Select Page

Brannalarm er livsviktig

Det er livsviktig med brannalarm
Rate this post

Har du tenkt over hvor viktig jobb brannalarmen gjør? Det er lett å ta slike ting for gitt, men det kan få grusomme konsekvenser. Dette er en oppfordring om å ta godt vare på det som betyr aller mest for deg.

Beskytt hjemmet

Hjemmet ditt er uten tvil noe som betyr mye for deg. Det er der du bruker mesteparten av fritiden din. Det er der du skaper minner med familie og venner. Det er der du våkner og det er der du legger deg. I hjemmet ditt har du også mange ting som betyr noe for deg. Det kan være ting du har arvet, fått eller funnet – ting som betyr en hel del for deg. Ting du aldri vil miste. Ting av høy verdi.

I tillegg til alt dette, kan det hende at huset ditt består av mange rom, og disse rommene brukes kanskje blant annet til at både små og store skal få skjønnhetssøvnen sin. Om kvelden tar du kanskje ekstra titt på han minste, før du lukker døren. Når du selv skal sove, vil du vite at dine kjære er trygge. Du vil vite at store, små og firbeinte venner kan sove i ro og fred – du vil vite at alle er så trygge som mulig. Du vil være sikker på at du har gjort det du kan.

Det handler om sekunder

Ved brann handler det om tid. Når røykutviklingen har startet er det ekstremt viktig at de som befinner seg i huset får beskjed så fort som mulig. Det betyr at du må bli varslet selv om du befinner deg i drømmeland. For å være sikker på dette er du avhengig av røykvarslere og en god brannalarm.

De farligste brannene skjer nettopp om natten, mens vi sover. Det er derfor det er så viktig at vi har forberedt oss på dette – for ingen vet hva som vil skje i fremtiden.

I dag ser vi at flere og flere velger en boligalarm som også er brannalarm, gjerne med moderne røykvarslere som er koblet til systemet. Denne løsningen passer ikke bare på at du blir varslet så fort som mulig, den passer også på at både alarmselskap og brannvesenet får beskjed øyeblikkelig.

Livsviktig med brannalarm

Du oppfordres herved til å sjekke om du har det utstyret som trengs. Er røykvarslerne dine gamle? Har du et system som er mye dårligere en moderne løsninger? Kan du gjøre en oppgradering som gir deg noen ekstra sekunder dersom det utenkelige skulle skje? Still deg selv disse spørsmålene og ta en vurdering – mest sannsynlig vil du komme frem til at dette er noe av det viktigste du kan bruke tid og penger på.

Vær klar over at det finnes mange ulike boligalarmer på markedet. Det finnes også mye ekstrautstyr og mange tilleggs-komponenter – disse kan gjøre livet ditt både tryggere, enklere og smartere. Det viktigste er uansett at du får en brannalarm som fungerer optimalt og som gir deg den tryggheten du fortjener.

SPAR PENGER PÅ BOLIGALARM

Få et tryggere liv med boligalarm. Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!