Fujitsu Varmepumpe
Med Fujitsu varmepumpe er du sikret god innetemperatur – hele året. Ikke nøye deg med å kun få tilbud på varmepumpe fra én leverandør. Da går du fort glipp av et kupp. Ved å sammenligne tilbud fra flere sikrer du deg riktig merke, til best mulig pris.
Fyll ut skjema
Fyll ut kun ett skjema som sendes til flere leverandører. På denne måten vil du raskt få flere tilbud å velge mellom. Du slipper og lete etter leverandører selv, vi gjør det for deg!
Velg leverandør
Velg opp til fem leverandører fra flere dyktige selskaper. Vi har samlet de beste leverandørene på ett sted slik at du kan finne den beste i ditt område.
Spar penger
Du sparer både tid og penger! Våre leverandører vet at de må konkurrere om deg, og vil derfor strekke seg langt for å gi deg best mulig tilbud.
Fujitsu varmepumpe
Har du bestemt deg for å investere i en varmepumpe? Da bør du vite om merket Fujitsu og hvilke varmepumpeprodukter de produserer.
Merket Fujitsu
Fujitsu er et merke flere er klar over, men ikke alle vet at de også produserer varmepumper. Merket er en del av FJ Klima Norge, som driver med både varmepumper og generelt klimaanlegg. Selskapet ble stiftet i 1997, og har derfor mange år med erfaring bak seg i bransjen. Om du ønsker en varmepumpe fra Fujitsu trenger du ikke lete lenge, for mange leverandører har disse på lager.
Hvorfor Fujitsu varmepumper?
Fujitsu har mange ulike modeller av varmepumper, så uansett om du er ute etter en varmepumpe som privatperson eller ønsker en til bedriften – så har Fujitsu det du er på jakt etter. Ettersom de både har varmepumper til bedriftsmarkedet og privatmarkedet, betyr det at det er mange muligheter. Fujitsu produserer ordinære varmepumper (oppvarming), så vel som mulighet for nedkjøling.
Varmepumpe
Varmepumper blir bare mer og mer populært. Det er ikke rart, for i Norge kan vintrene bli kalde og strømregningene høye. Ved å gå til innkjøp av en varmepumpe vil du kunne få et behagelig og varmt inneklima, så vel som lavere strømregninger. Dersom du går for en varmepumpe med reverseringsmulighet, får du også air condition som er godt å ha på sommeren. Dette gjelder særlig dersom du har mange vinduer i boligen din, for da kan det fort bli ”drivhuseffekt” inne. Skaff deg en varmepumpe i dag for et godt inneklima året rundt med behagelige temperaturer!
Varmepumpe tilbud
Dersom du nå har bestemt deg for å kjøpe en varmepumpe, anbefaler vi deg å hente inn flere tilbud fra ulike leverandører. Ved å ta kontakt med flere aktører på markedet, sikrer du at du får det beste tilbudet og til den beste prisen. Flere tilbudet betyr nemlig at du som forbruker kan sammenligne, samt presse leverandørene til å gi deg en god pris. Ikke vær redd for å la de konkurrere for å få deg som kunde, for det er slik du får det aller beste tilbudet!
Billig varmepumpe
Aller helst skulle alt vært rimelig, men slik er det ikke – og man får som regel det man betaler for. Kjøp av varmepumper er ingen unntak, men det er flere måter du kan påvirke prisen på slik at det blir litt mer ”tålig”. Du bør alltid tenke kvalitet og kjøp av varmepumpe som en investering, men du kan kjøpe og montere en varmepumpe utenfor sesong slik at prisen blir noe billigere. I tillegg bør du hente inn tilbud fra flere leverandører – som allerede nevnt.
Luft til luft varmepumpe
Luft til luft varmepumpe er varmepumpe-typen som de aller fleste velger å gå for. Denne fungerer enkelt ved å hente uteluft, føre den gjennom en varmeprosess og deretter inn i boligen.
Varmepumpe Fujitsu
Dersom du nå har kommet frem til at det er en varmepumpe fra Fujitsu du ønsker deg, er det bare å ta kontakt med leverandører av dette merket. I tillegg bør du forhøre deg med leverandøren angående montering, og om dette eventuelt vil koste ekstra. Ved sammenligning av tilbud er det nemlig totalprisen du bør se på.
Fujitsu har mange modeller du kan velge mellom, så sørg for å fortelle leverandøren om dine behov slik at de kan finne en modell som du blir fornøyd med!
Finn beste varmepumpe
Vurderer du å installere varmepumpe? Varmepumpe kan brukes både til varme og avkjøling. Sjekk hos flere leverandører hva det vil koste for deg. Sammenlign tilbud fra flere leverandører og velg det som passer for deg. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.
Hvordan fungerer varmepumpe?
Varmepumper fordeler varme som blir transportert fra en lavere til en høyere temperatur utover hele rommet og huset. Varmen blir hentet ut fra luft, vann, fjell eller jord. Du vil senke kostnadene du bruker på strøm med en slik løsning fordi det blir brukt mindre elektrisitet på oppvarmingen. Ved å installere varmepumpe kan man faktisk halvere strømforbruket. For vanlige boliger er det stort sett uteluften som brukes som varmekilde. Fordelen med å bruke uteluften er at den ikke koster deg en krone, og den finnes overalt.
Forskjellig typer varmepumper
Det finnes flere typer varmepumpe. Det er viktig at du forhører deg med fagfolk før du bestemmer deg for hvilken type pumpe du skal gå for. De vil kunne hjelpe deg å finne ut hvilken som er best egnet for din bolig.
Luft/luft-varmepumpe
Luftvarmepumper er veldig gunstig hvis du har en lang fyringssesong. Luft/luft-varmepumpe har en utedel montert på utsiden av huset, men denne kan skjules med et varmepumpehus, som henter uteluft som varmes opp. Denne type pumpe passer også et sted med milde vintre og i en bolig som har en åpen planløsning slik at varmen fordeles lett i rommene som skal varmes opp. Med denne varmepumpen bør man også ha alternative varmekilder til de kaldeste periodene.
Luft/vann-varmepumpe
Her blir varmen hentet fra ute- eller avtrekksluft og blir så distribuert via vannbåren gulvvarme eller radiator inne i boligen. Fordelene med denne typen varme er at det blir bedre distribusjon og jevnere temperatur. Bruker du varmepumpen til oppvarming av tappevann og oppvarming får du lavere energiforbruk og sparer penger. Denne typen pumpe passer for deg som har vannbåren varmefordeling, og et stort forbruk av tappevann, i tillegg til milde vintre eller lang fyringssesong. Du bør også ha en annen kilde til oppvarming.
Væske/vann-varmepumpe
En væske/vann-varmepumpe henter varme fra sjøvann, jord eller fjell og distribuerer denne varmen i boligen via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Her brukes naturens naturlig varme til å varme opp boligen din. Varmen kan hentes fra solenergi dom er lagret i fjellet, solenergi fra jord eller myr, eller energi som er lagret i havet. Denne type pumpe passer best for deg som har vannbåren varme i boligen og har et stort forbruk av tappevann.
Avtrekksvarmepumpe
En avtrekksvarmepumpe bruker energien fra avtrekksluften. Denne luften er normalt varmet opp til over 20 °C. Den gjenvinner altså den varme luften og du taper ikke en masse energi. Avtrekksvarmepumpe egner seg best til ettermontering på et bygg med kun avtrekksventilasjon for å passe på at det er nok energi igjen til varmepumpen. Denne pumpen er avhengig av kontinuerlig luftstrøm gjennom pumpen slik at den fungerer stabilt.
Fordeler med varmepumpe
Du vil automatisk spare penger på strømregningen ved korrekt bruk, montering og oppsett på lang sikt. Dette er fordi en varmepumpe lager mye varme på lite elektrisitet. Varmepumpen kan styres på en effektiv måte som kan gi økt besparelse. Du kan få en varmepumpe med tidsstyring og temperaturkontroll. I tillegg kommer de fleste varmepumper nå med mulighet for kjøling eller aircondition.
Med en varmepumpe blir det lavere CO2-utslipp og er derfor mer miljøvennlig. Du vil også få et bedre inneklima enn hvis du skulle brukt en gammel vedovn. Det er viktig å ha rette innstillinger på varmepumpen for å utnytte den maks. Det er ikke like lurt å skru den av på nettene da den kommer til å bruke mye mer energi på å varme opp rommet igjen enn det den hadde brukt hvis den hadde stått på lavt kontinuerlig.
Tips til bruk
På ekstra kalde dager kan det være nødvendig med varme fra en ekstra varmekilde i huset, til tross for at en luft-til-luft varmepumpe som regel klarer å holde boligen varm ned til -25 grader. Det er viktig å ikke skru av varmepumpen helt om du bruker andre varmekilder. Ved å la den stå på holder du maskineriet i gang og du vil få litt luftsirkulasjon som kan hjelpe til å spre varmen fra de andre kildene også. Ikke sett varmepumpen på ”auto” på disse kalde dagene. Da kan du risikere at pumpen begynner å kjøle ned lufta. Les bruksanvisningen nøye for å få mest mulig ut av slike dager.
På varme dager på vår- og sommertid kan det være fristende å sette pumpen på auto. Det bør man ikke gjøre da den kan begynne å varme og avkjøle om hverandre. Da vil strømregningen bli dyrere uten at dere får noe nytte ut av varmepumpen. De fleste varmepumper kan også kjøle ned boligen. Hør med din leverandør hvordan varmepumpen din fungerer.
Fujitsu Varmepumpe
På nettsidene til Fujitsu, finner du et utvalg Fujitsu varmepumper.