Select Page

Hjemalarm

Med en hjemalarm får du økt trygghet i tillegg til at den kan forenkle hverdagen din. Med ny teknologi kan du fjernstyre lås, temperatur og lignende i boligen din. Prisene på boligalarm varierer fra leverandør til leverandør. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
Sammenlign hjemalarm
Få tilbud på hjemalarm

Trenger du hjemalarm?

Å ha en hjemalarm er en trygghet for deg og din familie ved at den varsler om brann og innbrudd. I tillegg kan en hjemalarm gjøre livet lettere ved hjelp av en rekke tilleggsfunksjoner. En hjemalarm kan integrere mange sikkerhets – og smarthusløsninger. Alarmsystem for brann og tyveri, dørlåser, temperaturer, TV og stereo kan integreres i hjemalarm, og alt kan styres enten fra en app eller stilles inn automatisk til å til utføre oppgavene i henhold til din timeplan.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Økt trygghet

Sikkerhet og trygghet er hovedmotivasjonen for å benytte seg av alarm hjemme. En hjemalarm vil varsle deg med en gang det er innbrudd eller brann. Med et nattsikringspanel vil du kunne slå alarmens delsikring av og på, og du vil kunne få umiddelbar hjelp i en nødsituasjon. Med en hjemalarm kobles røkvarslere direkte opp mot en alarmstasjon. Dersom en røykvarsel i hjemmet begynner å pipe, vil alle alarmene i huset begynne å pipe. Da vil også operatørene ved alarmsentralen bli varslet.

Sjekk pris på hjemalarm

Flere grunner til å ha hjemalarm

Det er flere gode grunner for å ha en hjemalarm. Sjekk m det kan være noe for deg.

Tilkoblet alarmstasjon

Ved å ha alarm hjemme blir alle funksjonene i din alarm tilkoblet en alarmstasjon. Alarmsentralen er tilkoblet både via GSM-nett og bredbåndstilkobling, noe som sikrer en stabil og trygg oppkobling til alarmstasjonen. Når operatørene blir varslet, vil de ved hjelp av kamera på bevegelsesdetektorene kunne se hva som forårsaket alarmen. Ut i fra dette vil de iverksette tilbake med en gang. I tilfeller der det er brann i bolig, vil dette kunne redde bolig og liv.

Øker sikkerheten

Tallene fra forsikringsselskapene er tydelige: Å ha alarm hjemme er viktig for å forhindre innbrudd. Etter at flere norske boliger har fått tyverialarm, har innbruddsraten i norske boliger gått ned. Forsikringsselskapene slår fast at hjemalarm en hovedårsak til den positive trenden og anbefaler derfor alle som ønsker et innbruddsfritt hjem å ha en hjemalarm.

Integrert brannalarm

En hjemalarm med seriekoblede røykdetektorer er den viktigste måten å forhindre brann. Mange branner starter på grunn av distre adferd eller elektrisk feil, som ikke kan unngås. Å ha en hjemalarm med integrert brannalarm er den eneste løsningen som med sikkerhet kan forhindre brannen i rett tid.

Kontroll på fukt

En hjemalarm kan også benyttes for å ha kontroll på fukt- og temperaturen i huset ditt. En vanndetektor kan kobles opp til en hjemalarm og vil da varsle om en mulig vannlekkasje. Vanndetektoren kan plassers under oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøleskap, fryser og lignende, og vi hjelpe deg med å forhindre en vannlekkasje i tide.

Kontroll på varme

En hjemalarm kan også kobles mot varmepumpen din, og du kan dermed ha full kontroll på temperaturen i huset. Det gjør at du kan styre varmen selv om du ikke er hjemme. I forbindelse med helgeturer eller ferier kan du spare penger ved at du ikke bruker for mye strøm mens du er borte, samtidig som du kan komme hjem til et godt og varmt hus, takket være hjemalarmen.

Smarte løsninger

Smarte alarmløsninger gjør ikke bare hverdagen tryggere, men også smartere. Ved at funksjonene i din hjemalarm kobles mot en app, kan du ha kontroll på huset uavhengig om du er på jobb, butikken eller ute og spiser middag. Med smartkontakter i boligen din kan du ha full kontroll på alle elektriske apparater fra din mobil. Det vil si at du kan sjekke om kaffetrakteren er skrudd av, eller du kan skru på varmen før du kommer hjem fra ferien.

 

Styre fra mobilen

Med smartlås kan du låse opp døren fra appen din. Med en smartlås integrert i din hjemalarm, kan du se hvem som låser opp døren din og hvem som kommer og går. Dersom du ønsker videoovervåkning, kan du også installere smartkamera som kobles opp til din hjemalarm. Da vil du kunne ha full kontroll over hva som skjer i hjemmet ditt. Du kan ta bilder når du vil via appen eller stille inn slik at bilder tas direkte når noe varsles. Bildene lagres kryptert inne i appen. Ved å installere magnetkontakter på dører og vinduer kan du i tillegg ha oversikt over dører og vinduer. Dersom du er usikker på om du glemte å lukke vinduet, tar det kun et sekund å sjekke det i appen.

Planlegging og full kontroll

Dersom du er den distré typen, kan du installere appen til å gi deg påminnelser i hverdagen. Appen kan gi deg automatisk påminnelser på å låse opp døren for rørleggeren eller minne deg på å skru på varmen før du skal hjem på ferie. Ved hjelp av påminnelser vil det være enda lettere å bruke alle funksjonene som hjemalarmen har. En fordel med smartlås er at du kan stille inn koder som kun skal fungere på gitte tidspunkt, eller du kan legge til engangskoder som rørleggeren eller hushjelpen får.

Sjekk i app hvor som helst

Når du har alarm hjemme, vil du når som helst kunne gå inn på appen din og sjekke om alt er slik det skal være. I appen kan du sjekke om kaffetrakteren er skrudd av eller sjekke om vinduet på soverommet står åpent. Det er også mulig å få automatisk varsling om for du har glemt å lukke døren din (varsling etter ti minutter for eksempel).

Andre tilleggsfunksjoner

Det kommer stadig nye løsninger som kan integreres i en hjemalarm, slik som en musedetektor. Dersom du plages med mus i hjemmet ditt, kan en musedetektor være løsningen. En musedetektor kan også være lurt å ha selv om du ikke plages med mus, da en slik detektor kan forebygge at mus gjør skade i hjemmet ditt. En musedetektor vil varsle om mus, slik at du kan kvitte deg med musene med en gang.

Undersøk markedet

Nye løsninger innen hjemalarm kommer stadig på banen. Det lønner seg å følge med i markedet for å vite hva de nyeste tilskuddene og løsninger innen hjemalarm er. Det finnes en rekke tilbydere av alarm på markedet, som konkurrere om å tilby de beste løsningene innen hjemalarm, til best service og naturligvis best pris.

Finn løsning som passer dine behov

Med en hjemalarm vil du gjøre hverdagen i ditt hjem tryggere, mer behagelig og også langt mer praktisk, dersom du får en løsning som passer ditt hjem og behov. Det anbefales å snakke med flere leverandører av hjemalarm for å finne ut hvilket tilbud som gir best løsning for deg til best pris. Du kan spare mye penger på å finne den løsningen som gir deg optimal verdi.

 

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!