Select Page

Noralarm

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

NorAlarm boligalarm

NorAlarm tilbød boligalarm og ble etablert på Sørlandet, nærmere bestemt i Rogaland. NorAlarm (org.nr. 979 345 259) var det første alarmselskapet som var innenfor Lyse-konsernet.

Salg av NorAlarm

Da Lyse i mai 2016 bestemte seg for å gå ut av alarmmarkedet, ble alle tidligere kundene i NorAlarm solgt til Verisure. Grunnen til at de ble solgt til Verisure, var manglende stordriftsfordeler og små marginer.

NorAlarm alarmselskap

Historien om NorAlarm starter i Stavanger i 1998, da selskapet ble etablert. De lokale investorene så potensialet i tjenesteleveranser og produktutvikling nettopp i sikkerhetsmarkedet. Sammenlignet med andre alarmaktører, var NorAlarm litt sent ute på markedet.

Etter at NorAlarm fikk FG-godkjent alarmstasjonen sin, klarte de å skape en grei posisjon lokalt. Likevel klarte de ikke å etablere seg ut over Sørlandet på egenhånd.

Oppkjøpet av NorAlarm

Lyse kjøpte 92 prosent av aksjene i NorAlarm i 2007. Da hadde selskapet omkring 10 000 alarmkunder. Dette kjøpet markerte slutten på NorAlarm som en uavhengig merkevare.

Etter at Lyse kjøpte aksjene, ble navnet til NorAlarm som oftest anvendt ut mot offentlige organisasjoner og private selskap. I dette markedet leverte de forskjellige tjenester og produkter innen sikring og varsling.

På det privatmarkedet derimot, opererte firmaet som en lokal alarmtjeneste for Lyse sin alarmsatsing; Altibox. Dette varte helt frem til det bli solgt til Verisure der det fulgte med 20 ansatte.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!