Select Page

Hva er skallsikring?

[kkstarratings]

Hvis du vurderer å kjøpe deg boligalarm burde du være klar over hvordan du får mest mulig utbytte av den. Skallsikring er en av innstillingene du kan velge.

Boligalarm

Det finnes veldig mange boligalarmer på markedet. Derfor finnes det også en del ulike innstillinger og funksjoner. Det som er felles for de fleste alarmer er at du kan sikre både hele og deler av huset ditt. Dette gjør at du får det enda tryggere, i tillegg til at du fremdeles har muligheten til å ha husdyr.

Skallsikring

Skallsikring er en av de innstillingene du kan velge på din boligalarm. Denne innstillingen gjør at det kun er sensorene ved vinduer og dører som er aktive. Altså kan du, barna dine eller hunden din bevege dere fritt rundt i huset uten at alarmen går av.

Skallsikring velges blant annet om natta, slik at alle familiemedlemmer kan ha muligheten til å gå på toalettet uten å skru av alarmen først.

Selv om skallsikring på en måte fjerner deler av alarmen, vil den fremdeles fungere godt dersom noen skulle prøve å ta seg inn i boligen. Alarmen vil kjapt reagere hvis noe skjer ved dører eller vinduer.

Glassbruddetektor

En alarm kan ha mange ulike tilleggskomponenter. Det kan være lurt å ha litt ekstrautstyr da dette gjør at alarmen din fungerer enda bedre. En glassbruddetektor har som oppgave å merke at glassruter blir knust som et forsøk på å ta seg inn i boligen.

Det finnes også noe som heter sjokksensor som har litt den samme oppgaven som en glassbruddetektor. Den skal oppdage vibrasjoner eller bevegelser som kommer av at noen for eksempel bruker hammer eller brekkjern.

Du kan også få tak i mye annet utstyr. Har du husdyr, finnes det gode muligheter for å tilpasse boligen og alarmen slik at dette går smertefritt for seg – du skal unngå å måtte skru av alarmen hver gang hunden skal være alene hjemme.

Husalarm

Hvis du ikke allerede har en husalarm, er det på tide å vurdere et innkjøp. Innenfor husets fire vegger befinner det seg mye av verdi og mye du er glad i. Hvis innbrudd eller røykutvikling plutselig blir et faktum, er det avgjørende at du får beskjed så fort som mulig.

En moderne husalarm har også muligheten til å være tilknyttet kameraer. Dette er utrolig praktisk med tanke på at sentralen du er tilknyttet raskt kan få et innblikk i situasjonen og dermed avgjøre hvem som bør kontaktes og hva som må gjøres først.

En husalarm gjør deg trygg – det er på tide at du tar grep.

SPAR PENGER PÅ BOLIGALARM

Få et tryggere liv med boligalarm. Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!