned». Dette fører til at vi taper mer penger enn det som er nødvendig. Det er ingen som kommer til å stå foran deg med et skilt hver gang du betaler for mye – du må derfor følge med selv.

De fleste eksperter sier at man kan spare en hel del på å jevnlig følge med og ved bytte leverandør av forsikringer innimellom. Hvis du finner et selskap som tilbyr en forsikring til en billigere pris – ja da bytter du for å spare penger. Du må selvfølgelig undersøke at vilkårene er de samme, eller like gode.

Du kan faktisk spare flere tusenlapper på å være våken og følge med på forsikringene dine. Noen ganger kan det selvfølgelig lønne seg å samle alle forsikringer hos ett selskap, fordi dette gir en rabatt, men det er viktig å huske på at selskapene ikke nødvendigvis belønner deg for å være trofast. Ellers i livet er det ufint og uakseptabelt å være utro, men akkurat når det kommer til forsikringer er det faktisk litt lov – så lenge du tjener på det.

BESTE Forsikringsselskap

Det finnes utrolig mange forsikringsselskap og det finnes mange ulike typer forsikringer. Dette gjør at noen synes det er litt vanskelig å finne ut av hva de skal gå for – hvilke valg som lønner seg. Finn beste forsikringsselskap.

Noen av landets forsikringsselskaper:

 • Codan
 • Tryg
 • Troll
 • DNB
 • Gjensidige
 • If
 • Jbf
 • Frende Forsikring
 • Komplett Forsikring
 • Klp
 • NAF
 • Nemi
 • Obos
 • Rema
 • Sparebank 1

Det er viktig å finne et forsikringsselskap du stoler på og et selskap som tar vare på deg som kunde. Opplever du ikke å få den kundeservicen du forventer, bør du vurdere å bytte. Samtlige forsikringsselskap vet godt om konkurransen som finnes og strekker seg derfor langt for å gjøre kundene sine fornøyde. I noen tilfeller betyr dette at de også gjerne kjemper litt for å få deg som kunde – det kan føre til at du får et tilbud om en god pris.

Erfaring med forsikringsselskaper

Det å ha en forsikring skal være en trygghet for deg som forbruker. Derfor bør du finne ut hva andre mener om forsikringsselskapet som du vurderer. Dette kan du gjøre med enkle søk på nettet og gjerne på Facebook. Velger du å legge ut dine forsikringer på anbud, så kan du få tilbudene skriftlig slik at du kan vurdere vilkår opp imot pris og eventuelle egenandeler. Er det et mindre og mer ukjent selskap som gir deg beste tilbudene, så bør du også se på Brønnøysund registrene og gjerne se på regnskapstall. Men på anbudstjenestene kan du også sjekke de andre kundenes tilbakemeldinger. Er det slik at de har fått veldig mange negative tilbakemeldinger er det kanskje greit å styre unna. Har de derimot fått gode tilbakemeldinger så kan du trygt gå videre i prosessen.

Et forsikringsselskap som har fått veldig mange klager på at de drenerer sakene og har lang saksbehandlingstid, har sannsynligvis det. Riktignok kan det være at noen av kundene har urealistiske forventninger og klager på grunnlag av dette, men det er noe av det du må ta med i vurderingen din. Tidligere kunder kan også ha et aldri så lite hevnbehov om saken har blitt dårlig behandlet eller de ikke har fått kravet sitt igjennom. Her gjelder det å se på mengdene av positive og negative tilbakemeldinger og gjerne se dem opp imot hverandre.

Billig forsikring?

Det er en kjent sak at alle som ser etter nye forsikringer ønsker å finne en som er billig og bra. Selvfølgelig er det slik at vi mennesker først og fremst tenker pris, og kanskje spesielt når det kommer til forsikringer i og med at det ikke føles direkte «spennende» å kjøpe slike ting. Husk på at det er en god investering som en dag kan vise seg å ha positiv innvirkning på økonomien din.

Den beste metoden for å få seg en billig forsikring er å bruke litt tid på å undersøke markedet. Du bør også bruke en del tid på å sammenligne priser.

Forsikring for medlemmer

Mange er medlem av OBOS eller andre boligbyggelag. Så kan man også være medlem av LO eller andre organisasjoner. Det finnes mange ulike steder som har medlemskap som også tilbyr billigere forsikringer eller forsikringspakker som kan være lukrative. Dersom du er medlem av noen slike steder, kan det være lurt å ta en titt på dette – kanskje du kan spare penger på å tegne forsikring gjennom et sted du er medlem.

Hvordan finne billigst forsikring?

Dersom du har begitt deg ut på jakten etter en ny forsikring er du sikkert ute etter å finne billigst mulig forsikring. Da er det lurt å ta kontakt med ulike selskap og be disse om å gi deg et konkret tilbud. Da blir det lettere for deg å sammenligne disse og deretter ta et valg basert på det du har foran deg. Du må selvfølgelig huske på å se godt på vilkårene og passe på at du får det «innholdet» du ønsker deg.

Dersom du synes det er vanskelig/krevende å ringe rundt til ulike forsikringsselskaper, kan du gjerne bruke vår tjeneste. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema og så gjør vi resten av jobben for deg. Etter kort tid vil du ha mottatt pristilbud som gjør det enkelt å gå videre i prosessen, og før du vet ordet av det har du fått deg en ny forsikring som ikke tømmer sparegrisen helt.

Best forsikring er viktigst

Selv om man alltid ønsker å spare litt penger og selv om de fleste er oppgitt av å finne «noe billig», er det lurt å alltid ha fokus på at du skal finne gode forsikring. Det å finne beste forsikring er viktigst – pris er ikke det aller viktigste.

Tenk nøye gjennom hva slags dekning du ønsker, altså hvor «stor» forsikringen skal være. I noen tilfeller kan det lønne seg å gå et steg oppover i pris, for å ha en fyldigere dekning som gjør deg tryggere.

Forsikring best i test 2018 / Forsikringsselskap best i test

Mange liker å se på tester som finnes på nettet og deretter velge forsikring utifra hva disse testene sier. Noen ganger kan man selvfølgelig skaffe seg en viss innsikt ved å lese på slike tester, men pass på at du ikke går i en felle. Du skal være kritisk til kilden, til kriteriene for testen og til tidspunktet testen ble gjennomført. Har du sjekket disse tre tingene og funnet ut at testen er gjennomført av en nøytral kilde som vet hvordan slike tester gjøres, at testen ikke er gammel og at det testen legger til grunn også er kriterier som er viktig for deg – da kan du selvfølgelig lene deg litt mot en slik test.

Et godt tips og en fin huskeregel er at du skal finne en forsikring som er «best i test for deg», ikke som er best i test for andre.

PS: Det er virkelig utrolig viktig at du ikke plutselig søker etter tester, finner en test fra 2015 (eller tidligere) og så tar et valg basert på det du leser der. Pass på at du i det minste leser om forsikringer som gjør det bra i 2018.

Pris på forsikring

Siden det finnes så utrolig mange ulike forsikringer og så mange forskjellige forsikringsselskap er det umulig å gi konkrete eksempler på hva det vil koste. Du må derfor ta kontakt med selskapene og finne ut av hva du trenger. Deretter kan du få tilbud som gir deg god innsikt i prislappene.

Slik finner du billigste forsikring

Er du på jakt etter å finne billigste forsikring bør du først bestemme deg for akkurat hva slags type du skal ha, deretter sammenligne prisen på denne hos ulike aktører.

Dersom du synes det er vanskelig å finne ut av hva slags forsikring du trenger eller skal gå for, finnes det gode forsikringseksperter og konsulenter hos de ulike selskapene, som mer enn gjerne hjelper deg til å ta riktig beslutning.

Få tilbud på forsikring

Dersom du ønsker tilbud på forsikring er det relativt enkelt å sende en forespørsel om dette til de selskapene du ønsker kontakt med. Noen synes likevel det kan være en kjedelig prosess, og ønsker derfor hjelp. Vi har laget en tjeneste som gjør det hele veldig enkelt og svært praktisk for alle som ønsker å komme i kontakt med forsikringsselskaper uten å bruke unødvendig mye tid på det.

Sammenlign forsikring

Dersom du bruker vår tjeneste vil du etter hvert motta en god del tilbud på forsikringer. Når du får disse er det selvfølgelig opp til deg hva du vil gjøre med dem – det er helt uforpliktende og det er du som er sjefen.

Du bør selvfølgelig ta deg tid til å sammenligne forsikringene og prisene før du tar et endelig valg.

Du velger selv når du er klar til å ta neste steg og dermed få tegnet ny forsikring. Ved å sammenligne forsikringer er sannsynligheten for å spare penger relativt stor.

Forsikringsavtalen

La aldri en avtale om forsikring gå upåaktet hen. Det er ditt ansvar som forbruker å sette deg inn i den avtalen du er i ferd med å inngå og sørge for at den er riktig i forhold til det du og forsikringsselskapet har blitt enige om og at det ikke er lagt til nye ting som du ikke er informert om. Sjekk spesielt vilkår når det kommer til egenandeler, vilkår og pris. Er det endringer her som ikke har blitt presentert til deg før, bør du ta kontakt med forsikringsselskapet og informere om dette. Enten endrer de papirene, eller så bør du finne et nytt selskap. Et seriøst selskap vil ikke endre avtalen uten beskjed.

Slik får du best forsikring

Alle har ulike behov, ulike livssituasjoner og ulike tanker om hvordan de vil gjøre hverdagen tryggere. Når du skal kjøpe en ny forsikring eller bytte ut gamle, handler det om å ta valg som gagner deg – ikke nødvendigvis naboen din, moren din, eller svigerfar. Det er så absolutt ikke slik at alle har behov for de samme forsikringene, og dette er grunnen til at forsikringsselskapene hele tiden fornyer seg og finner nye produkter de kan tilby sine kunder. I en prossess der du prøver å skaffe deg markedets beste forsikring, bør du med andre ord ha fokus på å finne en forsikring som er perfekt for akkurat deg og din situasjon.

Etter at du har funnet det innholdet du ønsker deg, kan du som nevnt bruke tid på å sammenligne og vurdere slik at du også ender opp med en pris du blir fornøyd med.

Husk også på at du fortsetter å følge med på forsikringene og at du hele tiden sammenligner det du har med andre forsikringer på markedet. På denne måten unngår du å kaste tusenlapper ut av vinduet, du kan faktisk spare ganske mye på å holde blikket skjerpet og alltid huske på å følge med på de ulike forsikringene dine.

Fyll gjerne ut et skjema på vår side for å komme i gang med å finne det du trenger for å gjøre hverdagen tryggere og bedre for deg, familien din og det du eier.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!