Select Page

Verdivurdering før boligsalg

[kkstarratings]

Vurderer du å selge boligen din? Da burde du få med deg dette tipset. Det er nemlig mange som taper penger på å ikke gjøre en god nok «jobb» før salget.

Hva er boligen verdt?

Mange av oss synes det er spennende å følge med på boligpriser og markedet. De som vurderer å selge synes nok det er ekstra spennende. For hva er boligen verdt? Boligmarkedet forandrer seg stadig og den beste måten å finne ut verdien på boligen din er rett og slett å få en verdivurdering.

Selv om en del har god peiling på hva som bør gjøres før et salg, er det stadig mange som gjør bommerter som betyr tap av kroner. Nå skal du få et godt tips. Mange finner den første og beste megleren, noen ganger går man for en billig eller gratis løsning bare for å få gjort det. Dette kan bety at du får solgt boligen din til en mindre sum enn det som var mulig.

Verdivurdering er kjempeviktig

En verdivurdering er ikke bare viktig for selve salget, den er også en gyllen mulighet til at du skal få muligheten til å spørre megleren om alt det du måtte lure på.

Du gjør med andre ord lurt i å finne en megler som har lyst til å ta seg god tid til både deg, spørsmålene dine og boligen din. Du har da muligheten til å grave dypt i meglerens kunnskap for å få de beste tipsene. Det er nemlig en del ting man kan gjøre før visning og salg, som vil øke «vinnersjansene».

En megler som kan selge

Et godt tips er å ha fokus på å finne en megler som faktisk kan selge. Hvis du tar en prat med mulige meglere vil du fort høre om denne personen klarer å selge seg selv til deg. På en verdivurdering har du muligheten til å enda nøyere undersøke om eiendomsmegleren er en ekte selger-sjel. Ta deg tid til å finne ut av dette!

Det kan altså være en god idé å få verdivurdering fra flere meglere. Da har du muligheten til å nærmest «teste» dem og deretter velge den personen du fikk mest tiltro til.

God kjemi med eiendomsmegler

Det finnes også en annen god grunn til å ha flere verdivurderinger. Det kan ha mye å si for både salg og prosess at du har god kjemi med din eiendomsmegler. Det er faktisk slik at noen mennesker fungerer bedre sammen enn andre, dette kan det være lurt å legge vekt på når du skal finne en megler.

Har du flere verdivurderinger, har du også muligheten til å på forhånd, altså før du velger, finne ut hvem du har best kjemi med. Det kan gjøre salget av hus eller leilighet mye bedre – og det kan ende med at du tjener gode penger på det!

Husk på at det lønner seg å gjøre en skikkelig «jobb» før du skal selge. Bruk derfor god tid og følg tipset om å ha flere verdivurderinger.

Finn beste eiendomsmegler

Ønsker du å finne den beste megleren for deg og din bolig? Ved å fylle ut ett enkelt skjema, kan du raskt og enkelt få tilbud fra flere eiendomsmeglere. Du velger selv hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du mottar og velg det beste for deg. Tjenesten er gratis og uforpliktende og du sparer både tid og penger!