Select Page

Beste Boligalarm 2019

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Prisene på boligalarm varierer fra leverandør til leverandør. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign tilbud

Føl deg trygg med boligalarm

Alarm til bolig blir stadig mer populært, og ser man på samfunnet slik det er i dag, så er det kanskje ikke rart. Folk får stadig større behov for å føle seg helt trygge i sitt hjem. Kanskje en boligalarm hadde hjulpet deg til å føle deg tryggere?

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Trygghet hjemme

Da gjør man det man kan på hjemmefronten, man sikrer det man har kontroll over, nemlig boligen og familien i den. Hvordan kan man best gjøre det? Sørge for at noen vil høre når det skjer noe og dermed vil rykke ut til din bolig og få stoppet det som er i ferd med å skje. Hva de kan gjøre når de kommer, er begrenset men bare det faktiske nærværet er nok til å få stoppet et eventuelt innbrudd eller voldshandling som pågår. Hva trenger du for å få til dette? En godt utviklet boligalarm som kan gi lyd når noe skjer og ikke minst filme det som skjer slik at det kan brukes som bevis i en eventuell rettsak.

Forskjellige typer alarmer

Boligalarmer kan være veldig forskjellige, og hva som skjer når de utløses er veldig forskjellig. Noen av dem har også brannalarm inkludert, så her er bare spørsmålet hvor trygg vil du være hjemme og eventuelt på reise? Med andre ord må du tenke ut noen funksjoner som det er veldig viktig for deg å få dekket før du så går i gang med å lete opp den boligalarmen som du kan tenke deg, og det alarmselskap som tilbyr den beste oppfølgingen og best pris på boligalarm. Artikler om «Test av boligalarm» kan også være verdt å sjekke ut fordi de inneholder viktig informasjon om produktene som tilbys i de fleste alarmselskaper.

Hvordan velge?

Det er ikke lett å velge alarmselskap, markedet flommer over av gode tilbud og de fleste kan også skilte med tilleggsprodukter som musefeller, elektriske låser på huset, små nøkkelbokser med kodelåser og lignende. Noen tilbyr gratis installasjon og andre krever betaling. Noen har høye beløp i måneden, mens andre har lavere priser og tilbyr bare det som er mest grunnleggende. Derfor er det viktig at du vet hva du vil ha når du skal ut å shoppe vaktselskap. Ha en liste over punkter som er viktig for deg.

Tenk trygghet ikke pris
Skal du ta vare på familien er det ikke nødvendigvis prisen som bør spille noen rolle, men hva du får for prisen. Du ønsker jo å gjøre ditt og familiens hjem til en så trygg base som overhode mulig, uten at det skal virke invaderende hjemme. Du bør tenke på hvor synlige og invaderende dere ønsker at de forskjellige tiltakene skal være. Det er for eksempel smart og ikke minst mulig med videokamera i huset. Er dette ønskelig eller vil det virke invaderende på de som bor i huset? Kamera har jo også en stor nytteverdi om noe skulle gå galt. Så her gjelder det å finne kompromisser som familien kan leve med. For eksempel kamera sentrert rundt inn og utganger og områder i boligen som er lette å komme seg inn og ikke nødvendigvis inne i selve huset.

Sammenlign tilbud

Etter å ha sjekket på nettet, hørt med venner og familie hvilke vaktselskap de eventuelt bruker og hvor fornøyde de er så er det på tide å begynne å ta kontakt med de forskjellige. Har du et hektisk liv med lite ekstra tid til å grave rundt etter vaktselskap, så kan det være greit å la vaktselskapene komme til deg! Da bruker du en anbudstjeneste hvor du legger ut ditt oppdrag så detaljert som mulig slik at vaktselskapene kan gi deg det beste tilbudet basert på din forespørsel.

Du vil nok få en god del tilbud, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen. Hvem har gitt deg pris på eksakt det du ønsket? Hvem lokker med masse ekstra tjenester? Hvem tilbyr seg å komme på befaring for å gi deg et konkret pristilbud? Dette er noen av tingene du bør tenke over. Hvem av dem virker rett og slett mest troverdig og ikke minst tryggest for deg og din familie? Så kan du begynne å kontakte de forskjellige kandidatene som du ser på som mest aktuelle. Har de ikke allerede tilbudt seg å ha befaring, så si at du ønsker det. En slik befaring kan gjerne gi deg informasjon som du selv ikke har tenkt over. For eksempel kan du få oversikt over steder i huset som er spesielt sårbare for innbrudd, blindsoner som du ikke har tenkt over, trær som er for nære vinduer og den type ting.

Du må huske at du er ikke utdannet innen sikkerhet, du kan umulig vite alt som må passes på i huset og ei heller hvordan det kan gjøres best mulig. Å ha en sikkerhetsekspert som går rundt hjemme med deg kan være ekstremt verdifullt i så måte. Det er ingen som sier du trenger å velge akkurat den eksperten selv om du velger å ta i bruk enkelte råd. Samtidig er det jo nettopp den du bør velge, fordi det er den eksperten som gir deg den beste informasjonen for å trygge din familie, det er jo derfor du tar rådene hans.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!