Hundeforsikring

Hunder kan være noe av det kjæreste vi har. Ved å skaffe deg en god hundeforsikring vil du unngå store veterinærutgifter hvis uhellet skulle være ute. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud. sammenlign hundeforsikring

Dyreforsikring

Det er ulike typer av dyreforsikring. De største forskjellene gjelder områdene forsikringen dekker, for eksempel; veterinær-, livs- eller avlsforsikring. Så er det innholdet i forsikringen; hvilke skader dekker forsikringen? Hvilke skader erstatter ikke forsikringen? Til slutt har du erstatningsrammen og kostnader slik som egenandel, premie og forsikringsbeløp. For å finne forsikringen som er riktig for deg, er det viktig å ta med alle faktorer for å sammenligne de ulike forsikringene, da det vil være forskjeller fra de ulike forsikringsselskapene.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Hundeforsikring

Det skal føles både enkelt og trygt å forsikre din hund. Mange forsikringsselskaper tilbyr omfattende hundeforsikringer som vil gi trygghet gjennom hele hundens levetid. Dersom du eier en hund som er spesialtrent, anbefales det at man forsikrer hundens bruksegenskaper, for eksempel avlsevne. Hvis du ønsker det kan du få en livslang veterinærforsikring uten aldersgrense, direkte skadeoppgjør der du kun betaler egenandel og du kan selv velge den dekningen du har behov for.

Hva koster hundeforsikring?

Hva en hundeforsikring koster påvirkes av hvilken type forsikring du velger, hvilket forsikringsbeløp, hvilken egenandel du har valgt og hva slags rase hunden er. Det vil komme et seniortillegg i prisen dersom du forsikrer hunden din etter at den har fylt seks år. Prisene vil også variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap, det vil derfor lønne seg å sammenligne både priser og vilkår fra ulike selskap.

Hva dekker hundeforsikring?

Dekningen til en hundeforsikring avhenger av hvilken type forsikring du velger. Det er opp til deg å sette deg inn i de ulike forsikringsvilkårene.

Spar penger på forsikring

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!
Få beste tilbud på forsikring
Share This