Select Page

FALCK ALARM

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Falck Alarm

Falck selskapet er bedre kjent som et redningsselskap enn alarmselskap. Dette er kanskje ikke så rart, særlig fordi det var slik selskapet startet opp, samt at Verisure har kjøpt opp hele Falck Alarm. Til tross for oppkjøpet, blir likevel merkevarenavnet Falck fortsette som før. Produktene som Falck Alarm leverte før oppkjøpet, vil også være de samme – inntil videre. Det som er nytt etter at Verisure tok over, er utformingen av alarmklistremerket. Nå vil dette ha et design som inkluderer både Falck og Verisure navnene.

Boligalarm fra Falck

Falck Redning AS, org.nr. 886 768 052, er et selskap som leverer en rekke tjenester innen sikkerhetstjenester. Dette inkluderer blant annet redningstjenester. Falck har også vært den tredje største aktøren innen boligalarmmarkedet i Norge, der de leverte tjenester gjennom Falck Alarm. Ettersom Verisure har kjøpt opp denne delen av Falck selskapet, inngår nå Falck som en del av et av Norges største selskaper innen markedet for boligalarmer.

Alarmselskapet Falck

Alarmselskapet Falck, også kjent som Falck Alarm, har en lang historie bak seg. De startet opp med levering av en rekke alarmprodukter i 1982, men har siden den gang gjennomgått en rekke oppkjøp og fusjoner. I dag har ikke Falck Redning AS mye å gjøre med det tidligere Falken-alarm, med ett unntak – de har begge samme opprinnelse. Bakgrunnen til dette er at vekter- og alarmtjenesten som tidligere gikk under Falck ble kjøp opp av alarmselskapet G4S. Dette skjedde i 2003 da Falck bestemte seg for å splitte sine to virksomheter i et alarmselskap og et redningsselskap. Falck Norge AS er det selskapet som fikk alarm- og vektertjenesten, men fra 2003 ble kundeporteføljen av disse videresolgt til G4S. G4S solgte videre denne porteføljen til Verisure, som igjen videresolgte til Sector Alarm.

Til slutt ble det selskapet som drev innen redning- og helsetjenester (Falck Redning AS) en del av det danskeide Falck-konsernet.

Nå en del av Verisure

Etter oppkjøpet fra G4S, gjennomgikk det tidligere Falck Alarm selskapet en navnendring. Etter videre eierskap under Sector Alarm så mange på dette som en slutt for Falck Alarm. Til tross for hva mange kanskje skulle tro, slutter ikke historien om Falck innen alarmtjenester her. Falck Redning AS bestemte seg nemlig for å relansere, og startet opp igjen levering av alarmprodukter under navnet Falck Alarm i 2012. De tok altså opp kampen mot de to andre store aktørene innen boligalarmmarkedet i Norge: Securitas Direct (Verisure) og Sector Alarm.

For å igjen komme inn på markedet kjørte Falck Alarm en direkte markedsføring blant annet gjennom postutsendelse. Ettersom merkenavnet Falck allerede er sterkt etablert, fikk de en formidabel kickstart. Dette førte til at de igjen ble an av de store aktørene innen boligalarmselskaper i Norge, og klarte å legge seg på en god tredjeplass. Selv om de fremdeles lå et godt stykke bak både Verisure og Sector Alarm, var det ingen tvil om at de hadde klart å komme ut på boligalarmmarkedet igjen.

I løpet av de neste årene så Falck at det rett og slett ble en for tøff konkurranse mot de to største aktørene. Dette første til at Falck Alarm ble igjen kjøpt opp av Verisure, og Falck er i dag et datterselskap som er heleid av Verisure.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!