Select Page

BKK ALARM

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

BKK sin satsing som alarmselskap

BKK, eller Bergenhalvøens Kommunale Kraftselskap AS (Org.nr. 880 309 102), er for de fleste mest kjent som en strømleverandør framfor et alarmselskap. På samme måte som Hafslund skapte Hafslund Sikkerhet, satset også BKK på boligalarm.

Lanseringen av BKK boligalarm

I 2004 kom BKK boligalarm på markedet. Lanseringsbudskapet til BKK var som følger: “Over 100 års erfaring med vakt og beredskap på strømnettet har skapt en kultur som er skreddersydd for satsning på boligalarm”.

BKK hadde en strategi om å bli en totaltilbyder av tjenester relatert til bolig. På dette tidspunktet kunne BKK tilby kundene sine både strøm, bredbånd, kabel-tv, varmepumper, fjernvarme og bredbåndstelefoni.

BKK sin alarmpakke og prising

Boligalarmene til BKK ble produsert av General Electric. Da BKK ble et alarmselskap og de kunne tilby kundene sine boligalarm, kunne de velge mellom to ulike tilbud. Det ene var et “totalabonnement” og det andre var et “varslingsabonnement”.

Totalabonnementet gikk ut på at kundene fikk tilknytning til en vektertjeneste, samt en avtale med sitt lokale brannvesen. Varslingsabonnementet derimot gikk ut på at man fikk en telefon fra alarmselskapet dersom alarmen gikk.

Kundene hadde også mulighet for å velge kun brannalarm, innbruddsalarm eller en kombialarm. Med tanke på hva som tilbys av dagens boligalarm-standarder, var disse pakkene meget beskjedne:

BKK Innbruddsalarm og Brannalarm:

Innhold: To optiske røykdetektorer / to bevegelsesdetektorer

Pris ved Totalabonnement: 299 kroner/måned

Pris ved Varslingsabonnement: 199 kroner/måned

Installasjonskostnad: 1.490 kroner

BKK Kombialarm:

Innhold: En optisk røykdetektor og to bevegelsesdetektorer

Pris ved Totalabonnement: 309 kroner/måned

Pris ved Varslingsabonnement: 209 kroner/måned

Installasjonskostnad: 1.990 kroner

Ønsket man tilleggskomponenter kostet dette 10 kr ekstra/mnd. I tillegg kostet det 19 kr/mnd ved tilknytning til GSM-sender. Siden kombialarmen kom som en rimeligere tilbud, valgte veldig mange av kundene til BKK denne.

Mottakelse av BKK og oppkjøp

Gjennom sin sterke posisjon i Bergen og omegn, fikk BKK fort en stor andel av de lokale boligalarmkundene. I juni 2007 hadde BKK en kampanje som ble meget vellykket. Under denne kampanjen, ble det gitt 500 kroner avslag på installasjon dersom den ble bestilt over internett. I tillegg fikk man halv pris på et abonnement fra BKK i seks måneder.

Etterhvert så man at det var vanskelig å få et stort nok omfang på alarmvirksomheten. BKK klarte ikke å få tak i nok boligalarmkunder. Det var vanskelig for BKK å konkurrere mot Sector Alarm og Hafslund Sikkerhet, da disse selskapene tilbød installasjon til kun èn krone. Selv med vellykkede kampanjer, forble derfor BKK en relativt liten alarmaktør nasjonalt sett.

BKK valgte å selge hele sin alarmportefølje til Sector Alarm i juli 2012. Ledelsen i BKK uttalte seg om at det ikke var “naturlig for BKK å satse videre på boligalarm i et marked som nå er i ferd med å konsolideres av de store nasjonale aktørene”.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!