Select Page

Skal du selge bolig?

[kkstarratings]

Mange leter etter noen gode råd i forbindelse med salg av bolig. Her får du noen tips som kan gjøre prosessen både bedre og enklere. Lykke til med salget!

Selge bolig?

Det er alltid mange som følger med på boligmarkedet. Enten fordi de vurderer å selge boligen sin, eller fordi de er på jakt etter drømmehuset. Noen ganger kan man føle seg litt alene i disse situasjonene, det blir rett og slett litt mye å tenke på. Det er alltid lurt å forberede seg, derfor kan det hende disse tipsene hjelper deg godt på vei.

Verdivurderingen er viktig

Du har sikkert hørt det før, men noen påminnelser kan ikke gis ofte nok. Dersom du skal selge boligen din er en verdivurdering avgjørende. I mange tilfeller vil det være veldig lurt å ha flere verdivurderinger. Det kan gi deg et bedre utgangspunkt for salg og det kan føre til at du finner eiendomsmegleren du ønsker å bruke.

Finn en god megler

Noen tenker sikkert at det er sånn cirka det samme hvem som hjelper til med salget av leilighet. En megler er en megler, tenker du kanskje. Slik er det absolutt ikke. Tenk bare tilbake på de situasjonene hvor du har kjøpt noe kostbart, tenk på personen som «overtalte» deg. Når du tenker på slike situasjoner, vil du mest sannsynlig raskt se at hvem som selger deg noe og hva denne personen sier og gjør, har stor betydning for om du slår til eller ikke.

Dessuten er en eiendomsmegler en du skal samarbeide tett med, derfor er det viktig at du finner en du har kjemi med. Det kan høres rart ut, men ta til deg dette rådet. Tenk bare på partneren din, eller en fremtidig kjæreste. Dere skal samarbeide om en hel del, og da er det vel viktig at kjemien er til stede?

«Tilkall» flere meglere

Som regel skal det en hel del stevnemøter til før man velger sin bedre halvdel. Dette er noe man gjerne kan overføre til valget av megler. Dra gjerne på en «date» med flere ulike eiendomsmeglere, da blir det lettere å finne den du har best kjemi med og den som kan gjøre best jobb. De aller fleste av oss ønsker å få solgt leiligheten eller huset til best mulig pris, det er derfor viktig å være smart.

Når du tar kontakt med flere forskjellige eiendomsmeglere gjør dette at du har flere tilbud du kan velge mellom. Det er du som bestemmer hvordan det skal bli til slutt og hvem som skal få hjelpe deg.

Forhåpentligvis gjør disse raske tipsene prosessen enklere for deg – lykke til med salget!

Finn beste eiendomsmegler

Ønsker du å finne den beste megleren for deg og din bolig? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere eiendomsmeglere. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!