Select Page

Derfor må du ha innboforsikring

Rate this post

Nedprioriterer du forsikringer? Virker det smart å droppe innboforsikringen? Det kan få ekstremt kjipe konsekvenser.

Kostbart med forsikring

Forsikringer koster mye penger, derfor er det mange av oss som ønsker å kutte ned så mye som mulig. Før man begynner med disse kuttene, kan det være greit å lese seg opp på hva slags forsikringer man faktisk må og bør ha.

Innboforsikring er viktig

Innboforsikring er en av de forsikringene du virkelig burde ha. Se bare for deg at du kommer hjem til at boligen din har brent. Se for deg at alle tingene dine er skadet. Se så for deg at du ikke har innboforsikring. Hva skal du egentlig gjøre da?

Dette høres kanskje ut som noe man kun sier for å skremme, men det har faktisk skjedd. Etter at en slik hendelse inntreffer, har man ikke muligheten til å gå tilbake i tid å gjøre om på valgene sine. Det er derfor det er så viktig å tenke på dette nå!

Forsikringer handler om å sikre seg mot situasjoner som forhåpentligvis ikke skjer. Faktum er at både brann, tyveri og vannskader er noe som kan skje oss alle. Pass derfor på at du tar gode valg, før det er for sent.

Økonomisk vanskelig

Hvis store verdier plutselig blir ødelagt av vann eller brann, eller at verdifulle gjenstander blir stjålet, kan det by på økonomiske utfordringer. Taper man mye verdi, er det vanskelig å finne pengene til å få kjøpt tilbake alt dette.

Det er der en innboforsikring kommer inn i bildet. Det er der vi i forkant legger pengene våre, for at vi skal være sikret dersom vi mister verdi i hjemmet vårt.

Ikke dropp innbo

Det er ingen god idé å droppe innboforsikringen. Tver imot burde du forsikre deg om at du har en innboforsikring som dekker mye. Det finnes mange «grunnpakker» som er et enkelt valg for mange, men for noen dekker dette alt for lite.

Vet du at du har store verdier i hjemmet ditt, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en større pakke. Husk at grunnpakkene kommer med begrensninger som ikke passer for alle. En forsikring burde alltid speile dine behov, og din økonomi/verdier.

Tenk deg altså om to ganger før du velger bort en innboforsikring. Tenk etter om du faktisk har råd til å komme hjem til at bolig og innhold har blitt skadet, uten at du har en innboforsikring som vil dekke dette. Ta vare på tingene tine – vær trygg på at du har et sikkerhetsnett dersom noe mot formodning skulle skje.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!