Select Page

Hvilke forsikringer bør man ha?

[kkstarratings]

Det er kanskje ikke det du liker best, men forsikringer kan gjøre en stor forskjell for fremtiden din dersom noe skulle skje. Pass derfor på at du til enhver tid har et godt utvalg forsikringer.

Hvilke forsikringer bør man ha?

Det er selvfølgelig ikke slik at alle trenger alle de forsikringene som tilbys. Hver og en må vurdere sin situasjon og finne ut av hva som er lurt. En student som leier hybel er for eksempel i en helt annen situasjon enn en familiefar med bil, båt og stor bolig.

Bilforsikring er viktig

De fleste vet at alle som skal kjøre på norske veier må ha ansvarsforsikring, det er lovpålagt. Hvis du i tillegg har et billån og/eller en bil av høy verdi, gjør du lurt i å vurdere en større bilforsikring. Tenk bare på hvor vanskelig den økonomiske situasjon din kan bli, dersom du ikke har bilforsikring, og noe skulle skje med den dyre bilen din.

Innboforsikring bør alle ha

Innboforsikring er noe alle burde ha. Boligen vår er og blir noe av det absolutt viktigste, og det som befinner seg i huset eller leiligheten, er gjenstander vi har blitt glad i. Det er ikke bare innboforsikring som er viktig, man bør også ha en god boligforsikring som sikrer selve bygningen.

Reiseforsikring – ikke reis uten en slik

Det finnes de som velger å forsikre seg med en slags «engangs-forsikring» de gangene de skal reise. Dette er ikke nødvendigvis det beste valget, det kan faktisk lønne seg å ha en god reiseforsikring som dekker deg på alle reiser. En av grunnene til at det kan være lurt, er fordi du da vil være forsikret også når du er på kortere reiser. Du kan faktisk få en forsikring som dekker deg fra du går ut av døra hjemme. Husk uansett på at du aldri drar på ferie uten en eller annen form for reiseforsikring.

Uføreforsikring – en god trygghet

Du burde også vurdere å skaffe deg en form for uføreforsikring. Her finnes det mange alternativer og ulike pakker du kan velge mellom. En slik forsikring vil gi deg en tryggere hverdag – du vil vite at økonomien din er trygg, også om du skulle bli ufør.

I tillegg til disse forsikringene finnes det mange andre man kan vurdere. Det kommer selvfølgelig helt an på din livssituasjon og hva du eier. Minn deg selv på at det som er viktig er at du føler deg trygg selv om uforutsette hendelser skulle inntreffe. Barneforsikring, livsforsikring, ulykkesforsikring, forsikring til båt, forsikring til hytte – alt dette er forsikringer mange vurderer. Du må velge ut ifra din situasjon og dine behov!

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!