Select Page

Tips og triks før visning

[kkstarratings]

Hva kan du gjøre for å få boligen til å fremstå best mulig på visningsdagen?

Så er tiden kommet for å arrangere visninger. Har du forberedt deg godt nok? Om du står på visningsdagen og ikke har peiling på hva du skal gjøre, så har du nok ikke det. Det å forberede en visning bør du begynne med lenge før selve visningen.

Vær ute i god tid

Ja, det er utrolig viktig å bruke tiden godt før visning. En del ting trenger tid for å ferdigstilles, og du bør gå over boligen med eiendomsmegleren din, slik at du kan få tips om hva som må gjøres før visning. Lytt til eiendomsmegleren, dette er ting de kan, og det er tips som kan sørge for at du får bra med penger igjen for salget av boligen. Sett gjerne i gang et par måneder før om du har mulighet, i tilfelle det er ting som bør gjøres med selve fasaden og strukturen, som for eksempel å male eller fikse.

Informer alle

Når du skal ha visninger er det viktig å sørge for at det ikke er noe mer som foregår i huset på dette tidspunktet. Du vil ikke ha foreldre, barn, naboer eller andre løpende inn og ut av boligen, det virker forstyrrende. Heller ikke ha på telefonen men vær gjerne til stede selv slik at du kan svare på spørsmål om boligen og fortelle om gode ting som har skjedd der. Hva dere har likt med boligen og sånn er alltid en koselig ting å høre for en eventuell ny familie som skal inn dit, det hjelper dem å se for seg hvordan deres liv kan bli der.

Personlig touch

Ikke vær redd for å sette litt personlig preg på visningen, med for eksempel å servere boller, sjokoladekake eller frukt. Gjerne server noe å drikke som for eksempel kaffe. Tenn noen stearinlys, det får alt til å se koseligere ut. Ikke glem å vise frem de absolutt beste tingene ved boligen, det er disse som er «selling points» som kan overbevise en kjøper som sitter på gjerdet.

Finn beste eiendomsmegler

Ønsker du å finne den beste megleren for deg og din bolig? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere eiendomsmeglere. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!