Select Page

ALTIBOX ALARM

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Altibox Alarm – En boligalarm fra Lyse

Altibox AS (org. nr. 984 586 612) er firmaet bak Altibox. Altibox var tidligere et alarmselskap som blant annet tilbydde boligalarm. Altibox tilbyr nå bredbånd, Film & TV, telefoni. Produktene til Altibox i Danmark og Norge av kraftselskaper og ligner derfor på BKK og Hafslund Sikkerhet.

Altibox og Lyse

Altibox AS er datterselskapet til Lyse-konsernet, og ble først startet under Lyse Tele AS. I utgangspunktet startet Altibox som en tjeneste for forskjellige tjenester som var basert på fiberoptisk kabel, derav navnet “Alt er i en boks”. Det betydde at IPTV, IP-telefoni og bredbånd var i samme boksen.

I september 2009 byttet organisasjonen Lyse Tele AS navn til Altibox AS. Dette fordi mengden kunder vokste og selskapet ønsket å utvide tilbudet sitt med andre tjenester, slik som boligalarm og mobiltelefoni.

Salg av alarmselskap

Alarmvirksomheten i Lyse-konsernet ble solgt til Verisure i 2016. Grunnen til dette, var grunnet små marginer og vanskeligheter med å nå kritisk masse. Det er derfor ikke lenger mulig å få en alarm fra Altibox.

 

Alarm fra Altibox

Altibox valgte å lansere sitt første boligalarmtilbud i 2008 med en aggressiv prising. “Boligpakken” var grunntjenesten du kunne kjøpe. Den kostet 199 kr/mnd med gratis installasjon, og inkluderte en alarmsentral, to bevegelsesdektorer og en fjernkontroll. I tillegg til denne pakken, kunne man også bestille en brannutvidelse. Den inkluderte tre røykvarslere og tilknytning til det lokale brannvesenet. Ønsket du dette, kostet det deg et engangsbeløp på 1490 kroner og den månedlige kostnaden ble økt med 89 kroner.

Etter lanseringen av alarmtjenestene til Altibox, ble prisen gradvis høyere. I 2016 var prisen på en installering 1990 kroner. Grunnpakken hadde da bare innbruddsalarm og en magnetkontakt, og dette kostet 250 kroner i måneden. Brannutvidelsen til Altibox (da kalt Brann Direkte) 349 kroner i månenden og da var kun to røykvarslere inkludert i prisen. Samlet var prisen på de 399 kroner i måneden. Skulle man ha ekstra bevegelsesdektorer til boligalarmen eller røykvarslere kostet det i tillegg 990 kroner ekstra per stykk.

Selv om Altibox økte prisene på alarm, var det ikke nok til å redde dem. Derfor ble virksomheten solgt til Verisure mai 2016.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!