Select Page

Lyse Alarm

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på boligalarm fra ett selskap. Da risikerer du å bruke mer penger enn du må. Få tilbud fra flere alarmselskaper! Da sikrer du deg best mulig pris og får en alarm som er tilpasset ditt behov.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Lyse alarm

Lyse energi AS (org.nr. 980 001 482) er et industrikonsern i Stavanger som tidligere også satset på boligalarm. I likhet med de som de tidligere alarmselskapene, BKK og Hafslund Sikkerhet, har Lyse også bakgrunn fra kraftbransjen.

I 1998 ble av flere kraftselskaper sammenslått i Rogalandsområdet og Lyse-konsernet er et resultat av dette. Den 1. januar 1999 ble virksomheten startet under navnet Lyse. Lyse-konsernet eies av 16 kommuner i den sørlige delen av Rogaland og har i dag over et dusin datterselskaper.

Lyse solgte alarmvirksomheten

Lyse valgte å avslutte satsingen på alarm og solgte alle sine kunder til Verisure den 20. mai 2016. Grunnen til at de besluttet å selge, var manglende stordriftsfordeler og små marginer.

Lyse sin satsning som alarmselskap

I mai 2007 kom Lyse inn på banen i alarmbransjen. Dette gjorde Lyse ved å kjøpe 92 prosent av aksjene i Noralarm AS. På dette tidspunktet hadde Noralarm omkring 10 000 kunder som fulgte med kjøpet. Konsernet valgte å kalle det “en naturlig utvidelse av sin tele- og infrastrukturvirksomhet”.

Lyse og Altibox

Helt fra starten av var idéen at man skulle bruke Lyse sitt distribusjonsnettverk gjennom Altibox, for å få til en vekst i virksomheten i flere steder i landet.

Lyse boligalarm

Lyse fortsatte å ha NorAlarm som merkevare innen bedriftsalarm etter oppkjøpet. På privatmarkedet var det merkevaren Altibox som ble fremmet.

I Rogaland og området har nå Lyse lansert en løsning for smarthus. Den inkluderer også brannalarm og innbruddsalarm. Denne smarthusløsningen kalles Smartly. Dern delen av satsingen på alarm, er det Verisure som håndterer.

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!