Select Page

Rengjøring

Skal du flytte og trenger hjelp med flyttevasken, strekker ikke tiden til eller synes du vasking rett og slett er kjedelig? Få hjelp med rengjøring og bruk tiden på noe du liker! Finn beste rengjøringsselskap i ditt området rask og enkelt.
Sammenlign rengjøring

Trenger du hjelp til rengjøring?

Finnes det noe som er kjedeligere enn å gjøre rent hjemme eller på jobb for den slags skyld? Har man mulighet kan man vurdere å hyre rengjøringsbyrå.

Nordmenn får stadig mer penger mellom hendene og en av tingene mange velger å bruke penger på er nettopp rengjøring. Rengjøring er tidkrevende, det er mange som syns det er kjedelig og det svelger opp mye av allerede begrenset fritid. Rengjøring kan også være en kilde til konflikter i hjemmet, gjerne blant foreldre og barn eller mellom partnere. Ved å hyre inn en rengjører på fast basis en gang i uka for å ta hovedrengjøring, kan man spare seg for mye.

l

Legg inn anbud

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere håndverkere. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter håndverker selv, vi gjør det for deg!

Z

Velg håndverker

Velg mellom tilbud fra flere dyktige håndverkere. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar tid og penger

Du sparer både tid og penger! Våre håndverkere vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Hva skal du se etter?

Ja, hva skal du se etter når du skal finne rengjøringsfirma til å gjøre de jobbene du ønsker? For det første anbefaler vi at du ser etter seriøse firma som har hvit arbeidskraft. Gjerne gå etter firma som har eksistert lenge, og sjekk gjerne at firmaet har alt sitt på det rene. Du vet selv best hvilke tjenester du ønsker, så da er det å lete etter firma som tilbyr nettopp disse tjenestene til en pris både du og rengjøreren kan leve med. Dette kan du gjøre ved å søke på google, eller du kan rett og slett benytte anbudstjenester.

Finn beste rengjøringsarbeidere

Rengjøringsmedarbeidere som skal være hjemme hos deg er det også en fordel at du møter og blir kjent med slik at det er en god kjemi der og du føler du kan stole på dem. De trenger ikke nødvendigvis å være der når du er hjemme, de fleste velger gjerne å ha det mens de er på jobb. Men da er du hvertfall trygg og slipper den der ubehagelige følelsen av «hva om» rengjøringsmedarbeideren finner det for godt å brenne ned hele huset eller stjele dine mest verdifulle smykker.

Fordelene med byrå

En ting som er fordel med å benytte seg av gode byrå er at man hele tiden har gode skriftlige avtaler som ligger til bunn for samarbeidet. Dette gir forutsigbarhet og kontroll over situasjonen. Du kan selv bestemme hva du faktisk trenger og ønsker av rengjøringsfirmaet, og du kan også gjøre endringer etter hvert som dine behov endrer seg. God kommunikasjon sikrer at du har godt samarbeid med rengjøringsfirmaet som du velger. Det forhindrer misforståelser som fort kan oppstå om man ikke er tydelige på hva man har behov for ha man forventer seg av rengjøringsmedarbeideren og selve byrået.

Sammenlign flere rengjøringsfirmaer

Sjekk gjerne priser på flere av rengjøringsfirmaet sine produkter, ettersom det kan være at du trenger flere av deres tjenester etter hvert. For eksempel storrengjøring til jul eller til våren. Rengjøring etter store anledninger som feires hjemme eller kanskje du ønsker at de kommer hjem mer enn en gang i uken etter hvert. Eller kanskje du rett og slett skal flytte og trenger vask før visning og flyttevask når dere skifter bolig. Har du en hytte eller annen form for fritidsbolig som trenger vask før dere skal komme dit? Det er også noe rengjøringsbyrå kan fikse. Er det slik at familien har mistet et av sine medlemmer vil også rengjøringsbyrået kunne ta vask av dødsbo. Ved å ha god kommunikasjon og tydelige avtaler er det lett og ikke minst tidsbesparende å ha et firma som tar hånd om alle dine behov. Du slipper å lete etter flere, og avtalene om nye jobber gjøres løpende.

Hvitt eller svart arbeid?

Her gjelder det å holde tunga rett i munnen. Det er faktisk gitt fengselsstraff og bøter i flere tilfeller der arbeidsgiver har valgt å ha noen som arbeider svart. Det er jo klart det er fristende for begge parter å ha en svart avtale, ettersom det ikke trekkes skatt og det er mer prisgunstig for begge parter. Men er det verdt å havne i fengsel for?

Småjobber

Det finnes et lite smutthull her og det er at kan hyre opp til 10 personer til å gjøre småjobber i hjemmet ditt for opptil 6000,- uten å betale arbeidsgiveravgift og skatt. Totalt sett blir det 60 000,- du kan kjøpe private tjenester for uten å få problemer. Du må bare levere inn oppgjørsblankett til arbeidstager etter du har betalt ut lønn. Hvorvidt du sender inn informasjonen til skatteoppkrever er opp til deg ettersom det faktisk er skattefritt. Dette gjøres på Altinn og det er et skjema som heter A04 Forenklet a-melding for privatpersoner som arbeidsgivere.

Med mindre det er slik at du kjenner noen som kan gjøre tjenester for deg, og som du vet du kan stole på, er det greit å betale hvitt for rengjøring. Ifølge Citymaid er det 95% av de som jobber med rengjøring som jobber svart, hvilket fører til stor konkurranse og pris blir gjerne det avgjørende. Det er også slik at ofte blir de svarte inntektene ført rett inn i kriminell virksomhet. Ved å benytte deg av hvite tjenester så har du en helt annen trygghet i forhold til ditt innbo og din bolig. Skulle ting bli ødelagt eller borte vil rengjøringsbyrået være forsikret i forhold til dette, og du vil da få dekket ditt tap.

Ved å kjøpe hvite tjenester sikrer du at rengjøringsmedarbeiderne har gode arbeidsavtaler og gode arbeidsvilkår og de får rett til sykemelding og pensjonspoeng, hvilket er moralsk og etisk viktig. Du er med å bidra til felleskapet og du vet at all skatt og avgifter til staten faktisk går dit de skal og ikke inn i et kriminelt nettverk. Du er med på å skape trygge arbeidsplasser som ikke er avhengig av å drive rovdrift på sine ansatte.

Finn beste håndverker

Vurderer du å ansette en dyktig håndverker som kan hjelpe deg med å utføre jobben? Ved å legge ut en anbud på jobben hjelper vi deg å finne den beste håndverkeren for ditt prosjekt. Tjenesten er gratis og uforpliktende, og du sparer både tid og penger!