Select Page

Nye løsninger med boligalarm

Nye løsninger med boligalarm
Rate this post

Det kommer stadig mye nytt på markedet for boligalarmer og det gjør det mulig for deg som forbruker å beskytte bolig og familie stadig bedre.

En ting er alltid veldig viktig for oss, og det er å ta vare på det som er vårt enten det er materielle verdier eller våre familiemedlemmer eller de man deler bolig med. En ting veldig få av oss ønsker er å bli offer for en kriminell handling som et innbrudd eller en brann. Heldigvis kan du enkelt fikse slik at sjansene for disse to minsker, og om ulykken først skulle være ute, så kan du få hjelp fort så skadene minimeres.

Spennende nytenkning

Skal du ha boligalarm er det veldig mange spennende muligheter tilgjengelig. Noe av det som er mest spennende er mulighetene til å ha kontroll over boligen via mobil og nettbrett. Det er også mulig å ha elektriske låser der alle i familien får sine egne koder som fungerer som nøkler. Er du på jobb når ungene kommer hjem fra skolen er det for eksempel en fin måte å ha kontroll på at barna har kommet hjem etter skolen ettersom du kan følge logg på smarttelefon.

Er du borte fra boligen og det skulle gå av en brannalarm eller selve boligalarmen, kan du få varsel på mobil, slik at du kan sjekke opp hva som skjer, og eventuelt få inn nødetatene om det er nødvendig. Om du har abonnement så vil også denne informasjonen gå inn til vaktsentralen og de vil gjøre dette for deg.

Kontroll via mobil

Det er faktisk fullt mulig å ha kontroll over boligen via mobilen din. Du kan for eksempel kjøpe ekstra utstyr som du kan bruke til å kontrollere lys og lyd i boligen. Dette kan være veldig avskrekkende på innbruddstyver når du eventuelt er på ferie og de cruiser nabolag etter steder å gjøre innbrudd. De velger gjerne steder som ser forlatt ut, og dette ser de blant annet ved om det er lys i vinduene og om det høres ut som det er folk i boligen, da velger de andre boliger.

SPAR PENGER PÅ BOLIGALARM

Få et tryggere liv med boligalarm. Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!