Select Page

Tjenestetorget

Siden 2004 har Tjenestetorget hjulpet mer enn 600 000 privatpersoner med å gjøre smartere, og mer opplyste kjøp! Resultatet? Sparte penger og bedre avtaler. Det er jo ikke noe poeng i å betale mer enn nødvendig, når du kan få samme produkt eller avtale, til en bedre pris.

Samarbeid med Tjenestetorget

Til tross for mange ekspertråd innen personlig økonomi der ute, er de fleste er enige om én ting. Aldri ta til takke med det første og beste tilbudet som dukker opp! Sammenlign flere tilbud og selskaper. På den måten kan du være sikker på at du får det tilbudet med de beste vilkårene, til den beste prisen. Mest mulig for pengene, rett og slett.

Derfor har vi inngått et samarbeid med Tjenestetorget.

Spart nordmenn for mye penger

Tjenestetorget har siden 2004 hjulpet nærmere 600 000 nordmenn med å spare penger på å innhente tilbud. Hvorfor? Jo, fordi du som forbruker skal gjøre bedre og mer opplyste kjøp. Per i dag har de rundt 30 kategorier du kan innhente tilbud på.

Slik fungerer Tjenestetorget

  1. Fyll ut skjemaet til tjenesten du vil ha tilbud på
  2. Velg hvilke leverandører du vil sende skjemaet til
  3. Du mottar flere gode tilbud – du velger det beste!
Logo til Tjenestetorget

Økonomitips har inngått samarbeid med Tjenestetorget

Ekstra gode tilbud

Tjenestetorget er stedet for deg som er opptatt av å spare penger! Her kan du få flere gode tilbud innen flere tjenester – kun gjennom ett skjema. Det sparer deg for masse tid. I tillegg er samarbeidspartnerne klare over at de konkurrerer om deg som kunde, hvilket betyr; ekstra gode tilbud og penger spart. Med andre ord, en tidsbesparende og enkel prosess.

Dette samarbeidet gjør siden vår enda bedre for våre lesere.

Send kun ett skjema

For å søke om tilbud trenger du bare å benytte deg av et enkelt og selvforklarende søknadsskjema. Du fyller inn personlig informasjon om deg selv. Deretter velger du hvem du ønsker å sende skjemaet til. I løpet av kort tid vil du dermed bli kontaktet med tilbud fra disse. Enkelt, ikke sant?

i

Fyll ut skjema

Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!

Velg leverandør

Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.

Spar penger

Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.

Tilbud på forsikring

Forsikringer er noe av det letteste du kan spare penger på. Faktisk så anbefales det at du sjekker forsikringene dine én gang i året. Grunnen? Jo, forsikringsselskapene har en tendens til å skru opp prisene over tid. Desto mer lojal du er mot selskapet ditt, desto mer penger taper du. Det lønner seg med andre ord ikke å være lojal.

En annen ting som er viktig å huske på er antall forsikringer. Hos de fleste kan du kan nemlig få samlerabatt om du samler to eller flere forsikringer innen samme selskap.

Mange tenker at det er mye ork med å bytte forsikringsselskap, men det er helt feil. Tvert imot er det kanskje enkelt! Særlig ved å bruke Tjenestetorget. Ida bestemte seg for å gi det en sjanse, og sparte store summer i året!

SPAR PENGER PÅ FORSIKRING

Trenger du forsikring eller ønsker du å redusere prisen du betaler i dag? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!

Tilbud på refinansiering av smålån

Det å ha mye kredittkortgjeld, flere forbrukslån og andre smålån blir fort dyrt i lengden. Ved å samle alle disse til ett enkelt lån vil du derimot oppnå mye bedre rente. Prøv i første omgang å refinansiere innenfor boliglån om du har det. Om ikke det er mulig, samle alt til ett enkelt lån.

Tilbud på eiendomsmegler

Er du på utkikk etter ny bolig og vurderer å selge? Hele salgsprosessen kan være både tung og stressende, og nettopp derfor velger mange å benytte seg av megler. Det er mange å velge i der ute og det er ikke alltid å finne den som både kjent lokalt og som samtidig er en god selger. For å få mest mulig ut av boligen anbefales det derfor å få tilbud fra flere slik at du kan sjekke hvem du har best kjemi med.

Tilbud på varmepumpe

Å investere i en varmepumpe er smart både for miljøet og lommeboka. En stor bonus er jo et veldig behagelig inneklima – året rundt. Likevel vil man være sikker på at man kjøper kvalitet når man bruke denne mengde penger. Er du først og fremst kun ute etter pris, kan du risikere at kvaliteten på varmepumpa er deretter. Bruk derfor tid på å innhente tilbud og sammenligne både modeller og leverandører.

Finn beste varmepumpe

Vurderer du å installere varmepumpe? Varmepumpe kan brukes både til varme og avkjøling. Sjekk hos flere leverandører hva det vil koste for deg. Sammenlign tilbud fra flere leverandører og velg det som passer for deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Tilbud på boligalarm

Å kunne slippe bekymringer mens du er bortreist, høres ikke det deilig ut? Med en boligalarm er det faktisk mulig. Alarm blir stadig mer populært blant nordmenn, og det er ikke uten grunn. Dagens boligalarmer kan skreddersys akkurat deg og ditt behov. Med teknologien kommer det også praktiske muligheter som smart dørlås, fjernstyring av kjøkkenapparater og varsling av lekkasje. Det er med andre ord mulig å ha kontroll på hele boligen 24/7!

Spar penger NÅ

Alarmen sikrer deg uansett om du er hjemme eller reiser bort. Ønsker du å skaffe deg boligalarm? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!

[kkstarratings]