Select Page

Dyreforsikring- Hvilken er best?

Dyreforsikring- Hvilken er best?
5 (100%) 1 vote

Vurderer du å skaffe dyreforsikring til ditt kjæledyr? Det bør du absolutt gjøre, det kan spare deg for mye hjertesorg og penger.

De fleste av oss har et eller flere kjæledyr i løpet av livet, og det å ha kjæledyr har faktisk endret seg en del de siste 50 årene. Det stilles stadig flere krav til eiere av kjæledyr for å sikre at dyrene faktisk har det godt. Noen ting klarer vi alle å få til, som for eksempel riktig mat og utstyr. Men også kjæledyr kan bli skadet eller syke, og det som skjer da er at veterinær utgiftene kan bli veldig store. Ønsker man å sikre kjæledyret sitt bør man faktisk ha en forsikring, så fremt man ikke har noe problem med å bla opp 30 000 kr for operasjoner, medisiner og annen behandling.

Få de beste vilkårene og prisene

Når du skal forsikre ditt kjæledyr så bør du sjekke ut markedet og velge fra øverste hylle. Den beste måten å gjøre dette på er gjennom å legge ut forsikringene dine på anbud. Når du legger ut forsikringene dine på anbud, så vil forsikringsselskapene ta kontakt med deg og levere et tilbud til deg og ditt kjæledyr. Så kan du se over alle tilbudene som du får og finne ut hvem som gir beste betingelsene.

Hva bør du se etter?

Det er en del ting som er viktig å se på. For eksempel hvor høy egenandel kan du klare? Jo lavere egenandeler, jo større premier, så her vurderer du hva som er hensiktsmessig. Se etter forsikringer som gir deg best mulig dekning på veterinærutgifter og medisiner. Se også på hva forsikringen dekker i forbindelse med behandling av tannproblemer. Se etter en forsikring som også dekker rehabilitering etter eventuelle skader. Er det slik at du har dyr som kostet en del å kjøpe, og erstatte, er livsforsikring også et alternativ.

De fleste forsikringsselskap har gode forsikringer for hest, hund, katt, papegøye, ilder og kanin som er ganske vanlige kjæledyr her i Norge. Vær nøye med informasjon om kjæledyret når du kontakter forsikringsselskapet.

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!