Select Page

Hundeforsikring

Hunder kan være noe av det kjæreste vi har. Ved å skaffe deg en god hundeforsikring vil du unngå store veterinærutgifter hvis uhellet skulle være ute. Det er store forskjeller mellom vilkår og priser hos de forskjellige forsikringsselskapene. Sammenlign og se hvem som gir deg best tilbud.
sammenlign hundeforsikring

Hundeforsikring

Det koster å eie hund og skulle uhellet være ute, kan veterinærutgifter ved skade eller sykdom fort koste deg mange tusen kroner. Det vil være en god investering å forsikre hunden din, for da kan du slippe de økonomiske bekymringene.

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Forsikre din hund?

Å forsikre hunden din skal føles trygt og enkelt. På markedet tilbys det omfattende hundeforsikringer som vil gi deg og hunden din trygghet hele hundens levetid. Du kan velge mellom mer enn en type forsikring for hunden din. Du kan velge å tilpasse forsikringen og prisen helt etter ditt eget behov ved og selv velge dekningsomfang, forsikringssum og egenandeler. Flere forsikringsselskap tilbyr å skreddersy en løsning for deg og dine behov. Hva forsikringene dekker, hvilke forsikringsvilkår de har og hva forsikringene vil koste varierer fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Det er opp til deg selv å sette deg inn i de ulike forsikringsvilkårene og det anbefales derfor at du sjekker flere selskap før du tar et valg.

Veterinærforsikring til hund

En veterinærforsikring vil gi deg trygghet hele hundens levetid. Denne forsikringen kan gi deg erstatning når hunden er til veterinærundersøkelse og behandler hunden din for en skade eller sykdom.  Den mest omfattende veterinærforsikringen må tegnes før valpen fyller fire måneder og varer livet ut. Denne dekker også uregistrerte og blandingshunder for leddsykdommer på lik linje med registrerte hunder. Den ordinære veterinærforsikringen varer livet ut og kan tegnes etter at hunden har fylt fire måneder. Det finnes også en ulykke veterinærforsikring og denne er begrenset til å gjelde akutte skader og ulykker.

Hva en veterinærforsikring dekker, vil variere fra forsikringsselskap til forsikringsselskap, det er derfor viktig at du leser deg grundig opp hos de ulike selskapene så du velger det forsikringsselskapet og den forsikringen som er riktig for deg og din hund. Veterinærforsikringen dekker veterinær- og behandlingsutgifter og hos flere av forsikringsselskapene inngår dette:

  • Behandling som skyldes skade eller sykdom
  • Trekking av ulykkesskadde tenner
  • Medisiner
  • Veterinærutgifter for valpekull
  • Kreftbehandling
  • Fysioterapi og behandling

Livsforsikring til hund

Noe man også har muligheten til, er å kjøpe en livsforsikring til hunden. Skulle hunden din sitt liv gå tapt eller forsvinne i løpet av forsikringstiden, kan en livsforsikring gi deg erstatning. Hva summen på livsforsikringen er, avhenger av hundens markedsverdi og den fastsettes vanligvis på bakgrunn av innkjøpspris og meritter.

Den mest omfattende livsforsikringen må tegnes før valpen har fylt fire måneder og den mindre omfattende livsforsikringen kan tegnes etter at valpen har fylt fire måneder. Det er ingen egenandel her. Det er også mulig å kjøpe en begrenset livsforsikring som kan gi erstatning om hunden skulle dø som følge av en ulykke eller forsvinner. Den gjelder da ikke om hunden dør eller må avlives grunnet sykdom.

Egenandel

Egenandel er den delen av veterinærutgiftene du selv må betale. En høyere egenandel vil gi deg en lavere årspremie for veterinærforsikringen. Du kan påvirke prisen på forsikringen ved dine valg av faste egenandeler og bevegelige egenandeler. Eksempel på faste egenandel er 1000 kroner, 1500 kroner, 2000 kroner og 4000 kroner. Eksempler på de bevegelige egenandelene er 15 % og 20 %.

Tilleggsforsikring til hund

Ønsker du å utvide hva forsikringen skal dekke, kan du velge tilleggsforsikringer. Tilleggsforsikringer til veterinærforsikringen er rehabilitering, ledd og avl veterinærforsikring. I tillegg til livsforsikring kan du f elite og avl liv.

Det er også mulig å kjøpe spesialforsikring for deg som driver med oppdrett av hund, har mange hunder, jobber, konkurrerer eller jakter med hunden din. Disse forsikringene er:

  • Flokk
  • Jakthund
  • Skjulte feil

Hva koster en hundeforsikring?

Kostnaden, altså premien, for en hundeforsikring vil påvirkes av hvilket forsikringsbeløp du velger, hvilken type forsikring du velger og hvilke egenandeler du velger. Hundens rase påvirker også premien. Det vil også tilkomme et seniortillegg for de hundene som forsikres etter at de har fylt seks år.

Har du flere forsikringer i samme selskap, vil det også kunne være muligheter til å få en rabattert pakkepris. Bestiller du forsikring over internett kan du også få internettrabatt. Det vil lønne seg å sammenligne priser og vilkår hos de ulike forsikringsselskapene, da dette vil variere fra selskap til selskap.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!